Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MacHedda

Medlem
 • Antal inlägg

  1 294
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  7

MacHedda vann dagen: 13 januari 2019

MacHedda hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

154 Mycket bra

Om MacHedda

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1972-05-30

Profil

 • Plats
  Hässelby
 • Intressen
  Musik/Sång
  Golf
  Motorsport
  Foto

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  Sept. -07
 • Appleprylar
  Mac Book 2,1 - C2D 2,16GHz 3(4)GB RAM OS X 10.7.4; MacBook Pro 9,2 - Ci7 2,9GHz 16GB RAM OS X 10.10.2; iPhone 3G - 16GB; iPhone 4S - 64GB; iPhone 6 Plus 128GB; iPhone X - 256GB
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 573 profilvisningar
 1. Gjorde det och fick att det kan ha uppstått ett problem med en lagringsenhet.
 2. Som titeln lyder - I slutfasen på uppstart av min MBP Mid 2012 (senaste OS) så har det plötsligt börja blinka till snabbt ett antal gånger i hela skärmen, ungefär som som blixtar - kritvitt/kolsvart/kritvitt/kolsvart 5-6 ggr. När den sedan kommit igång så fungerar den precis som vanligt. Någon som har någon aning om vad det kan vara?
 3. Nam nam, birdie nam nam!
 4. Bestämde igår att idag skulle jag ut och cykla på morgonen.... I morse vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk så det blev lite smärtstillande och sedan somnade jag om. När jag vaknade framåt 10-rycket så var det för sent för cykeltur då vi bestämt oss för att börja rensa på vinden och köra till ÅVC'n. Tre resor till ÅVC blev det och mycket blev vi av med. Känns skönt. Imorgon blir det jobb och till helgen blir det fortsatt op. rensning.
 5. Enda elektronikfelet på den bilen var den elektroniska termostaten som havererade och bidrog till en överhettad motor. Troligen är motorproblemet en följd av detta. Sen har det varit en del småskit som korrosionsskadade kablar på bakrutan som går till bakruteöppningen men det har inte varit några stora saker i övrigt förutom en krockskadad vänsterdörr... Jag är inne på någon form av halvdämpad hybrid med lite halvfeta däck som klarar en hel del tryck då jag ligger på >115kg
 6. Njuter av att det är helg efter första veckan i arbete efter tre veckors sjukfrånvaro men det känns i hela kroppen att jag varit stilla i tre veckor - hela kroppen är mör. Idag lämnade jag tillbaka leasingbilen, så nu får vi klara oss med hustruns bil tillsvidare. Funderar på om det är värt mödan att gräva fram den gamla C5:an ur garaget och försöka få liv i den efter ett antal år av stillestånd. Skulle behöva den bilen med tanke på alla transporter till/från stugan i Värmland - Stor bil med bra komfort, stort lastutrymme och bra dragvikt på släp.Tyvärr måste motorn ur för renovering och en hel del annat småpill som behöver åtgärdas. Nåja får fundera på det ett tag. Prio ett på inköpslistan innan sommaren är en ny cykel. Egentligen blir det en till utöver de jag redan har, som nu är +20år gamla, då den ena inte är en lämplig pendlarhoj och den andra är helt utsliten och får åka till cykelhimlen. Funderar på att cykelpendla (ca 50km T o R) till jobbet under den varma delen av året. Måste börja röra på mig ordentligt igen och när man inte har en bil så är det läge att ta tag i den saken. Frågan är bara vad och till vilket pris....
 7. Det hjälper inte. Där sade du något.... Kör inte med adapter utan kabel Minidisplayport - HDMI Ska testa med Adapter och HDMI-kabel och jämföra!
 8. Jag har en extern ASUS-skärm kopplad till min MBP (minidisplayport/thunderbolt-HDMI). Då jag köpte en budgetvariant av skärm så har jag aldrig orkat bry mig om att den är något mörk oavsett inställningar även om det som visas på skärmen är helt vitt.. Sista veckorna har hustrun som jobbat hemifrån använt den tillsammans med sin HP-Laptop och kört den HDMI-HDMI och döm om min förvåning när skärmen helt plötsligt blev jätteljus och trevlig.... Vad orsakar detta?
 9. Det är ju det vi gör och det verkar du ju inte klara av att hantera. Så lägg ner attityden och försök inte mästra alla andra hela tiden. Ingen blir imponerad av det.
 10. Du menar tänk och tyck som dig???
 11. Händer inte mycket här på hemmaplan i dessa Covid19-tider. Barnen varvar en stunds hoppande i studsmattan med diverse skärm-aktiviteter (Playstation, Apple TV, Paddor och telefoner), cyklande, promenader, bollspel och tid i närmaste Parklek. Gissar på att de kommer att ha det jobbigt på Påsklovet nästa vecka. Sonen har redan visat tecken på att i det närmaste dö av tristess då de fått välja mellan självstudier hemma eller i skolan senaste veckan pga lärarbrist. Merparten hade valt hemmastudier men sonen som avskyr att sitta ensam hemma valde att gå till skolan och där var det ju knappt några kompisar...... Jag och hustrun (båda jobbar fortfarande på respektive arbetsplats) har inte tillbringat så här mycket tid tillsammans, när vi inte jobbat eller har haft semester, på drygt 10år. Alla våra fritidsaktiviteter (musik & dans) har blivit inställda fram till 1/6 till att börja med så vi har plötsligt fem vardagskvällar istället för två hemma tillsammans med barnen.... Här i hufvudstadsregionen har jag upptäckt att folk börjat röra på sig mycket mer sista veckan. Tidigare har det varit väldigt lugnt i trafiken men senaste veckan har det till och med varit sträckvis köer. Det där med att onödigt resande skall undvikas verkar inte viktigt här - iaf inte när man tittar på hur mycket folk (relativt sett) som åker in och handlar i Barkarby. Visst är det mindre folk ute men förvånansvärt mycket folk som verkar köra på som vanligt...
 12. Det har jag väntat på i flera år....😁
 13. Förstår jag väl, men eftersom det finns olika typer av design så är ju påståendet att operatörsavgifter inte har med design att göra rent felaktigt.
 14. Sitter på Arlanda och väntar på flyget. Blir en dag i Oslo.
×
×
 • Skapa nytt...