Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

grodkungen

Medlem
 • Antal inlägg

  3 131
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

10 Neutralt

Om grodkungen

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1977-04-01

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006 - 2015
 • Appleprylar
  En iMac står på frysen som brydnad och en iBook ligger i bokhyllan.
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Går alldeles utmärkt ´både under OSx och Windows. Sluta kom med lösa påståenden.
 2. Facebook har blivit väldigt ostabilt tycker jag, spelar igen roll vad man använder för Webbläsare eller OS heller :C Får väldigt ofta error om att RSRC.PHP scriptet slutat fungera och sidan måste stängas ner.
 3. Min iPhone (6) säger att jag bord byta lösenord på mitt Apple ID . Problemet är att när jag bytt lösenord så måste jag bekräfta min identitet genom att svara på några konstiga frågor. Inget av mina vanliga svar är rätt trots att det är samma svar som jag alltid använder. Undrar om någon lyckats ändra frågorna och därför kan logga in trots att jag byter lösenord. Finns det något sätt att bevisa min identitet utan att svara på frågor som jag inte vet svaren på? Flera dagar i rad har det hänt att jag tvingats byta Lösenord.
 4. Okej du låter smart Vilket är den dästa versionen av OS x som den här datorn klarar tycker du (rent personligen)`?
 5. Kan man uppgradera direkt? Hur funkar det med nedladdning av OS nuförtiden?
 6. Vet du vilka minnen som passar? Ang SSD är det några specialmått, att den exempelvis inte får vara tjockare än 9,5mm? Jag har en iMac som inte längre klarar youtube och en iBook som knappt klarar att vara påslagen Därför är jag inaktiv här.
 7. Hej forumet Har ingen egen Mac i bruk längre så är inte så aktiv här. Mina päron kom förbi med sin MacBook som tydligen kör 10.6.8 Datorn är 13" 2.53GHz Core 2 Duo Modellnamnet är "MacBookPro 5,5" Vad säger ni, bör den uppdateras till ett modernare OS eller är den redan maximalt uppdaterad för sin hårdvara? Den har en fysisk HDD med ungefär 170Gb ledigt av 256Gb Vad det gäller Minne så har den 2 x 2GB DDR3 Enligt min mor så funkar den nästan lika bra som när den var ny 2009 Jag visste att det var ett bra köp Dock så måste man tydligen använda Chrome istället för Safari när man använder Yahoo, om jag förstod henne r'tt så kan dom inte uppdatera till senaste Safari som tydligen krävs av Yahoo.com Jag inbillar mig att den borde kunna hantera 2 x 4GB minne och at sen SSD på 256GB inte borde behöva vara så svårt att sätta in. Jag har själv bytt både Ram och Minnen på div olika laptops, men vissa MacBooks är som jag förstått det inte uppgraderingsbara.
 8. https://www.youtube.com/watch?v=ya1RmPteUk4 Lilla fågel blå. Texten är betydligt bättre än framförandet tycker jag,
 9. Safari: 5.1.7 & Chrome: 25.0.1364.172
 10. Jag villi inte riktigt lämna Leopard och gå till snö, men min iphone krävde det. Hittade nu en bugg i snöleopard, Både i tiger och leopard så kan jag ute på internet sekundärklicka på en bild och välja "använd som skrivbordsbakgrund" men i snöleopard finns bara: Vad göra?
 11. Känns ju som att Android plattorna redan har första platsen i Stockholms tunnelbana. Nästan så att jag hajar till när jag för en gångs skull ser en iPad.
 12. Om det nu var så att vi viste att det inte skulle komma någon ny MacBook då borde ju rimligtvis MacBook air byta namn till bara MacBook eftersom ordet Air ska symbolisera att den är tunnare än den vanliga MacBooken. På samma sätt som att MacBook Pro heter "Pro" för att visa att den är riktad mot företag och inte som MacBook som är en enkel konsumentdator.
 13. Personligen så tror jag att inom en överskådlig framtid så kommer vanliga MBP mycket riktigt att tas bort helt till förmån för Retina, och i samma veva tror jag att MacBok Air kommer sluta säljas som "en tunn MacBook" och istället själv få vara det naturliga valet för konsumenter som inte har behov av prestanda i en MBP Retina.
 14. Nä där kan vi prata om misslyckat kvalitets tänk. Fast så var det ju bara under en viss tid av MacBookens era som den såldes i plast som gick sönder vid användning.
 15. Tjo, jag är sugen på att köpa en ny MacBook längre fram men dom försvann ju ungefär samtidigt som 13" PRO började säljas. Är det någon av er som sitter på information om framtiden? Vad är oddsen att Apple börjar sälja en bärbar dator riktat till "vanliga" konsumenter igen? Under modern tid har det ju alltid funnits ett konsumentalternativ bland pro-datorerna. Nu har vi ju visserligen Ultrabooken MacBook Air, fast det ser jag snarare som en lyxig designprodukt än någon konsumentdator. Eran Ibook/Powerbook varade i ca sex år och den nya MacBook/MacBook Pro har funnits ungefär lika länge, kan det kanske vara så att vi har en helt ny produktserie att vänta om något år? EDIT: Givetvis kan vi bara spekulera då Apple aldrig läcker ut något ens till deras egna anställda
×
×
 • Skapa nytt...