Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iMattias

Medlem
 • Antal inlägg

  133
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om iMattias

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1976-05-07

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Intressen
  Musik & Mac.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac 27" i5, iPhone 5, iPad3, Time Capsule, ATV2, iPod Nano.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. iMattias

  iOS 7 beta

  Lösningen på iMessage-problemet: Avaktivera iMessage. Starta om telefonen. Aktivera iMessage igen.
 2. iMattias

  iOS 7 beta

  Låter lite väl att Apple skulle blacklista alla UDIDs för utvecklare. Om så är fallet så äre antagligen Bara DFU > downgrade till 6.1.4 > regga igen > nya betan.
 3. iMattias

  iOS 7 beta

  Jag får Tupp-juck snart....
 4. iMattias

  iOS 7 beta

  Pincha funkar men inte dubbelklick. Funkar ditt iMessage med alla kontakter?
 5. iMattias

  iOS 7 beta

  Jag har 50+ slots. PMa mej om det är intressant.
 6. iMattias

  iOS 7 beta

  Ok nu har jag fått iMessage att funka MEN, varför känner den bara av vissa kontakter som har iMessage??? Skitskumt! Där blir det grönt. Trots att dom har iMessage aktiverat... Nån som märkt samma fenomen?
 7. iMattias

  iOS 7 beta

  Yes. Jag har loggat ur/in på mitt Apple-ID, aktiverat/avaktiverat iMessage, startat om telefonen, och försökt få ordning på det. Det märkliga är att om jag avaktiverar att skicka som SMS om iMessage inte går fram, så blir bubblan blå som vanligt å verkar gå iväg å "fastna" nånstans. För jag får ingen "Levererad"-bekräftelse, och mottagaren får ej heller detta iMessage. Men det ligger i konversationen... Helmysko. Detta är det enda problem jag har. Å det retar gallfeber på mej......
 8. iMattias

  iOS 7 beta

  Undrar vad tusan det kan bero på! Vad har du för operatör? Får kontakta min å kolla om det förekommer någon driftstörning, men det vore konstigt för allt annar funkar fint!
 9. iMattias

  iOS 7 beta

  Hej. Nån mer som inte får iMessage att fungerar i iOS 7 beta? SMS funkar men inte lyckats ta emot / skicka ett iMessage ännu. Störigt.
 10. Finns det något sätt (Terminalen, etc?) att resetta Fiewire-porten manuellt utan att starta om datorn? Har ett ljudkort som går via FW-porten på datorn och när datorn går i vila så händer det att ljudkortet tappar kontakt med DigiCoreAudioManager och därmed slutar funka. Då måste jag stänga alla program, starta om hela härket, och öppna allt igen. Otroligt frustrerande. Har testat släcka lämpliga processer manuellt i terminalen men det funkar inte. Nån som vet nått smidigt alternativ?
 11. Hej. Installerat Win7 på min Mac för enbart en sak. Ett spel. Detta spel vill jag köra med ratt. Hur funkar detta? Ska jag installera ratten på Macn å så hittar Win denna i sin hårdvarukonf eller hur gör jag? Ska jag skaffa en windows- eller mackompatibel ratt? Nån som har liknande setup?
 12. Ny familjemedlem. iMac 27". 1TB hårddisk. Nu vill jag kunna köra både Lion men även Leopard. Så, jag partitionerade HDn med en "Macintosh HD 2" på hälften av det totala utrymmet. Min Macbook Pro vill jag klona till just denna "Macintosh HD 2". Jag har backup på Time Capsule. Hur i hela friden gör jag? Hur lägger jag över en Time Capsule-kopia på denna? Eller klonar min bärbara till den partitionen???
 13. Hej. Testade massa saker och kom fram till att om man stänger ner Chrome innan datorn går i vila, och sen väcker så krånglar det inte. Det verkar med andra ord vara nått med browsern.
 14. Om min MBP gått ner i vila, och man väcker upp den, så försvinner ljudet till 98% Ibland knastrar det bara. Misstänker att det är nått med USB-portarna (USB-baserat ljudkort). Finns det nått sätt att "reseta" dessa i terminalen eller liknande?
×
×
 • Skapa nytt...