Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

redtop2

Medlem
 • Antal inlägg

  152
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

10 Neutralt

Om redtop2

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  PowerBook G4, MacBookPro 15", MBP 17", MacMini,samt de flesta tidigare
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Håller med er samtliga. Och jag som trodde jag var ensam att tycka så. Ja - det var bättre förr, då Steve Jobs skötte rodret.
 2. Skulle nästan kunna vara en beskrivning på människor?
 3. Du som har balkong, har du inte sett uppe ifrån hur vackra skatorna är när de breder ut sina vingar? Färgerna. Har hört asiater säga att de är exotiska. Acceptera dem och njut i stället. Det finns så mycket annat man kan reta upp sig på.😊
 4. OK Hummel. Viktigast med bild. Får även kolla upp Audio Hijack. Tack för ditt svar
 5. Har MacMini med El Capitan 10.11.6. Är det Quicktime som gäller? Tack på förhand!
 6. Jo, affärsidén är ju känd, men i dag kan man inte vara säker på någonting längre.....Det är väl bara att utnyttja gratiserbjudandet så länge det finns tillgängligt..."De e bare å åk" som Stenmark skulle ha sagt
 7. Här är en till som fortfarande kör Aperture med flera bibliotek på sammanlagt 1,5-2 TB (på MBP 17” late 2011 El Capitan). Har även ett antal Mac Mini varav två snabbare med i7 + SSD Detta kommer förr eller senare inte att gå i det långa loppet. I din profil med uppräknade Appleprylar ser det ut som om du kör olika Mac OS på olika externa (??) SSD-diskar på två gamla datorer (2008 o 2009). Har jag förstått rätt? I vilket operativsystem kör du då Aperture? Är det El Capitan eller möjligen Sierra?
 8. @Alix “Google Foto: Säkerhetskopiera ett obegränsat antal foton och videor gratis, upp till 16 MP och 1080p HD. Få tillgång till dem från vilken telefon, surfplatta eller dator som helst på photos.google.com – dina foton är skyddade och alltid med dig.” Gratis för vem som helst och alla människor i hela världen !! ……….. MEN VAD ÄR HAKEN ??
 9. Detta har jag upplevt många gånger under åtminstone 2-3 år med Safari och på MBP 10.11. Har stående sökningar och är inne på blocket dagligen. Ibland t o m flera ggr/dag.
 10. Nu är vi där igen. Blir inte klok på det här: Är det eller är det inte storleken det kommer an på?🙄
 11. På tal om baka kortet: För din info och andra som läser, så fungerar min 17 " dator fortfarande. Kommer ej ihåg när du bakade min, men minst 2 (3?) år sedan. Använder datorn många timmar/dag. Utöver bakning har jag borrat upp många hål på datorns undersida vid fläktarna.
 12. Jag har kollat upp SirKnasen´s info, och han har rätt: 4s har inte Airdrop-funktionen. Tack Sir!
 13. Hej SirKnasen, det är möjligt att det är som du säger. Jag "ärvde" mer eller mindre motvilligt min första iPhone, d v s 4s, av ett av mina barnbarn. När jag nu skulle till att använda Airdrop tillsammans med iPhone SE och inte fann den på 4s, så snabbgooglade jag och kom fram att Airdrop introducerades någon gång kring 2007. Utgick då kanske felaktigt från att den utöver Mac även kom till iPhone..... Så nej, jag kan inte påstå att jag verkligen sett Airdrop-funktionen i 4s.
 14. Raphael, du missade nog näst sista meningen i inlägget före ditt. Airdrop finns inte där det skall vara. Har varit där inne och kollat många många gånger. Har även gjort sökningar, men resulterar i......just ingenting!
×
×
 • Skapa nytt...