Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

makaveli-

Medlem
 • Antal inlägg

  181
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om makaveli-

 • Medlemstitel
  Bra

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag undrar samma som sergej, ifall man köper en iPhone SE från tex Hong Kong, gäller garantin här i Sverige?
 2. Hej! Har som sagt Bose Companion 5 men jag upplever att ljudet ger och tar. Ibland låter det riktigt bra men andra gånger låter det brusigt eller snarare ett skakigt ljud. Jag brukar använda spotify, youtube(högupplöst material), filmer med bra kvalite. Jag har en Macbook pro 13" med OS 10.6.8. Något förslag om vad jag kan göra?
 3. Hur ändrar man till svensk röst på navigon Europa appen. Hittar inte det någonstans eller måste man handla det?
 4. En del Homerun vägrar fungera för min IPhone 4 trots full täckning. Har även provat ansluta min MBP till samma WiFi men får ändå samma resultat. Kan det vara fel på mina nätverks inställningar eller Telias?
 5. Har nyligen köpt BF2142 och provat spela den på min MBP 13tum (2,26GHz, 4GB ram minne). Problemet är att även om jag har på low settings under video inställningar så kan spelet ändå vara instabilt. Jag menar ska inte min dator klara av minst medium på video inställningar. Har bla. provat att installera om spelet och även radera mappen under preferences men inget hjälper. Kravet för spelet: 1,83GHZ, ATI X1600 series or later, NVIDIA Geforce 7300 or later, 1GB RAM.
 6. Hur såg kön ut vid kungsgatan i STHLM vid nattöppningen föra året? Borde man vara där vid 20tiden eller kan det vara försent. Ni som ska stå där får gärna berätta ankomsten.
 7. Får man ett visst belopp att ringa för när man väljer exempelvis "Telia Mobil Prata på med Mobilsurf Extra+" för 299kr/mån. Eller är det kanske 299kr plus det man ringer för....skulle vara schyst om någon kan förklara detta för mig.
 8. http://www.telia.se/privat/produkter_tjanster/mobilt/produkterocherbjudanden/apple/iphone.page
 9. Jag funderar på att stå vid Telias butik i kungsgatan. Tippar på att det är vanliga öppettider. Då kanske man borde vara 2h innan öppningen, eller vad gör du?
 10. Har skickat iväg ett mail till lanmaster, så vi får se vad de svarar. Jag borde kunna reklamera för att mobilen är endast två år gammal.
 11. Hej! På senare tid har det dykt upp ett streck på skärmen vilket måste ha något med pixlarna att göra. Jag har googlat problemet och många rekommenderar sajten http://www.knoxing.c...one-app//#_home för att lösa problemet. Men efter flera försök så hjälper inte det faktiskt. Skärmen ser ut så här ungefär men med endast ett streck under operatörs namnet. http://i681.photobuc...26/IMG_2011.jpg Jag köpte min iPhone 3G vid lanseringen så garantin hjälper inte numera.
 12. Jag funderar på Telia butikerna i centrala STHLM. Kommer förmodligen vara på plats två timmar innan(får väl hoppas på att man får tag på en). Men frågan är om det är smartare att välja en butik strax utanför centralen fast då kanske det inte säljs några iPhone där.
 13. Hade Telia ordinare öppettider under lanseringen av 3GS och 3G? Och i så fall hur pass många var det innan öppettiden. Anledningen till att jag frågar beror på att jag förmodligen kommer köa vid lanseringen och är fundersam när man ska anlända för att vara bland de första i kön....man vill ju inte köpa mobilen en vecka efter alla andra för andra gången i rad
 14. Hur ska jag veta namnet på den. En omöjlighet verkar det som.
×
×
 • Skapa nytt...