Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Igge

Medlem
 • Antal inlägg

  36
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Igge

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  Macbook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Detta hände mig igår. Jag ringer FaceTime till en person och det är någon helt annan som svarar. Jag frågar om NNN är där, han ser helt förvirrad ut. Ringer igen, NNN svarar. Berättade vad som hänt, han kan se att jag ringt och någon annan svarat. Någon som varit med om detta? Helskumt
 2. Mina härliga X lever sitt eget liv ibland. Nu vägrar den ändra "förval" på ringsignal. När jag går ut till menyn innan står den låt jag har valt, men sen ringer en helt annan som har "förval" markerat. Kan inte avmarkera den alls.. Någon som kan hjälpa? Tack!
 3. Testat allt ovanstående.. dock inte positionerstjänster för mobilnät, kan det vara den som spökar? Den hoppar över till ny tidszon även om jag inte rört flight mode.. Kan man rapportera problemet till Apple?
 4. Hej, Har en Iphone X och jobbar på en färja mellan Sverige och Finland. Jag har tagit bort "Ställ in automatiskt" på tidzon. Även fast jag gjort det så ändrar den till Finsk tid hela tiden.. Finns det fler inställningar? Är det de under platstjänster? Irriterande!
 5. Har googlat och googlat, ingen lösning. Dammade av min ATV 2 som varit jailbreakad och tänkte uppdatera den, behöver ingen jailbreak längre. Allt rullade på, sen kom bilden att jag måste koppla in den i iTunes, gör det både utan och med strömkabel men hittar den inte. Tar jag ut strömkabeln står den och blinkar ändå, så kabeln borde fungera. Men iTunes hittar den inte. Något tips på lösning?
 6. Tappade min bärbara Mac i golvet, det lossnade en flisa ur skärmen på insidan, samt så lever tangentbordet sitt eget liv - dubbelslag på vissa tangenter och så får man trycka fler gånger på andra. Har någon erfarenhet av IF stora villa som har nyvärde på elektronik under 3 år? Tänker om de fixar till datorn eller om de byter den mot likvärdig direkt? Den är strax över 2 år nu. Tack på förhand
 7. Igge

  Problem iMessage synk

  Toppen, tack för hjälpen! Då kommer nästa fråga.. Om jag har min telefon avstängd, sen skickar sms från iPaden till en anroid - hur funkar det då? Dras det på min telefonkostnad? Eller är det gratis?
 8. Igge

  Problem iMessage synk

  Har letat på webben och här men får inte riktigt rätt svar. Såhär ligger det till. Jag har iPhone, iPod, iPad, Macbook och aktiverat iMessage på alla. Vissa SMS kommer till iPaden, vissa till iPhonen, vissa endast till Macen. Vad göra för att få alla enheter synkade, så alla som är igång får SMS samtidigt? Tack!
 9. Tack för hjälpen, lyckades få igång datorn och upp på tvn. Då är skärmen kaputt mao? Finns en beg på blocket för 1800kr, känns lite saftigt. Någon som har tips på vart jag kan finna en fungerande skärm till en macbook Air 2010, 13"? PM gärna!
 10. Är det bara plugga in eller måste jag göra något kommando? Tack för svar!
 11. Hej, Är det skärmen som behöver bytas om man har en skärm som är vit och har flimmer på en Air 2010? Finns det något snabb kommando så att man kan få extern skärm, tänker om jag kan koppla in HMDI till TVn. (adapter).
 12. Jag är Admin och har inte ändrat lösenord på min Macbook (ett par månader gammal). Igår fungerade inte lösenordet helt plötsligt. Till saken hör att tidigare på dagen fungerade inte Apple ID längre, utan jag var tvungen att återställa det och välja ett nytt. Gamla lösenordet till Apple ID och Macen var samma, men det kan väl inte hänga ihop? Det nya jag valde till Apple ID fungerade inte på Macen. Fick återställa lösenordet med den långa koden jag fick när jag startade upp datorn. Någon som vet hur det kan bli såhär?
 13. Lite snabb att fråga upptäckte jag. Drog ur strömmen till ena, parkopplade, och likaså till den andra! Nu funkar det! Tack för svar!
 14. Jag har av lite olika anledningar 1 Gen2 och 1 Gen3 och nu styrs båda av samma fjärr.. Måste dra ut strömkabeln på ena för att inte ställa till det. Försökte med parkoppling, men det funkade inte som jag tänkt. Någon som har annat tips? Om det går att ändra frekvensen eller dylikt så att ena fjärren styr ena ATVn?
×
×
 • Skapa nytt...