Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

macki81

Medlem
 • Antal inlägg

  378
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om macki81

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Plats
  Helsingborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  Macbook Pro Retina 15" (Mid 2015), Macbook Pro Retina 15" (Early 2017), iPhone X, iPhone 8, iPad Air 2, Apple Watch Series 4, Apple TV Gen 4, Airport Time Capsule
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tidigare har jag kunnat komma åt mina externa hårddiskar som är kopplade till min Airport Time Capsule utanför mitt nätverk via Finder mha Tillbaka Till Min Mac. iCloud Drive eller Chrome Remote Desktop löser inte mitt problem. Hur gör ni andra med liknande fall som jag?
 2. Har skrivit in lösenordet igen men får samma meddelande efter omstart av Airport. Är det för att Apple har stängt ner "Tillbaka till min Mac"?
 3. Har kollat igenom alla inställningar och kan inte se vad det är som triggar igång gpsen hela tiden. Någon som kan hjälpa mig med detta? Tack!
 4. Hem-appen i Mojave har ingen ikon när jag kollar från Docken. Ikonen finns där om jag går via Finder - Program Någon som har en lösning på detta?
 5. Har uppdaterat till TV OS 10.2, någon som vet om det går att nedgradera till 10.1.1 eller har Apple slutat signa den versionen? Använder Airfoil jättemycket pga att Airplay audio från macen (Macbook Pro Mid 2015) är helt opålitlig.
 6. Testat med tre olika lightningkabel varav en av dem är helt ny. Har även testat att rengöra kontakten. Inget hjälper
 7. Har en Macbook Pro 15" 2015, ansluten till vägguttaget. Till den har Jag har en 2,5" extern hårddisk ansluten till en av USB-ingångarna och i den andra USB-ingången har jag anslutit en iPad Air 2. iPaden ansluts, kopplas bort, ansluts, kopplas bort, ansluts, kopplas bort osv. Som om den inte får tillräckligt med ström. Detta har aldrig hänt tidigare. Har någon upplevt liknande problem? Tacksam för hjälp?
 8. Kör en partition på disken istället så ska det nog fungera.
 9. Disken funkar, körde Skivkontroll efter att jag hade kört Diskwarrior och Skivkontroll visar fortfarande "Skivkontroll hittade skador som inte kan repareras"
 10. Har en extern hårddisk som inte kan repareras. När jag kör Skivkontroll på fysisk skiva (inte fysisk volym) så får jag upp följande felmeddelande. Har kört från Återställning och får samma felmeddelande. Har även kört Diskwarrior och kört en reparation där Någon som kan hjälpa mig? Tack tack tack!
×
×
 • Skapa nytt...