Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

polken

Medlem
 • Antal inlägg

  1 750
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

100 Mycket bra

Om polken

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Intressen

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1988
 • Appleprylar
  MBP, iPhone11, iPad Pro, iPad3, iMac, Mini, MBA, TC, APE,ATV

Senaste profilbesöken

1 314 profilvisningar
 1. Logga in på Icloud.com på PC’n med samma appleid som i telefonen och ladda ner därifrån.
 2. Vilken dator har du? Testa med Windows 10, det kommer säkert gå bättre.
 3. polken

  Album sortera

  Sortera på namn t ex.
 4. Japp, du har rätt. Kanske lite oklart. Jag fastnade på "hjälpa en kund" och jag brukar tycka det är enklast att visa på kundens dator i kundens miljö.
 5. polken

  Mer Ram minne

  Konsultverksamhet inom marknadsföring. Konsultverksamhet samt produktion inom grafisk verksamhet. Konsultverksamhet inom krog, musik och nöjesbranschen. Musik och filmproduktion. Management och drift av Café samt livsmedelshandel.
 6. Tänk på att ljud upptas och ni kan prata med varandra via fjärrstyrningen. Det blir lätt rundgång om man har samtal i telefonen samtidigt. Så stäng av eller sänk ljudet i din mikrofon innan uppkoppling.
 7. Det går även att använda den inbyggda appen skärmdelning direkt, utan omvägen via Meddelanden. Starta appen Skärmdelning, skriv in AppleID för den du skall fjärrstyra (AppleID't skall vara det som den du fjärrstyr är inloggad med i iCloud). Klicka på Anslut. Den som blir fjärrstyrd får meddelande på sin skärm om att tillåta din anslutning och fjärrstyrning.
 8. Ah, ok du skrev det tidigare. Kan du fota meddelandet? Kan SIM-platsen vara bakom armbandsfästet? Fick du ingen förpackning?
 9. Ok, varifrån kom idén om att den har stöd för e-sim?
 10. Det vanliga är att man använder en app i telefonen som synkas med klockan. Då fotar man av QR-koden med telefonen och synkar e-SIM'et via appen. Be att få en bruksanvisning från där du köpt klockan. Hur fick du E-sim från Telenor utan att uppge modell på klockan? De har inte stöd för alla klockor och det är inte säkert att de har det för din eller om du ens fått rätt e-SIM. Står det inget namn öht på klockan? Ju mer jag frågar desto mer skumt verkar ditt köp vara.
 11. Fungerar det på någon av dina andra enheter? Fungerar de på dem kan vi utesluta problem med kontot och fokusera på den enhet som trasslar. Har du provat logga ut och in igen? Startat om appen? Reset av enheten? Fullständig återställning av enheten utan att återställa från den backup du först gjort? Om samma problem på andra enheter: Prova att logga in på https://appleid.apple.com Ibland är det kontot som trasslar och då brukar man bli varse varför vid en inloggning på webben enligt ovan.
 12. Prova ansluta en skärm/tv till den så kan du kanske rädda sånt du inte har säkerhetskopierat.
×
×
 • Skapa nytt...