Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

LabbeKjellberg

Medlem
 • Antal inlägg

  368
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om LabbeKjellberg

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  MacBook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Om man inte har lagt märke till de, så är de väl inte ett problem?! Känns som att många blåser upp de här och letar efter fel som dom från början aldrig reagerat över... Vill inte hacka på någon. Tycker bara de verkar märkligt!
 2. Ok. Vad är de som avgör om de budas ut eller lämnas till posten? Är de värdet på orden eller storleken på paketet?
 3. Någon som vet om iPad körs ut via UPS/TNT själva till dörren, eller får man hämta ut den på närmaste postombud? Tack på förhand!
 4. En fråga till Telia. Har sökt utan resultat, hänvisa mig gärna om de finns besvarat någonstans. Jag undrar hur Telia förhåller sig till Personal Hotspot som kommer med iOS 4.3. Man läser en del om att det kommer bli upp till operatörerna att tillåta, ta betalt eller inte etc. för tjänsten. Går de att säga något om det nu? Tack på förhand!
 5. Jag har strulat med samma problem. De jobbiga är att iPhoto kan komma att leta på samma ansikte nästa gång den söker igenom ditt album. Den kommer inte ihåg att du tagit bort ansiktet om ni förstår. Har letat en hel del på nätet kring detta men hittar ingen bra lösning. Vissa har döpt alla dessa ansikten man inte vill ha till typ 'unknown'. Men då ställer man ju till iPhotos igenkänningsberäkningar eller vad man ska kalla de. Så de blir nog skumt i längden. Någon här som har tips på hur ni gör?
 6. Logga ut och logga in igen! Hade samma problem, men de beror nog på att användaravtalen har ändrats. Det dyker upp när man loggar in igen. Efter att ha godkänt dom så gick allt som de skulle.
 7. Den funkar även till Keynote. Sen finns de program att skaffa som kan ställa in remote till att göra de mesta i de flesta program. Spana in remote buddy!
 8. Ja, sorry. Vet att de lätt blir dålig stämning, men de är så tråkigt att läsa samma gamla vanliga frågor hela tiden!
 9. Eftersom du ställde frågan för några minuter sen i en annan tråd så kan du ju vänta en kort stund på svar innan du skapat ytterligare en tråd om ämnet! Bara ett tips!
 10. Du kan ju inte köpa den nya som kommer imoron fattar du väl! Den är så 2011... Helt ute! Om du vill vara modern, inne och helt rätt så ska du alltid vänta tills nästa år med att köpa en Mac!
 11. Brukar dom inte ha sina events på tisdagar?
 12. Hur många ***** trådar ska de skapas ang. skillnaden på produkter som ännu inte släppts. Det är ingen som vet va skillnanden är! Hur svårt kan de va?
 13. Har ju inget med tekniken att göra, men är du ute efter de totala Apple hemmet så känns ju dessa möbler som ett måste! =p http://www.furniturefarm.se/34-soffbord-time-for-apple.html http://www.furniturefarm.se/23-time-for-apple
 14. Nej! Den 16:e april kommer det inte finnas en enda iPad i hela New York! Fick veta de av en säker källa!
 15. De funkar bra i iPhoto på datorn. Då har jag nyast överst så att säga. Men på iPhonen så kommer de äldsta överst. De är de jag "stör" mig på!
×
×
 • Skapa nytt...