Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

VTXRider

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om VTXRider

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Lämnade den samma dag jag tog ut den. Skulle nog begärt en telefon så länge.
 2. Men vad gör man? har man något att komma med mot Telia? Jag skiter bokstavligt talat i vad Telia och Apple har för avtal. Detta är ju mellan mig (kund) och Telia.
 3. Ska det behöva va så här? Köpte en iPhone 3G Svart 16g förra måndagen, glad ihågen hem och packar upp kartongen Steg 1 är att sätta i sitt SIM-Kort, slå på telefonen , Vad händer........... Jo telefonen säger (NO Sim Card Installed insert an UNLOCKED and valid SIM to Activate) Ringer Telia Support och dom säger att det är något fel på mitt SIM-Kort, bästa och snabbaste sättet att rätta till felet är att byta ut SIM-Kortet ( Rådet jag får är att åka tillbaka till butiken annars tar det 2 dagar att skicka ut ett nytt kort.) Sagt & gjort åker jag direkt tillbaka till butiken och ber dom att prägla ett nytt kort... Vad händer jo.. Det nya kortet funkar inte heller, samma felmeddelande. Varpå man vill skicka telefonen för service ???!?! Det har nu gått en vecka och jag har inte sett röken av någon telefon!. Jag tycker att man skulle tagit fram en ny telefon från hyllan och saken hade varit klar, men NEJ NEJ NEJ Det är regler som Apple har anvisat TELIA . Det är så här det funkar!!!!!! Har du brutit förpackningen så får du skylla dig själv!!!!?? Enligt Teliabutiken har dom inget att säga till om, det är Apple som bestämmer villkoren hur det ska funka. Va är det för avtal dom gör??? Detta sätt att sköta om kunder är jag inte van vid iallafall, ska man bara svälja Shit Happens?? // Missnöjd kund hos Telia
 4. Jag saknar egentligen ingenting i FileMaker. Men eftersom jag är helt ny på Mac sidan har jag ingen koll på vad som finns där vad det gäller databas program. Jag var mest nyfiken på om det fanns fler liknande program bara för Mac. FileMaker finns ju som bekant både för Mac och PC.
 5. NeoOffice är intressant men jag tänkte mig ett mer renodlat databasprogram typ FileMaker om det finns något alternativ till det.
 6. Hej! Jag gör just nu mina första stapplande steg på min iMac 24" (med förtjusning ) Undrar om det finns något bra alternativ till FileMaker som körs på Mac? m.v.h Nybliven iMac ägare!
×
×
 • Skapa nytt...