Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Saya

Medlem
 • Antal inlägg

  136
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Saya

 1. Finns det en fungerande metod så att jag inte behöver sitta i en outrustad Windows-miljö i väntan på min fasta anslutnings återkomst? http://macosx.com/forums/hardware-peripher...orking-osx.html gick inte vägen för mig.
 2. Saya

  Firefox 3 RC3

  Jippo. Det finns inget världsrekord att slå ändå.
 3. Haha, sådan paranoia... visst, staten är ute efter era porrmappar och mobilsamtal med flickvännen. Ja jösses.
 4. Kanske något att fylla ut artiklarna med. http://www.apple.com/macosx/snowleopard/ http://www.apple.com/server/macosx/snowleopard/
 5. Stöd för webcam är inte värt det man får utstå med skitprogrammet aMSN. Välj http://www.adiumx.com/ eller http://www.microsoft.com/mac/products/messenger/default.mspx och hoppas att någondera en dag får in stöd för kamera.
 6. Just vad vi behöver, ännu ett IM-protokoll. Yaay...
 7. Om du vill ha all teknik i samma telefon, köp en japansk modell. Vill du ha Apple no matter what, håll dig till dem.
 8. Lite väl mycket spågumma över artikeln, va? "Kopiera-och-klistra lyser fortfarande med sin frånvaro.", hur fanken vet ni det? Tror ni att Apple skyltar med en sådan grej på WWDC?
 9. Eller så går Telia inte på jippon lika lätt som Applefans. Det är en telefon...
 10. Vi kan väl kalla det för ett "Service Pack". Eller vänta...
 11. Saya

  QuickTime 7.5

  http://support.apple.com/kb/HT1991
 12. Det är snarare artikelförfattaren som inte begriper att modeordet "Web 2.0" inte motsvarar "snyggt utseende". Eftersom det i slutändan bara är en luddig marknadsföringsklyscha vill jag inte skapa en fejd kring det, men ert forum inte tyckte att jag skulle få göra mitt inlägg mindre aggressivt en halvtimme efter att det skrevs.
 13. "Tack vare Web 2.0 är tjänsten dessutom riktigt snygg." Ni är ju inkompetenta.
 14. “The best argument against democracy is a five minute conversation with the average voter.” - Winston Churchill
 15. Visst, hur många av dina vänner använder AIM eller .Mac...
 16. Funktionär på Hultsfredsfestivalområdet. Håhåjaja.
 17. VLC till OS X är skitdåligt. Fungerar OK i Ubuntu, men i OS X har Quicktime med Perian/Flip4M hittills varit överlägset. M.a.o. har jag inga förväntningar på detta påhitt.
 18. MUF-are är nutidens skäggiga damer.
 19. KY-student. Vill sadla om till sjuksköterska och arbeta med människor i stället för maskiner.
 20. Försov mig och missade en föreläsning pga brist på sömnpiller.
 21. Tankefel där, pöbeln slutar inte läsa blaskor för att eliten ger dem ett bättre alternativ. Dessutom behöver inte allting lösas på hippievägar, en grundläggande beståndsdel av lagen är förbud mot det som är dåligt för folket. Om det sedan krävs en elit för att avgöra vad som är bra och dåligt för folket är ett pris de får ta, bara jag slipper se tusen löpsedlar om bantning, flum och Linda Rosings tuttar.
 22. Jag välkomnar allt som får bort Aftonbladet et al och deras idiotiska löpsedlar ur butikerna. Tabloidtidningar fördummar folket. Sedan kan de jiddra hur mycket de vill om tryckfriheten, det finns ingen ursäkt för vad de gör med medelintelligensen. Fy fan för dessa tidningar.
 23. Högern vann valet '06 via hyckleri och missnöjesröstande. "Sveriges nya arbetarparti", jag skrattar mig fördärvad åt pöbelns dumhet än idag. Att sossarna (eller något annat av riksdagspartierna) inte är något att ha heller förändrar inte den saken. Hur var det Churchill sa, det bästa argumentet mot demokrati är ett fem minuter långt samtal med medelsvensson.
 24. Är en Macbook Air verkligen rätt val om man därefter behöver leva på makaroner hela sommaren? Såvida du inte verkligen är i målgruppen, ie de som måste ha med sig en dator överallt... eller inte har något annat pengarna behöver gå till.
×
×
 • Skapa nytt...