Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jimmy Lee Skrufve

Medlem
 • Antal inlägg

  94
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Jimmy Lee Skrufve vann dagen: 24 oktober 2012

Jimmy Lee Skrufve hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om Jimmy Lee Skrufve

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1976-09-15

Profil

 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  Macbook Pro 15", Mac Mini, Gammal iPad 2 som barnen tagit över...
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Satt och kvällsjobbade lite när jag kom att tänka på MW-forumet, så här nästan 10 år senare. Och visst! Det finns kvar och frodas Kul att se! Och många är kvar från den tiden också!
 2. Det är nog för att så många vill läsa mina tester
 3. Smygreklam? Nej inte alls. Jag jobbar inte för Feber, men tycker de är bra. Det var där jag såg Curiosity bilden - och det var där jag laddade upp min bild i kommentarerna. Känns därför självklart att länka dit...
 4. Ni får se på måndag Såg ni senaste bilden från Mars & Curiosity? Kunde inte låta bli att ta reda på vad det är för skum reflektion man ser i kameralinsen på Curiosity. Gjorde lite enhance CSI-style. Och. Houston. Vi har problem. Stora problem.
 5. Sitter i köket och dricker ändlöst mycket kaffe och skriver på ett iPad Mini & iPad Retina-test. Jämför med en Nexus 7. Jag har en favorit redan. Och det är inte den jag trodde det skulle vara
 6. Lämnade redaktionen 2009, så det är ett tag sedan. Har bara gästspelat och frilansat lite då och då sedan dess Nu för tiden är jag Art Director, pixelpushar, dricker kaffe och koordinerar mina visuella designers Stormtrivs!
 7. Nejdå, tvärtom - mycket mindre stress nu för tiden! Prioriterar bara att umgås med familjen och träffa vänner IRL istället för att sitta och stirra på en skärm. Dessutom behöver jag inte längre kämpa för att synas och få nya uppdrag nu när jag inte skriver för att försörja mig Med andra ord: Life is good!
 8. Tack! De orden värmde! Jodå, jag lever - och gästspelar lite på Macworld då och då. Har fullt upp annars med jobb och familj, så Twitter och bloggande har jag lagt ned. Svårt nig få tiden räcka till IRL ändå :-/
 9. Väntar på tåget hem, kommer precis från livebevakningen på redaktionen. Precis som på den gamla goda MW-tiden
 10. Det går bra nu kompis, det går bra nu Själv så uppdaterar jag min iPad till 5.0 (har fegat och haft den kvar i 4:an medan iPhonen har kört 5:an sedan beta 1) spotifyar (visst är det ett verb?) och pixelpushar nästa generations visuella design för tjänsten mitt jobb utvecklar. En bra dag helt enkelt! Glöm inte att gratta Leijon som fyller år idag!
 11. Tack! Ska försöka när jag får lite sällsynt tid till övers Får se hur ofta jag hinner blogga - men det ska uppdateras då och då med tester och tips! Nyheter som kräver snabba uppdateringar låter jag MacWorld ta hand om
 12. Dricker kopiösa mängder kaffe och försker få något gjort på jobbet. Pillar på min fiiina iPhone 4 lite då och då En vanlig dag helt enkelt!
 13. Dricker kaffe och deppar över att ha en jobb-PC. Som jag inte ens kan jobba med. Epic fail.
 14. Dragit i mig dagens tredje kopp kaffe, snart dags för ännu ett möte. Sedan serious pixelpushin'. Another day at work.
×
×
 • Skapa nytt...