Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Alix

Medlem
 • Antal inlägg

  69 767
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  838

Allt postat av Alix

 1. Fast omvald lär han bli. Motståndet är klent. Jag begriper mig inte på amerikaner.
 2. Det vet jag inte. Jag tror ingen kan veta förrän det har gått ett tag. Annars kan man så att säga inte veta. Det är ju empiri via erfarenhet. Det vill säga, man kan konstatera att de som har haft covid-19 i år har fått det igen. FHM skriver: ”Det är oklart hur länge man kommer att vara immun. Utifrån tidigare erfarenheter så är bedömningen att immuniteten varar så länge att man inte kommer att smittas fler gånger under en och samma säsong.” https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/ Jag kör på det. Time will tell. Mer läsning: https://www.dn.se/nyheter/vetenskap/kan-man-bli-immun-mot-nya-coronaviruset-det-har-vet-vi/
 3. Det vore konstigt om man inte blir immun åtminstone för en tid. Annars skulle ju det här viruset cirkulera runt och göra alla sjuka jämt och ständigt. Jag satsar på att man i alla fall blir säsongsimmun. Exempelvis vinterkräksjukan är synnerligen smittsam och ger endast en kortvarig immunitet. Viruset står emot handsprit. Källa. Men den är inte så himla vanlig trots det.
 4. Det är högkonjunktur för gaphalsar som vill stänga och släcka ner allting. Jag antar att de bearbetar sin ångest på så vis.
 5. Det kanske är himmelriket?
 6. Tips på bra sajt om statistik angående COVID-19 i Sverige: https://c19.se/
 7. Personligen utgår jag ifrån att Läkemedelsverket och Socialstyrelsen har koll på detta som de oväldiga myndigheter de är.
 8. ”OM SVENSK WEBBTELEVISION Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser. Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.” https://swebbtv.se/om-oss
 9. Igår kväll var det omöjligt att lösa ett pussel. Nu på morgonen tog det mindre än en minut. Tänk vad hjärnan blir trött av en hel dag!
 10. ”President Donald Trump säger det kan vara två smärtsamma veckor som väntar. Han uppmanar befolkningen att följa uppmaningarna om att arbeta hemifrån, inte äta på restauranger eller barer och inte träffas fler än tio personer. – Vi vill att amerikanerna ska vara förberedda på de tuffa dagar som ligger framför oss, säger presidenten.” Vilken galning! Ännu ett prov på världshotande vansinne. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/dubblad-dodssiffra-i-usa-pa-tre-dagar
 11. Problemet är att Kina är inte rimligt på något sätt.
 12. Ser ju trevligt ut, vädret på måndag. Jag tog bort solskyddet för murgrönan idag.
 13. WHO ❤️ Kina = sant. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/varfor-vill-inte-who-prata-om-taiwan Taiwan får klara sig utan WHO:s hjälp. Och vi får klara oss utan Taiwans insikter.
 14. Lycka till, jag har spelat det tredje ikväll.
 15. Då skulle du har spelat med min SE vad gäller skärmstorlek...
 16. Ungern är ett stort jävla skämt och borde uteslutas ur EU. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/victor-orb-n-far-mer-makt-under-coronakrisen
 17. Jodå! Det skulle den. Ofta intermittenta fel. Men om den är bytt kan du testa att installera om som jag skrev.
 18. I läget du befinner dig blir det Mountain Lion. Det ska funka. Om nu inte SATA-kabeln är kass, som @Stereotypen skrev, på den modellen är de lika hållbara som havreflarn.
 19. Du ska markera ”250,06 GB Samsung SSD...” och formatera den. Sedan kan du installera nytt Mac OS X.
×
×
 • Skapa nytt...