Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felost

Medlem
 • Antal inlägg

  34
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om felost

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag håller på och kikar efter en SSD-disk till min Macbook Pro Mid-2009. Har kollat på både Intel X25-M G2 160GB och OCZ Vertex 3 120GB. Vet att OCZ-disken har bättre prestanda men är detta något Macbooken stödjer? Vilken skulle ni valt, eller är det någon annan jag borde kolla in?
 2. Jag tog en kopia på Bilder-mappen där iPhoto biblioteket låg. Formaterade hela datorn, installerade SL och iLife. La tillbaka Bildermappen och alla ansikten och allt var kvar . Jag var dock tvungen att uppgradera iPhoto till den senaste uppdateringen för att det skulle fungera. Gjorde samma med iTunes.
 3. Sen så finns Deleviry Status också. Widget och iPhone app som synkar med varandra och har stöd för de flesta fraktföretag. Funkar med Growl också! http://junecloud.com/software/mac/delivery-status.html
 4. Själv har jag testat Telenor som var var beställt via BBB och det gick riktigt bra! Enkelt att installera på min Mac (jämfört med Telia där det var 20 steg ) Bra täckning och fart (~2Mbit) där jag testade det (Karlstad och lite fler ställen)
 5. Kanske tog det lite ur sitt perspektiv, ursäkta, men hur ska jag göra när jag ska rengöra iPhonen men bör inte rengöra den vid kanterna. Det är ju en del ställen som man inte kona rengöra då, hur ska jag rengöra hemknappen? Ta maskeringstejp över alla hål .
 6. Om du inte polisanmält stölden än så är ett tips att göra det enkelt och smidigt på internet (du slipper stå i telefonkö): https://anmalan.polisen.se/imse/start.do?an...oldEllerForlust
 7. Så här står det i bruksanvisningen (eller Produktguide - Viktig information som Apple kallar det) som följer med iPhonen: Tittar vi sedan på ARNs uttaland om fuktskadade mobiler: I iPhones bruksanvisning står det att iPhonen inte skall användas i regn eller i närhet av ett tvättställ vilket jag anser om man har gjort det inte ska täckas av reklamationsrätten. Andra fuktig miljöer borde enligt ARNs tolkning inte vara speciellt användbart då det i ARNs exempel står mobiltelefonen inte bör utsättas för fukt men det innebär att man kan använda mobilen utomhus vid fuktig väderlek eller i regn (detta gäller inte iPhonen då bruksanvisningen har nämnt att mobilen inte skall användas i regn). Om fuktskadan har uppstått som Raphael skrev genom att det uppstår fukt som inte iPhonen klarar av när man går inomhus täcks av konsumentköpslagen. I avsnittet som avser rengöring rekommenderas det att rengöra iPhonen med en fuktig trasa. Man borde då kunna skylla fuktskadan på att man har följt bruksanvisningen. Jag vill tillägga att jag inte anser att man borde få sin iPhone reparerad om man har använt och utsatt den för spöregn eller gett den en tur i tvättmaskinen. Däremot anser jag att iPhonen ska klara av normalt användade t.ex. när man går från kyla till varm innomhusmiljö. PS. Undrar vad Apple har anlitat för översättare:Försök inte torka iPhone med en yttre värmekälla…, För att rengöra iPhone dra du först ut alla sladdar… . Och föresten en iPhone; den iPhone/iPhonen?? och vad blir iPhone i plural?
 8. Uppe igen. På Mini, iMac och Pro står det Nyhet men jag ser inga nyheter.
 9. Ett ARN-fall där kunden fått rätt: http://www.arn.se/netacgi/brs.pl?d=REFE&am...amp;s5=&s6= Edit: Vad jag kommer ihåg från mitt köp följer det inte med någon "riktig" bruksanvisning. Minnas jag fel eller? Om det följer med vad nämns om fukt där.
 10. Hej! Undrar vilken mac jag ska köpa: Nya Mac Mini för 6800 Gamla Mac Mini för 4990 Gamla Mac Mini för 6200 Min behov är inte så jättestora mestadels internetsurfning.
 11. Har testat nya iPhoto snabbt och en sak som jag märker är att den inte har speciellt många platser inbyggda när man ska geotagga. Gran Canaria, Playa del Inglés, Maspalomas, Holstebro, Legoland, Billund hittar den inte. Måste lägga in dem manuellt. Skulle förstått om små ställen inte finns med men t.ex. Playa del Inglés en som är en STOR turistort och många foton är säkert tagna där men det finns inte med! Skärpning Apple. Ansiktigenkänning har jag inte hunnit tsta en.
 12. Macworld gjorde ju ett test med AppleCare och andra alternativ: http://macworld.idg.se/2.1038/1.182736/bas...-till-applecare
 13. Ska sälja min Eos 400d med följande tillbehör: Kameran Orginal Canon 18–55 objektiv Sigma 55–200 objektiv Cosina 19–35 objektiv (inköpt begagnad) Canon batterigrep Två batterier Kata DR-465 ryggsäck Trådlös utlösare 3 st 4 GB CF-kort (snabb hastighet) Stativ, kulled (inköpt för 1200kr) Några filter Allt är max 7 månader gammalt och jag har kvitto till allt (förutom det begagnade Cosina objektivet). Jag har inte kvar någon kartong. Frågan är nu hur jag ska sälja det. Var för sig eller allt i ett "paket"? På Tradera eller Blocket? Nu eller ska jag vänta närmare julen? Vad tror ni jag kan få för det?
×
×
 • Skapa nytt...