Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iCries

Medlem
 • Antal inlägg

  397
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om iCries

 • Medlemstitel
  Mycket bra
 • Födelsedag 1989-08-12

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.comingsoon.net

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Barkarby
 • Intressen
  film, litteratur, it

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Beställde min 00.30 den 22:a och den väntar fortfarande på leverans. Verkar ju vara ett kösystem utan turordning. Haha.
 2. Verkar vara olika budskap beroende på vem man talar med. Killen jag pratade med från Telias kundtjänst sa att telefonerna börjar skickas 28:e och att man bör få luren någon gång nästa vecka.
 3. Skönt! Då är man inte något annat än nöjd med det valet.
 4. Ja, men jag tror Steven_ca menar att han vill kunna välja annat än 24månader med alternativa abonnemang än flex.
 5. Blev två svarta 32gb från Telia, en till mig och en till lillebror. Kollade igenom en hel del gamla fakturor och kan lika gärna köra på medium flex, mer prisvärt om man ska tro det som marknadsförs. Leveransdatum: 28:e. Har någon erfarenhet av Sena UltraSlim Pouch? Köpte två st, är inte speciellt sugen på att ha något tjockt gummiskal som förstör för telefonens tunna utseende. Detta blir en rejäl uppgradering från en 3GS misstänker jag.
 6. Du kan enbart välja mängden på månader i startsidan med flex abonnemangen, så fort du väljer ett annat abonnemang så skickas du till en annan sida där du är låst på 24 månader. Du var mig en makaber figur.
 7. Fick inte heller något SMS. Professionell operatör man har med att göra.
 8. Jo det var det jag mena. Känns bara så himla uselt av de att tvinga kunder att ringa deras kundtjänst om man önskar ett annat abonnemang med 12 månaders bindningstid.
 9. Telia har också börjat för övrigt. Ganska löjligt att det inte går att välja 12 månaders bindningstid med alternativa abonnemang på deras hemsida. Blir så jävla less på Telia, vad är poängen med att ha en webbutik om jag måste ringa de för att få lösningen jag är ute efter. Värdelös operatör.
 10. iCries

  Irriterande Ljud!

  Jo iof. Men kan det inte vara så att hårddiskarna de har i dessa bärbara inte ska göra klickljudet? Blir förvirrad eftersom de säger att det inte ska vara så. Men det jag märkt är med macsen jag haft i ägoskap som haft det klickande ljudet är att de fryst spontant flertalet gånger och att de känns segare. Men som sagt om man ska snacka utifrån egen erfarenhet så är det jag nämnt tidigare mina erfarenheter iaf, till mig sa de att det var defekt, även om det inte är defekt så betyder det inte att man ska behöva nöja sig med en sämre hårddisk när andra får bra hårddiskar som är tysta. Det bästa som kan göra är att om man fortfarande är inom 14 dagar av köp, är att begära en ersättningsdator. Eller enklast kanske om datorn generellt är felfri förutom klickande HDDn köpa en bättre hårddisk?
 11. iCries

  Irriterande Ljud!

  Har haft flera unibody macs och vissa har klickandet och andra inte, mina kompisar som också köpte de nya unibody macsen har inte heller klickandet. Vart får du din bs statistik om att de flesta inte hör det? Jag har låtit mina vänner sitta under normal användning och de har även märkt av ljudet och stört sig enormt. De flesta hör nog ljudet om de sitter utan musik eller nått och kanske bara surfar eller läser något på datorn, vilket man gör rätt ofta. Men visst sitter man med hörlurar eller har på musik eller dylikt då hör man ju inte ljudet eftersom det inte är så högt. Jag litar hellre på deras egna ingenjörer än dig. Sen så har jag uppfattningen att de flesta inte har klickljud eftersom folk på andra forums som nbr / macrumors säger att de inte har såna här klickljud heller men att de känner igen fenomenet och har löst det genom att byta ut hårddisk, eller så fick de det på sin hårddisk efter en tids användande etc. Datorerna som jag haft med klickljud har betett sig sporadiskt, fryser till, segare etc än de som inte haft det. Angående att klicka ur funktionen för att sätta disken i sömnläge så har jag även testat det och det har inte heller funkat. Sen så vet jag inte vilket klickljud du refererar till heller eftersom när man rör datorn spontant eller har den i rörelse etc då parkerar sig armen och ger ifrån sig ett annorlunda ljud än idle klick ljudet som kommer varje 15-20sec. Hårddisken ska iaf inte ge ifrån sig ett klickande ljud, den kan ge ifrån sig "scratch" ljudet etc när den skriver data men inte ett klick ljud. Är du en ingenjör eller? Är lite överasskad över att de som faktiskt är behöriga säger att det är defekt och även när de kollat på det i person, samt att de flesta på nätet även instämmer med det som jag läst om och snackat med.
 12. iCries

  Irriterande Ljud!

  Du kan gärna förklara varför tech support och ingenjörerna förklarat det defekt. Du får gärna också förklara varför majoriteten av unibody köparna inte har klickande hårddiskar.
 13. iCries

  Irriterande Ljud!

  Roligt att läsa att de flesta här har 0 koll. Ja det är högst sannolikt hårddisken, enda gången den ska göra såna ljud är när datorn inte är stationerad, vilket är ett inbyggt säkerhetssystem så armen och hdd;en inte skadas. Men om den gör det är klickande ljudet väldigt ofta när den är stationerad så är den defekt. Jag har haft samma problem och en service retailer i sthlm kolla på den och konstaterade att den är defekt. Fått apples egna service o kolla på det och de konstaterade även att det var defekt. Få den utbytt.
 14. Ingen aning, köra XP samtidigt genom Fusion 2, ha massa program på samtidigt, kanske flera spaces, massa dokument och sidor öppna också, funkar hårddisken tillräckligt snabbt för sånt tycker du?
×
×
 • Skapa nytt...