Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Alix

Medlem
 • Antal inlägg

  69 264
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  827

Alix vann dagen: 22 februari

Alix hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

8 275 Fantastiskt!

Om Alix

 • Medlemstitel

Macanvändare

 • Appleprylar
  Mini i7 Late 2012, iMac 20" Early 2008, iPhone SE, Apple TV 4.
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Nej, det är trist att den där Björn Olsen försöker skrämma upp folk för att (antagligen) vinna inflytande vad gäller resurser till infektionssjukvården. Igår påstod han att en tredjedel av de insjuknade hamnade på sjukhus. Det är en tiondel. Vad vi däremot bör oroa oss för är alla drakoniska åtgärder i uppskrämda länder. Plus börsfall, om man har sådant att ta hänsyn till.
 2. Jag nattsuddar. Jag inväntar effekten av lugnande medicin och hjärtdämpande medicin. På grund av stress har jag ganska jobbiga extraslag på hjärtat. Stressen i sig beror på olika saker. Både positiva och negativa. Och de senaste dagarna har varit ganska intensiva. Idag fick jag mer eller mindre bekräftat att alla mina tre barn kommer att börja studera till hösten och därmed flytta hemifrån. Det känns både bra och dåligt. Jag kommer att sakna dem. Men andra möjligheter dyker då upp. I maj ska jag åka till Grekland med min son. Min äldsta dotter åker också dit fast lite tidigare. Och i juni tar min yngsta dotter studenten. Skuldsanering har jag redan fått. Det mesta av allt det här är väldigt positivt men det spelar ingen roll vad gäller stress. Även det som är bra men är en större förändring är stressande. Jag måste hitta på något kul. Kanske ska jag åka in till stan och slå på stort och äta lunch med buffé. Just nu ser jag tv och dricker örtte. Ta det lugnt ni andra nattsuddare som läser detta.
 3. Trist, Google Maps funkar inte i Chrome vad gäller plats (oavsett om det är webbadressen eller app). Alltså att man klickar sig ”hem” med hårkorssymbolen. Det blev så efter flytt till Catalina. Det är en Googlegrej. Eftersom Chrome inte frågar efter plats i Systeminställningar så... Google Maps plats funkar i Safari, och den får plats av systemet.
 4. Nej, det är sant. Man kanske ändå kan underlätta genom att vid inloggningsprocessen betona rent grafiskt var man loggar in. Idag är det bara en textsträng utan påtaglig dignitet. Kanske ett extra steg: Vill du logga in på BUSENS BANK? Ja eller nej...
 5. Problemet är väl egentligen att en person loggar in med sitt Bank ID utan att kolla var? Svårt att göra något åt.
 6. Det hade inte kunnat hända alls i Sverige. Mycket märklig inställning att man inte ska tänka på säkerhet bara för att olyckorna är få (hur du nu vet det). Du måtte vantrivas i Sverige.
 7. Lagen kräver tydligen varken grind eller att fordonen säkras på något sätt. Ibland häpnar man över hur dumma amerikaner är.
 8. Apropå att heta Islam Muhammed, kan man heta Kristendom Jesus och ändå få jobb?
 9. Bara 22 månader kvar till julafton!
 10. Så kommer då vintern! Mest blåfrusna siffror i alla fall. Fast häromdagen blev det ändå vår...
 11. Jag stängde av, jag förstår inte vad de säger. Och textat kan man ju inte få... https://sverigesradio.se/artikel/7393175
 12. Jag köpte inplastad ny Iphone SE via Blocket. En man fick den med ett abonnemang, men ville inte ha mobilen. Annars: Du vet väl att både privatpersoner och företag säljer nya saker där? Om du faktiskt kan hitta någon är en annan sak, förstås. Den datorn har några år på nacken, och varför skulle den inte ha sålt slut vid det här laget?
 13. Alix

  Vinterstudion

  Alltid något.
 14. Ni har ändå inte haft någon vinter i Skåne.
×
×
 • Skapa nytt...