MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Thomas.J

Medlem
 • Content count

  255
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Thomas.J

 • Rank
  Mycket bra
 • Birthday 11/18/1985

Contact Methods

 • Webbsida
  http://thomasjulin.se

Profile Information

 • Gender
  Male

Mac user info

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac alu 20",Iphone4S
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Yubikey-lastpass

  Om någon är intresserad fick jag svar ifrån Lastpass med information att den videon är ifrån en tidigare version (2.0) nuvarande version 3.0 skall hålet vara igentäppt.
 2. "Borde" är inte samma som "gör", enligt länken ovan har flera stött på problem med 9.5. Får väll köpa flickan i säcken så att säga..
 3. Ansluta till Exchange

  Berätta gärna hur du gjorde. .local är ju en domain.
 4. Yubikey-lastpass

  Funderar starkt på att köpa https://www.dustinhome.se/product/5010646616/yubikey-lastpass-black Dock hittade jag en video på tuben som visar en bakdörr, jag skickade just ett mail till Lastpass, dock tvivlar jag på att de säger sanningen om det nu skulle vara sant. Därför undrar jag om någon kan bekräfta eller dementera detta:
 5. Google. https://discussions.apple.com/thread/5475136?tstart=0 Malverics tycks inte gilla den. fast vad jag förstår uppstår problemet efter uppdatering.
 6. Funderar på att köpa en WD My Book Studio 2TB.Har hittat en till okej pris, dock står det Jag använder osx 10.9.5 kommer den fungera ?
 7. Svart skärm, nytt RAM

  OK. Det är bara ena ur "kittet", fungerar med ett av de gamla ramen som sagt men ballar ur om jag sätter in båda Corsair
 8. Svart skärm, nytt RAM

  De nya minnena är. CorsairVS4GSDSKIT-800D2 Det fungerar med ett av dem i och ett av de gamla minnena, men har jag båda får jag svart skärm. ram.tiff
 9. Svart skärm, nytt RAM

  Har en iMac 20" (mitten 2007), som jag haft 2x2 GB DDR2 i. Har nu två nya minnen jag vill använda. Problemet är att skärmen blir svart(fläkt,hdd osv snurrar) när jag har båda minnena i. Tar jag ut ena och behåller det gamla fungerar det. Hur löser jag detta?
 10. Installera OsX ifrån ubuntu

  LÖST! Löste det med hjälp av alt-c vid uppstart.
 11. Installera OsX ifrån ubuntu

  Hej. Efter byte av hdd i min iMac, till en intell ssd. Jag hadde inte tillgång till annat så jag installerade ubuntu på den för att få igång den. Nu försöker jag skapa bootbar usb för osx, men får fan inte tag på någon fungerande iso på nätet så jag vet inte hur jag skall få tag på den. Provade en version jag hittade men får bara denna prompt. Skall jag låta den gå eller står den still där? Jag har försökt via verktyget UNetbootin göra startbar usb för osx men fastnar på samma ställe med usb sedan har jag en version där jag fpr en gul prompt som jag tror heter eFEI, antar det är bootloadern, men hur gör jag för att gå ifrån ubunto till osx?
 12. Allt om Yosemite[beta]. Buggar och fel...

  Problemet ovan löste sig med en reboot. Funna problem: Spotify: Delar av Spotify e på kinesiska eller nått: feedback grejen är det samma med, länkas till någon sida på apple när jag klickar på download feedback maneger .... eller vada den hette, kommer till en 404sida hos apple. Samma tecken i vBox:
 13. Allt om Yosemite[beta]. Buggar och fel...

  Får detta när jag försöker tanka: Har ca 60GB på aktuell disk.
 14. Öka hastighet Airport Express

  Själv problem med att min stationära iMac tappar bort den...
×