MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

polken

Medlem
 • Antal inlägg

  1 540
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

74 Bra

Om polken

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Intressen

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1988
 • Appleprylar
  MBP, iPhoneX, iPad, iPad3, iMac,Mini, MBA,TC, APE,ATV

Senaste profilbesöken

637 profilvisningar
 1. Anledningen till att du frågar i ett forum är väl ändå för att du inte har förstånd nog att lösa problemet själv. Att du då inte kan förstå hur ett förslag löser ditt problem är ju ganska självklart. Men vägrar du får du stå ditt kast. Prova dra ut skärmkontakterna i datoränden och byt plats på dem med varandra så får du se vad som händer.
 2. Kan vara något med ditt konto ändå. Trots rätt lösenord. Testa att logga in på https://appleid.apple.com/ När jag haft liknande problem har det löst sig den vägen då Apple önskat någon komplettering av kontot. Edit: Safari-lösenorden hänger med nyckelhanteringen.
 3. Surftown har stöd för Wordpress också.
 4. Surftown har en filhanterare. Det är bara kopiera dina html-filer med den så är sidan igång igen. Har Pagespinner en ftp-klient t ex så kan du skicka dina filer direkt till Surftown den vägen.
 5. polken

  Keynote Icloud

  Det går. >Inställningar >presentationstyp >upprepa bildspel.
 6. Testa också att trycka på 123 och utan att lyfta fingret flyttar du det till siffrorna. Men det knepet visste du kanske redan.
 7. Ännu en dansk, Surftown. Jag har dem sen 10år tillbaka både privat och firmans sidor och är nöjd med dem. Bra priser.
 8. polken

  Problem vid återskapning

  Jag förstod det inte så eftersom alla försök var relaterade till iTunes, inte telefonen fristående. Kan inte se i något av inläggen att ett försök gjorts med att återställa telefonen utan iTunes. Står dessutom om en lyckad uppdatering av telefonen till senaste os vilket tyder på att telefonen är vid liv och kommunicerbar.
 9. polken

  Mojave uppdaterat till 10.14.2

  Det är som med en gps-navigator. När du startar din resa beräknas din ankomsttid. Den kan dock inte förutse händelser som uppstår på vägen. Stanna o fika, olycka, broöppning o s v. Det är nog likadant när tid ska beräknas för installation eller filhantering. Det händer saker på vägen som inte kunde tas med i den första beräkningen. Fragmenterade filer, parallella processer som inkräktar på prestanda, nätverk som haltar i hastighet.
 10. polken

  Problem vid återskapning

  Testa även en fullständig återställning av telefonen(inte via iTunes).
 11. Det går inte att dela en iCloud-kalender för synkning till ett googlekonto. Det går bara att dela till andra som har ett iCloud-konto. Det står i inbjudningsmailet du skickar till mottagaren. ical-filen är en export av händelser i kalender som kan exportera och sen importeras i andra kalendrar. Den synkar inte. Det går att lägga in ett icloudkontos kalender i andra kalenderappar som t ex google-kalender eller Microsoft Outlook.
 12. polken

  Strul med Apple-ID

  Lade du till den nya adressen till ditt befintliga Appleid eller skapade du ett helt nytt Appleid med den nya adressen? Om det senare så får du inte med dig tidigare köp eftersom det är ett nytt id.
 13. polken

  Hjälp med trådlöst internet

  Testa en säker start, brukar lösa många knasigheter.
 14. polken

  Gamla mail ligger kvar lokalt

  Kan det vara icloudmail? Kolla mottagaradressen på de hittade mailen.
×