Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

KevoOo

Medlem
 • Antal inlägg

  184
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

KevoOo vann dagen: 21 juni 2010

KevoOo hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om KevoOo

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1986-06-12

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Göteborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  Macbook Pro 13" GeForce 320M 2010, Macbook Air, iPhone 3G
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack så mycket Jag har hämtat ikonerna lite från olika ställen, har dem på hårdisken så om du vet vilka du vill ha så kan jag skicka dem till din e-post ? kommer nämligen inte ihåg alla ställen jag hämtat hem dem ifrån Men bifogar skrivbordsbilden...
 2. Har haft min nya Macbook Pro 13" i cirka 1 vecka. Den ska ha en uppskattad batteritid på 10h. Jag är medveten om att denna tid är uppskattad och beräknad på att man har inställt på halva skärmstyrkan. Jag har inga större krävande program som ligger i bakgrunden förutom safari. Ändå visar datorn batteritid på endast cirka 4-5h när den är precis fulladdad och jag dragit ur strömsladden. Har nollställt SMC, kalibrerat batteriet osv. Är det någon annan som har samma "problem" ? Ringde Apple support nyligen men dem hade inget bra svar på det.
 3. 21/5 för den billigare modellen enligt Dustinhome, undrar om det gäller även andra återförsäljare, och varför det tar sån tid....
 4. Beställde en Macbook Pro 13" i fredags hos Mediamarkt och nu säger dem att Apple har leveransproblem och att datorn inkommer först i slutet av nästa vecka. Är det någon annan som beställt en 13" och fått samma besked eller har ni redan fått datorn levererad ?
 5. Instämmer helt men det ska även tilläggas att det finns fysiska begränsningar med 13 tummarn som gör att Apple inte valde att sätta in en iX processor. Ars technica skriver följande " Graphics performance would have taken a significant step backwards if Apple opted to rely solely on the Intel HD IGP that comes with Core i3 or i5, so Apple would have also had to include a discrete GPU like that used on the 15" and 17" models. Besides the added cost, there's simply no room on the 13" MacBook Pro logic board to include an additional discrete GPU " Om Apple hade valt en iX processor så hade dem alltså varit "tvugna" att sätta dit ett extra grafikkort vilket hade vart svårt, om inte omöjligt i dagsläget.
 6. Jag tror det beror helt på vad du ska använda den till. Jag har en mba första gen, och den blir jätte varm t ex när jag surfar in på hemsidor med mkt flash t ex aftonbladet. Jag skulle säga att största problemet med mba är värmen pga, speciellt om du har den på t ex knäet eller sängen då fläkten sitter på undersidan av datorn och har du den då på knäet så "täpper" du igen fläkten. Men jag vet dock inte hur det är med den nya modellen, den har ju bättre processor och grafikkort så den bör vara mkt snabbare än den jag har. Ska tilläga att min mba just nu är inne hos Macforum på reparation oxå det är gångjärnen till skärmen som gett sig, skärmen är "ur läge" och sprickor har uppstått som följd. Har tröttnat så nu har jag beställt en MBP istället. Men som sagt jag kan ju va 1 av 100 som haft otur, dessutom köpte jag min precis när den släpptes så kan vart lite "barnsjukdomar" inblandat.
 7. Jag har tagit bort alla enheter, stängt ned alla program, avinstallerat program som jag misstänker kan hindra datorn från att gå i viloläge, t ex Growl, statoo, transmission osv.... Den vill fortfarande inte gå i viloläge automatiskt, vad kan problemet vara tror ni ?
 8. nix, allt är avstängt...inga usb enheter inkopplade heller
 9. Har samma problem med min MBA, den går inte längre i viloläge automatiskt utan jag måste isåfall aktivt välja att den ska gå i viloläge...vad kan det vara som orsakar problemet ?
 10. Jag har haft 3 sladdar som spruckit precis vid ändarna nu, antingen i båda ändarna eller ena av dem. Är riktigt frustrerad över hur dålig kvalité det är på sladdarna... förstår verkligen inte hur Apple kan fortsätta tillverka dessa kassa kvalitéts sladdar.
 11. Det är en sak jag funderar på, om man köper en iPad utan 3G, kan man då använda sin iPhone via bluetooth som modem ? Det funkar ju att använda iPhone som modem till datorn trådlöst via bluetooth, borde det inte funka med iPad också om inte så är det väl rent tekniskt möjligt för Apple att tillåta detta ?
 12. Vad är det för nåt program du har till vänster med väder mm ?
×
×
 • Skapa nytt...