Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

horndahl

Medlem
 • Antal inlägg

  32
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om horndahl

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  8
 • Appleprylar
  macbook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. är det kostnads fritt att ladda ner jailbreak? och var kan man hitta det ?
 2. Vad ska man söka på apple.se för att hitta manualen ?
 3. hru gör man med jailbreack då?
 4. Någon som skulle vilja göra en förklaring på hur man gör för att andvänder Iphonen som modem med bluetooth till mac datorn? snälla hjälp?
 5. horndahl

  Bakgrund Iphone

  Fall någon vill så skulle jag och troligen många till vilja ha hjälp med hur man lägger in bakgrund på Iphone på lättaste sättet.?!?!?!??!
 6. Men om jag vill lyssna sedan med detta flip4mac. har ex en sida som heter eastfm.se när jag trycker så kommer det att mfan ska ladda ner windows media player
 7. har en nya mac, sitter och försöker att lyssna på radio. men jag måste ha windows media player för att det ska fungera. jag laddar ner det och måste nu packa upp det. är en sip fil. jag brukar använda mig av the unarchiver. men den kan inte packa upp det. har ni någon lösning eller något program som är bättre än the unarchiver? vore grymt med lite hjälp så man inte missar söderling idag. haha
 8. ska packa upp ett par filer, använder mig av programet The Unarchiver. har inte haft problem med packa upp filer innan, men just med den som jag ska göra de med nu så står det."Could not extract the file.. the archived file is corrupted." beror de på filen som jag ska packa upp eller är de programmet som jag packar upp med som inte klarar av de? mvh henrik
 9. har en polare som säger att man ska kunna ladda ner de som pc format på nätet och sedan installera de på mac? fungerar värkligen de. har en ordentlig disskution oss i mellan om de! vägrar tro på de, men när de står att de går att installera det på mac med samma cd som de är för pc så borde de ju kunna fungera att ladda ner samma och installera de sedan! ? !?! !? !?
 10. horndahl

  HDMI kabel?

  ne har ju ingen hdmi kabel. har hdmi utgång på tv;n. vad ska man köpa för kabel exakt som är den bästa och mest prisvärda?
 11. någon som vet om fm09 har kommit till mac än? och vart man kan få tag på de i så fall.
 12. horndahl

  HDMI kabel?

  hur fungerar de med hdmi kabel när de gäller överföring till tv:n. finns de någon speciell kabel till tv eller vad ska man ha ?
 13. vad använder du dig av för program för att kolla på filmerna i då?
 14. Någon som har koll på fall man kan kolla på 720 & 1080 med macbooken. har en macbook 4.1 vilket program kan man göra det i såfall? kan man de med vlc?
×
×
 • Skapa nytt...