MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mac_danne

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om mac_danne

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Plats
  Västerbotten
 • Intressen
  Familjen Bygga på huset bilar mc skoter hockey och så Macos iOS

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1990
 • Appleprylar
  , plus. SE30 G4.350 AGP fungerar men nedpackad MBP17” nedpackad. 2012 MB13” funkar okej Late 2013 MBP15” kanondator
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Blev en färsk krypterad backup via iTunes. blåste telefonen helt ren med iTunes . vilket innebar ominstallation 12-0.1 med valet återställa från backupen nyss skapad. Resultatet : Iphone 6s med ios12.0.1 funkar hyfsat igen. Dock inte samma snabbhet i hanteringen av pdf filen, zoom vrida, lägga till info som innan men det hänger sig inte och som bonus så passade jag på rensa ett par GB onödiga bilder och annat.
 2. Jag uppdaterade till ios12.0.1 från senaste 11 versionen på min 6s64 iPhone . Och har nu upptäckt att jag inte löngre kan öppna pdf filer exporterade från CAD . Har nämligen ritningarna i telefonen då det hela tiden kommer nya versioner så ör det praktiskt ladda ner och bygga efter senaste och inte behöva gå omväg via utskifter då detaljer ändras. Men sen jag körde in 12.0.1 så går inte löngre dessa att öppna klart med ”filer ” det går supersegt få fram pdf bildens startat på skärmen då brukar jag kunna zooma in i bilden men telefonen reagerar inte alls enda man kan göra ör trycka hemknappen och sen dubbelklicka för stänga av ”filer” samma sak med iBooks på samma fil. laddade då ner Acrobat reader & då gick det öppna och zooma men märker att det får betydligt ryckigare ön vad dera gjorde tidigare med senaste ios11 och ”filer” eller iBooks . Nån som upplevt samma sak eller har tips hur jag får fart på telefonen igen.
 3. mac_danne

  Aktivitetskontroll

  MBP17 2 GB 2,4 Leopard 105.1 (ren installation) iLife08, uppdaterat Tyckte att imove gick segt när den skapade miniatyrer av iphotos videos så jag startade aktivitetskontroll och såg att proccessor låg på ca 90% klickade granska och fann att raden "FEL:" växte ordentligt när det till slut var klart, efter 15 minuter har jag ett värde på över 14 miljoner(vet ej vad det började på tyvärr) Frågor: Vad är Fel: för något i aktivitetskopntroll sammanhang? är det mjukvaru relaterat eller hårdvaran ... vart läser man på mer om aktivitetskontroll, tycker inte macworlds genomgång gav de svar jag söker...
×