Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Illuvatar

Medlem
 • Antal inlägg

  81
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Illuvatar

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Apparna finns kvar i iTunes så att man kan lägga in dom Ja... MEN alla inställningar och data i apparna försvinner...
 2. Grattis. Du har vunnit en guldmedalj i förmågan att INTE läsa frågan. För att försöka svara på frågan. Såvitt jag vet är WiFi (dvs Airport) enda vägen att dela internet TILL telefonen. Så jag skulle försöka få igång nätverket direkt i telefonen, har du testat koppla ifrån det trådlösa nätverket på datorn först?
 3. Vilket i bästa fall betyder den 25:e... blir tajt att hinna betala räkningar då
 4. Verkar vara extremt stor skillnad mellan butiker. Jag var in på förmiddagen 1/8 och ställde mig i kö för svart 32GB hos Telia på Väla i Helsingborg. Den 12/8 ringde dom o sa att jag kunde komma och hämta min lur. Jag skulle vara #15 i kö när jag beställde, men huruvida det var enbart för svarta 32GB eller totalt vet jag inte, men snabbt gick det iallafall...
 5. Säg till avsändaren att se till att bilderna är rätt
 6. Har du provat med en hub? Även om det gärna ställer till problem, så har vissa usbrelaterade problem löst mha en hub (tror den bör vara strömmatad, misstänker att det är del av problemet)
 7. Bara för att kolla. Du har inte telefonen kopplad via en hub? Är en känd felkälla. Kan även vara värt att testa byta port i datorn. Likaså vill jag minnas att någon fick problem när telefonen anslöts till en virtuell dator (vmware, paralells etc.).
 8. Om telefonen är låst (men var "hemma" vid låsning) och jag tar emot ett samtal, och sedan efter avslutat samtal låser upp luren så är den oftast inne i telefonappen.
 9. Jag satte upp mig i kö 1/8 i butik och fick min 12/8. Så det verkar vara lite random huruvida man får före eller efter de som beställt via nätet. Det kanske är som så att din butik är dåliga på att kriga till sig lurar...
 10. Det betyder inte heller att det INTE är pga rättighetsskäl. Vad vi vet är att dom HAR begränsning för gratiskonton, och att det GÅR att verifiera land på betalkonton utan att man loggar in från svenskt IP. Sen varför dom har begränsningen VET vi inte... Men det är inte långsökt att ANTA att det beror på rättigheter. Samma skäl som att Apple länge krävde kort för att man skulle kunna regga sig för ett iTuneskonto, även om man inte tänkte handla (exvis om man ville hämta coverart så var man tvungen att vara inloggad)
 11. Eh, ja? Jag sa bara att bara för att dom inte spärrar efter två veckor så betyder det inte att dom låser dig till ett land, bara att dom kan använda betalkortets land som verifiering.
 12. Varför inte? Skulle jag göra... allt för att verkligen kunna verifiera att slutresultatet ser ut som tänkt.
 13. Faktiskt kan det göra det ändå... Eftersom ett kreditkort (som väl är enda sättet att betala) lätt kan kopplas till ett visst land. Så sålänge du betelar med ett svenskt kort vet dom att du är svensk...
 14. Det handlar sannolikt om rättigheter. Säger du att du är svensk så ska du vara det också, och för att bevisa det måste du logga in från ett svenskt ip regelbundet. (VPN kan ju vara en lösning om man faktiskt vill luras). Är bolagen med deras fixering vid marknadsuppdelning som är problemet.
 15. Så svårt är det väl inte att ordna så att någon loggar in åt dig från sverige varannan vecka?
×
×
 • Skapa nytt...