MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MacHedda

Medlem
 • Antal inlägg

  1 216
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  7

MacHedda vann dagen: 13 januari

MacHedda hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

103 Mycket bra

Om MacHedda

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1972-05-30

Profil

 • Plats
  Hässelby
 • Intressen
  Musik/Sång
  Golf
  Motorsport
  Foto

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  Sept. -07
 • Appleprylar
  Mac Book 2,1 - C2D 2,16GHz 3(4)GB RAM OS X 10.7.4; MacBook Pro 9,2 - Ci7 2,9GHz 16GB RAM OS X 10.10.2; iPhone 3G - 16GB; iPhone 4S - 64GB; iPhone 6 Plus 128GB; iPhone X - 256GB
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

820 profilvisningar
 1. Olika filformat på Mac och PC. Kan vara så att du behöver ett program som löser översättning Mellan Apples filformat och Windows filformat - Typ Paragon NTFS for Mac eller liknande så din Mac kan skriva till NTFS (om det nu är det du har på PC'n).
 2. MacHedda

  Väderläget just nu

  -3°C, snorhalt och saltbilar som kör skytteltrafik i hela stan... De kanske skulle sanda istället för att strö salt i såren på bilisterna...
 3. MacHedda

  Humortråden

  God morgon! En tjuv bröt sig in i ett hus en natt. Tjuven lät ljuset från ficklampan lysa runt för att se om det fanns några värdesaker där, när en röst sade:”Jesus vet att du är här” Han hoppade nästan ur sitt skinn, släckte ficklampan och stod alldeles stilla När han inte hörde mer ljud, skakade han på huvudet och fortsatte leta efter värdesaker. Precis när han plockade ut stereon för att ta bort sladdarna hördes en klar stämma igen: ”Jesus tittar på dig” Han stelnade till och lyste runt i rummet för att lokalisera var ljudet kom från. Slutligen, i hörnet av rummet, fick han syn på en papegoja. "Var det du som pratade", frågade han papegojan? ”Yep” sa papegojan, ”jag försökte bara varna dig, för Jesus ser allt” Tjuven slappnade av. ”Varna mig, va. Vem i hela världen är du?” ”Moses”, sa papegojan. “Moses?” skrattade tjuven. “Vem I hela världen skulle ge namnet Moses till en fågel?” ”Samma människor som döpte Rottweilern till Jesus.”
 4. MacHedda

  Gissa texten i bubblan

  -”Lugn och fin, laxermedlet hjälper snart!”
 5. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Precis kommit hem och krupit ner i lopplådan. Kom äntligen iväg på mörkerfotografering. Lite kallt var det men mycket trevligt på Skeppsholmen.
 6. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Du får ringa och prata snällt med SwAFHF - Swedish Air Force Historic Flight - och böna och be om en tur i Viggen. De har ju en SK37 (tvåsits skolversion) som flyger igen!
 7. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  I mitt uterum har jag lagt Berry Alloc klickgolv som ser ut som stora gråa skifferplattor. Mkt ljusare än köksgolvet som är svart skiffer. Det blev ett lyft.
 8. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Blev tvungen att jobba över för att hinna klart med en del metalljobb (kapa/borra/svetsa/slipa/lacka) på jobbet. Handlade på vägen hem och han precis ham säga godnatt till båda barnen innan John Blund skulle göra dem sällskap. Hustrun sitter i soffan djupt fokuserad på någon brittisk serie på ATV:n. Nu äntligen är det middag.
 9. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Väggarna blir ljust gråa, stommar och luckor blir helt vita, förutom vitrindelen som får mörktonade glasluckor, och bänkskivorna blir en mellanmörk grå betong-look. Därav ett mörkt golv som dessutom bryter bra mot vardagsrummets ekparkett.
 10. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Kommer tillbaka hem och golvet med golvvärme i hall och kök är i det närmaste klart. Saknas en liten bit så jag fick åka och köpa mer så golvkillarna kan göra klart det imorgon. Golvet hänger ihop från ytterdörren i hallen genom hela huset till altandörren i köket utan skarv mellan rummen men golvvärmen är delad i två zoner, en för köket och en för hallen. Snart kan vi ställa tillbaka kyl/frys/skafferi och städskåp. Sedan ska det börjas med montering av stommar.
 11. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Tillbaka i stugan efter sista dagen skidåkning för den här gången. Det blev skidåkning 7 dagar av 9! Ikväll blir det städning och packning med familjen. Vi åker hem imorgon allihop men jag får jobba mig hemåt medan de andra åker raka spåret.... Kommer tillbaka hit till Värmland för Rally Sweden i Februari (då med kamera), sedan får vi hoppas på snö och kallt så det går att åka skidor på både sportlov och påsklov.
 12. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Nädå, här i Värmland finns det en del. Har precis avslutat ännu en heldag i slalombacken med barnen.
 13. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Hos oss är det ingen kris utan det är så att många kunder har stängt eller begränsade öppettider och då inte kan ta emot oss servicetekniker som ska göra avtalsservice/reparationer på deras maskiner. Då är det skönt med lite extra ledighet eftersom vi jobbar väldigt mycket i perioder och då ofta på flerdagarsresor runt om hela landet.
 14. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Idag har hela familjen varit nere på skidanläggningen. Barnen åkte, och vi andra bar njöt av tillvaron. Fick besked av min chef idag att jag lika gärna kan vara kvar här veckan ut då det är så lugnt på firman - Det blir fem extra dagar här i stugan med resten av familjen!! Gott nytt och god fortsättning mina vänner.
 15. MacHedda

  Vad jag gör idag-tråden

  Det är härligt. Jag har åkt utför sedan 7års ålder (är 46 nu) men mina barn var inte alls intresserade av att ens testa förrän jullovet förra året och då blev de fast. Fantastiskt kul att åka med dem i de backar jag själv åkt mest i som barn.
×