Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

s60761

Medlem
 • Antal inlägg

  49
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om s60761

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Har du kollat att du fått senaste firmware? Du gör detta genom att logga in på routern?
 2. FlX! Den senaste firmware till Telias router TG789vn version: 8.C.H.2 Löste problemet. Nu funkar allt lysande. Och till och med bättre.
 3. Enligt teknisk support på Telia kan de brygga den åt mig. Thomson 789vn
 4. Pratade med Telia nyss. De ska uppdatera routern till senaste firmware. Sedan blir det utbyte till ny om inte det hjälper. Sista utväg är att brygga den och köpa apple router.
 5. Ska testa att ställa i routern på enbart wpn2.
 6. Efter ca 1 min av film stream till atv3 med nya 5.1 så dyker mitt wifi och routern startar om. Ångrar bittert att ja uppdaterade till senaste versionen. Har provat att återställa, olika filmer, mm. Så nu är atv tyvärr värdelös. Någon som har nått tips?
 7. Airfoil heter programmet...
 8. s60761

  AirPrint

  Finns en lösning för Mac på detta problem. http://ecamm.com/mac/printopia/
 9. Är trött på att alltid ha datorn på när man ska titta på Apple Tv vilket blir ofta. Ja skulle vilja ha en NAS med all media på och utan ha igång iMacen komma åt allt på Apple TVn. Helst med samma gränssnitt som en oflashad Apple tv har. Helst ska man lägga media på NAS, lägga till det i itunes, stänga ned datorn och sedan se allt i ATV från NASen. Någon som vet hur man löser detta?
 10. s60761

  3G och OS 4.1

  Jag upplevde precis samma sak, och efter ha jämfört med kolegans iphone 3G som har 3.1.3 så blev det solklart. Hans var snabbare i alla avseenden och flyter på bättre. Hittade denna länk och det funkade fint för mig. http://lifehacker.com/5572003/how-to-downgrade-your-iphone-3g%5Bs%5D-from-ios-4-to-ios-313 Och ja är klart nöjd med "nedgraderingen", telefonen känns ny och fräch.
 11. Ni som sitter som utvecklare och testar betan av 4.2. Hur är det med det nya ios till ipaden blir det någon hastighetsskillnad, snabbare långsammare? Man blir ju nervös när de har så lite ramminne i ipaden, och nya funktioner med "multitasking" drar ju ram.
 12. s60761

  iOS 4.1

  . Haha, ja gick igår ifrån 4.1 till 3.1.3 och tycker det blev klar förbättring. Visst tappar några löjliga enstaka funktioner, som synka jobbkalendern via Google osv. Ja får säga att efter tre månader med ios4 så känns 3.1.3 som om man fått en ny snabbare iPhone.
 13. Lite nervös blir man att det kommande firmware 4.2 kommer göra den supersköna ipaden långsammare. Vilket ja upplevt med iphone 3G. Så lite skeptiskt till att kasta mig på uppgraderingen kommer ja vara. Det ja längtar mest efter är ÅÄÖ. och hade min ipad det hade ja inte saknat något.
 14. Här är en guide som fungerar fint. http://lifehacker.com/5572003/how-to-downgrade-your-iphone-3g%5Bs%5D-from-ios-4-to-ios-313
×
×
 • Skapa nytt...