Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vendela

Medlem
 • Antal inlägg

  414
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om vendela

 • Medlemstitel
  Mycket bra
 • Födelsedag 1982-06-06

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  nässjö
 1. Det är klart du är välkommen här!!!
 2. Kronancyklar är eftertracktade av tjuvar :polis: En morgon när jag skulle cykla till skolan var det någon som hade försök att bryta upp mitt lås. Men han lyckdes inte. Men tjuven hade förstört mitt lås så det gick inte att öppna. Så då fick jag gå till hyresvärden så han fick bryta upp låset.
 3. Kommentaren var kul, men var tog bilden vägen? Det är inget bra att länka från Passagen, så jag la över bilden på min server istället. Där har jag varit. Sveriges Mittpunkt
 4. Jag snusar inte och jag röker inte. På mitt gamla jobb så var det några tjejer som rökte och de gick ut stup i kvarten. Men jag hängde med, för jag har väll samma rättigheter att gå ut och få frisk luft om de får gå ut och tända en cigarett ?
 5. Jag tycker oxå om svensk musik( speciellt visor). Men just nu lyssnar jag på erasure.
 6. Idag har jag städat lägenheten och tagit upp julsakerna. Så nu är det jul...
 7. Jag gick ut Svenska Kyrkan för en vecka sedan.
 8. Jag tror du har behörighet att komma in på högskola även att du har IG i Spanska. Spanska är inget kärnämne. När du slutade gymnasiet i våras, fick du då ett slutbetyg eller fick du ett samlat betygdokument? Om du har ett slutbetyg så kan du om du vill söka till högskola eller universitet. När jag slutade gymnasiet så fick jag ett samlat betygsdokument för att jag hade IG i Matte B och jag läste inte matte C.
 9. I Karlskrona har de något som kallas för minilumpen om du vill testa att göra lumpen inom marinen.... Det är till för ungdomar mellan 16år och 19 år. MiniLumpen i Karlskrona
 10. I morgon (25/11) får vi veta vad som blir årets julklapp. Årets julklapp
 11. Idag när jag var på väg till skolan så var det en bil som stannade mig. Mannen i bilen frågade efter vägen till fånganstalten. Just nu sitter jag på skolan, jag ska ha lektion via webct. Men jag kommer inte in. och datasnubben har försökt att hjälpa oss, men han kan inte.
 12. I dag var jag i skolan. Jag skulle ha Power point-genomgång, men ingen var där. (De hade ändrat sal utan att tala om det för mig)
 13. Det var jättelänge sedan jag hade vinterkräksjukan....
 14. Det har jag inte tänkt på. Men då får man hoppas att det går bra för lidel så att de inte går i konkurs.
×
×
 • Skapa nytt...