Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

henco

Medlem
 • Antal inlägg

  699
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om henco

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1981-11-22

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Borås

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac alu, Apple TV, iPhone 4, iPad
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Han kanske syftar på att iPad och iPhone är fläktlösa. Varför då inte göra datorerna det med.. Men det har ni redan svarat på Men erkänn att på längre sikt så borde alla typer av datorer kunna göras fläktlösa, när det har utvecklats kretsar som drar minimalt med ström och som klarar en högre värmeutveckling.
 2. Kan man alltid vara 100% säker att jordstiftet är inkopplat på det uttaget du använder? Går ju så klart att testa, men säker kan man aldrig vara..
 3. Om det är hög luftfuktighet i rummet med så skyddar det lite extra också. Klappa inte katten under tiden du byter minnet heller bara...
 4. svaret på min dator blev 13670 :/ med mellanslag
 5. Tveksam till att den funkar till dom spelen, men finns säkert någon som vet bättre! Välkommen till "mac världen" i alla fall. Du kommer bli så såld på din nya dator, vilken du än köper....
 6. Once you go mac, you go iPad and iPhone to...
 7. Jag bytte min macbook pro mot en iPad. Kunde inte blivit nöjdare. Behöver ingen fullfjädrad bärbar dator.
 8. Tror det är fler Windows användare som har iphone. Det brukar heta att de hatar Apple och tror att ett företag som heter iPhone har gjort telefonen. Hjälpa varandra? Med vad? världens lättaste telefon att förstå.
 9. Är skärmen så dålig på iPad då? En av de bättre skärmarna på "surfplattorna" som finns ute, om nu inte den bästa. Fast förbättringar är aldrig fel heller och det strävar ju Apple efter också.
 10. Är det någon tomte som har pratat i nattmössan igen för att få dig att köpa android? Jag kör med både engelska och svenska på tangentbordet, jätte lätt att växla mellan med en knapp som ser ut som en jordglob ungefär, och så står det i mellanslagstangenten vilket språk man just bytte till...
 11. YES äntligen kom denna tråden! Som jag har längtat efter att få såga en sån här tråd! Apples prylar ger INTE högre status, man blir inte häftigare, bättre, vackrare, smartare. Jag skulle inte se något problem även om så hela befolkningen hade en. FÖRUTOM de som endast köper en för att visa upp. Vilket tyvärr många gör. Samma personer har många gånger heller ingen som hellst verklighetsförankring utan handlar i ren okunskap. Många tror ju till och med att iphone är ett företag som tillverkar iphone. Alltså man blir galen av att sitta och lyssna på alla osanningar som diskuteras i fikahörnan på rasterna, folk är i allmänhet väldigt obildade när det gäller apple prylar och det avspeglas i deras prat, men likt förbannat ska de sitta och flasha sina telefoner framför alla. Sammanfattningsvis, var objektiv, vad är bäst för dig? Köp gärna, men gör det för din EGEN skull!
 12. Grejen med FaceTime är ju att det är gratis att "ringa" då det går över ditt bredband. Inte som ett traditionellt videosamtal alltså som går över gsm nätet. Dessutom är det bra kvalité på samtalet. En annan fördel är att det är en öppen standard. Ringde mitt senaste FaceTime samtal i helgen, till min sambos iPod touch då jag var bortrest. Hur lätt som hellst att visa vad som händer runt omkring en då man kan växla kamera och så vidare. Kommer bara bli vanligare och vanligare är min gissning.
 13. Någon som ska dit å köpa då?
×
×
 • Skapa nytt...