MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Stereotypen

Medlem
 • Antal inlägg

  4 270
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  6

Stereotypen vann dagen: 11 mars 2017

Stereotypen hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

169 Mycket bra

1 följare

Om Stereotypen

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1977-04-11

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Nässjö

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  MBPr 13" 2017 Touch Bar
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 754 profilvisningar
 1. Stereotypen

  IOS 12 7,72 GB

  Whaaaaaaaaaat?!
 2. Stereotypen

  IOS 12 7,72 GB

  Min ligger på över 8Gb........7+.
 3. Stereotypen

  Uppdatera mac OS

  Finns flera webbläsare än Safari....... Är det MacOS (datorn) eller iOS (telefonen) du skall uppdatera?? MacOS uppdateras i Appstore.
 4. Stereotypen

  Randig skärm under uppstart

  Typiskt symptom att den integrerade grafik-kretsen har havererat. Finns 2 riktlinjer: *Är det grafikproblem vid uppstart = det integrerade + ev det dedikerade grafik-kretsarna har havererat. *Startar upp normalt, men slutar med vit eller blå skärm med omstart = dedikerade grafik-kretsen har havererat. Finns inget permanent sätt att lösa detta problem, finns dock ev. tillfällig lösning som kan fungera.
 5. Fråga Adobe istället varför de inte uppdaterat sin programvara för att fungera för Mojave. Inte Apples fel att andras mjukvaror inte fungerar. Du får nog gå tillbaka till tidigare OS.
 6. Stereotypen

  Adressfält borta på safari

  Slänger in Google: https://www.google.se/search?q=safari+adressfield+missing&oq=safari+adressfield+missing&aqs=chrome..69i57j0l5.7046j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 7. Stereotypen

  Apple Pencil på flera iPads

  Har du parkopplat pennan med iPaden?
 8. Bra att det löste sig. Ett rubrikbyte kanske - då det inte har något med Outlook att göra........
 9. Hmmmmmmm........ Tack för god info! EDIT: Första träff på Google: https://support.office.com/en-us/article/the-text-of-my-email-messages-is-larger-or-smaller-than-usual-351ef767-00c1-4b9f-8744-1391dcb8f974
 10. Stereotypen

  BankID i notiser

 11. Stereotypen

  BankID i notiser

  Skall det gå? Inte så att du/någon blandar ihop det med notiser på telefonen.....?
 12. Kan du inte ladda ner på datorn?
 13. Jag vet då jag bytt...... OnOff-knappen är ju fortfarande mekanisk - dvs det krävs en rörelse för resultat. Tycker det är märkligt att inte den funktionen fungerade. Att touchbaren låser sig kan säkert hända om hela datorn fryser.
 14. Stereotypen

  Min mac startar inte. Error medelande typ

  Ett stopptecken beror på: *Uppdatering som knasat till det bland startfilerna som gör att datorn inte kommer längre *En version av MacOS är installerad som inte stöds av datorn *Läs/skrivfel under uppstart Lösning: Installera om systemet som du hade innan stoppsymbolen eller senaste MacOS som stöds av datorn. Göres enklast via Internetåterställning, tex: ALT+R ALT+CMD+R SHIFT+ALT+CMD+R Länk: https://support.apple.com/sv-se/HT204904
 15. Touchbaren är en komponent, ON/OFF-knappen med TouchID är en annan. Det är 2 separata delar, med var sin kontakt mot logic-kortet. Även om datorn toklåser skall ju ON/OFF-knappen fungera. Ibland kan det ta någon sekund ytterligare än de 4 det skall ta för att tvångsavstänga.
×