Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

redtop2

Medlem
 • Antal inlägg

  144
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

7 Neutralt

Om redtop2

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  PowerBook G4, MacBookPro 15", MBP 17", MacMini,samt de flesta tidigare
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Detta har jag upplevt många gånger under åtminstone 2-3 år med Safari och på MBP 10.11. Har stående sökningar och är inne på blocket dagligen. Ibland t o m flera ggr/dag.
 2. Nu är vi där igen. Blir inte klok på det här: Är det eller är det inte storleken det kommer an på?🙄
 3. På tal om baka kortet: För din info och andra som läser, så fungerar min 17 " dator fortfarande. Kommer ej ihåg när du bakade min, men minst 2 (3?) år sedan. Använder datorn många timmar/dag. Utöver bakning har jag borrat upp många hål på datorns undersida vid fläktarna.
 4. Jag har kollat upp SirKnasen´s info, och han har rätt: 4s har inte Airdrop-funktionen. Tack Sir!
 5. Hej SirKnasen, det är möjligt att det är som du säger. Jag "ärvde" mer eller mindre motvilligt min första iPhone, d v s 4s, av ett av mina barnbarn. När jag nu skulle till att använda Airdrop tillsammans med iPhone SE och inte fann den på 4s, så snabbgooglade jag och kom fram att Airdrop introducerades någon gång kring 2007. Utgick då kanske felaktigt från att den utöver Mac även kom till iPhone..... Så nej, jag kan inte påstå att jag verkligen sett Airdrop-funktionen i 4s.
 6. Raphael, du missade nog näst sista meningen i inlägget före ditt. Airdrop finns inte där det skall vara. Har varit där inne och kollat många många gånger. Har även gjort sökningar, men resulterar i......just ingenting!
 7. Ursäkta att svar dröjt, men jag får flytta simkortet mellan min iPhone SE och 4s. Ny info: Jag har lyckats få tillbaka App Store, men inte Airdrop, och det är Airdrop jag verkligen behöver. @boevil : möjligen bug, men då kan jag inte göra mycket åt det. @Raphael: Är gammal Mac-användare sedan slutet på 80-talet, och har konsekvent vägrat att hoppa på tåget med iPhone. Jag gör allt i mina macar. Trodde att jag skulle slippa iPhone. Har en gammal NOKIA, som har varit fullt tillräcklig i jobbet på alla världens kontinenter. Men idag förutsätts det mer eller mindre från alla håll att man har en smartfåne. Man kan nästan inte ens parkera sin bil utan en smartfåne.... App Store hittade jag av en händelse sedan jag fibblat med "Begränsningar" i "Inställningar". Airdrop finns däremot inte ens i "Inställningar". Finner den ej heller när jag gör en sökning. Jag är att betrakta som nybörjare på iPhone, men är inte bang för att rota runt.
 8. Hej, hur får jag tillbaka Airdrop resp App Store. Kan ej säga när och hur de försvann. Har senaste versionen av iOS i 4s, d v s 9.3.6. Tacksam för förslag/ledtrådar.
 9. "Förslag på vad jag kan göra för att få igång den?" Mitt förslag är att du kontaktar "Stereotypen" här på detta forum. Han fixar ditt problem.
 10. För några år sedan fick jag uppgiften från Apple Support Ireland, att Aperture skulle mista sitt stöd efter El Capitan. Är det någon här som kör Aperture utan minsta problem i Sierra-High Sierra eller t o m i Mojave?
 11. Samma här, men gillar INTE iOS, men så illa tvungen
 12. OK👍 skönt-trodde jag hade missat något väsentligt-haha
 13. (Mitt system 5,65 GB före omstart och 5 efter omstart.) Fråga från novis med iPhone SE: Hur gör man en Säker Start på iPhone-går det?
 14. OK, tack för alla bidrag. Överväldigande!😂 Jag känner mig helt övertygad om att jag inte riskerar dataförlust p g a ev magnetfält. Värmeproblematiken har jag också koll på, så jag tror inte att jag behöver ny kylpasta 😊
×
×
 • Skapa nytt...