Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Frozzare

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Frozzare

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1991-07-28

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack för tipset om kalibrering, ska ta en titt på det!
 2. Hej! Mitt batteri börjar bete sig väldigt konstigt. Fick ut 5-6 timmar förut utan problem, men den senaste tiden så får jag ungefär 2-3 och en halv timme (om ens det). Den ändrar batteri statusen väldigt snabbt, ibland står 3 timmar nästa gång man kollar 1 timme (även ifall det bara är någon sekund skillnad när man kollar) Min cykle är uppe i 426 och batteri hälsan är på 91%. Datorn är inte ens ett år gammal så det känns tråkigt att den beter sig såhär efter ca 7 månader. Vad kan man göra åt detta?
 3. http://media.entireweb.com/images/pages/s2/skins/airplaneabovetheclouds/background2.jpg
 4. Då får det nog bli ett sånt
 5. Den blir ju repig utan skal också Men står mellan dessa två tror jag: http://store.apple.com/se/product/TW824ZM/A?mco=MTEyMTEwMTI och http://store.apple.com/se/product/TS499VC/A?fnode=MTY1NDA0NA Vilken av dessa två ska jag köpa? Skalen är precis som jag vill ha dom, bara vilket jag ska välja som är problemet.
 6. Det ser ut att vara ett bra skal, synd att det inte finns en version med bara slät baksida istället för vad som nu är. Vill helst ha en slät baksida.
 7. Det verkar vara bra, men tycker inte det ser så "fint" ut på bilderna.
 8. Om det fodralet innan repar baksidan, hittade ett liknande fodral http://store.apple.com/se/product/TS499VC/A?fnode=MTY1NDA0NA är det bättre? någon som kan rekommendera det?
 9. Om det fodralet repar baksidan, kan du då rekommendera ett som inte gör det?
 10. Hej, Funderar på att införskaffa detta skal till min iPhone 3gs: http://store.apple.com/se/product/TW824ZM/A?mco=MTEyMTEwMTI Är det ett bra skal? Vill ha ett stilrent skal som inte märks så mycket på utsidan.
 11. Jag kunde använda min direkt med mitt halebop kontakort, men den ändrades några timmar senare till abonnemanget. Allt fungerar fint fint utan några problem
 12. Nja, från Halebop Kontantkort till Halebop Vänner Abonnemang ^^
 13. Allt hos mig verkar fungera fint fint utom att jag inte kan surfa utan WIFI nätvärk, det står något om att jag inte har något abonemang som stödjer det? Halebop vänner hade väl 500 mb datatrafik i månaden? Men det fungerar att surfa via wifi i alla fall EDIT: hittade något om hur man kunde få detta fungera hos halebop.se
 14. Den kommer säkert med posten, bor sedan jättenära utlämningstället så det gör inte så mycket att jag bara går hem och hämtar avin ^^
×
×
 • Skapa nytt...