MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

polken

Medlem
 • Antal inlägg

  1 510
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

73 Bra

Om polken

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Intressen

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1988
 • Appleprylar
  MBP, iPhoneX, iPad, iPad3, iMac,Mini, MBA,TC, APE,ATV

Senaste profilbesöken

546 profilvisningar
 1. Verkar som din router är bryggad. Om så, ta bort bryggningen.
 2. Ser ut som en uppgradering misslyckats. Har du provat klicka på Restart?
 3. Om jag förstått dig rätt så hittar du inställningen via menyn: >Word >Alternativ >Redigera >Redigeringsverktyg, Infoga/klistra in bilder som:
 4. polken

  Egen ringsignal iPhoneX

  Det går att själv spela in vilket eget ljud som helst och lägga in som låt i iTunes. Synka med telefon och välj ”låten” som ringsignal.
 5. Film-, TV-, navigations- och videosamtalsappar mm låser inte skärmen. Vad som ska låsas kanske bestäms av app-kategorin i iOS och går inte att styra via appen?
 6. polken

  Översätt

  Finns en guide här
 7. Orsaken var kanske att du angav ditt AppleID när du gjorde uppgraderingen eller använde en uppgraderingsfil som var nerladdad med ditt AppleID. I övrigt, följ tidigare råd om avauktorisera.
 8. Det är en konfigurationsgrej. Du kan ställa in s k Oövervakad åtkomst. Microsoft Remote Desktop finns för både Mac och iOS för att ansluta till en Windowsdator med Pro-version men kräver precis som VNC att du är på samma nätverk. Finns även Remotedesktop-klient för Linux Fördel med Teamviewer är att enheterna inte behöver finnas på samma nätverk och ansluter över Internet. Vill du ansluta med RemoteDesktop över Internet kan du använda VPN om din router har stöd för det.
 9. Det kan vara dina lurar som är problemet. Jag har inga som helst problem med läppsynk i varken Netflix eller cmore med mina AirPods.
 10. Kan även bero på att Apple nyligen haft problem med vissa icloud-tjänster. Bl a Bilder. Kolla in icloud statussida.
 11. Är det icloud sync i Bilder du menar eller laddar du ner på annat sätt? Har du mobilt bredband eller fiber/ADSL/VDSL? Tänker mig att surfen är slut.
 12. polken

  iPhone 6s kan inte ansluta Wi-Fi

  Prova en soft reset av telefonen. Håll in hemknapp och vila-knapp samtidigt tills Apple-logo visas.
 13. Du nämnde hotell och på ett sånt gästnät kan det upplevas som du får wpa-nyckeln för hela nätet. Den kan vara unik för varje gäst.
×