MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

engelbrekt

Medlem
 • Antal inlägg

  186
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

1 följare

Om engelbrekt

 • Medlemstitel
  Bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://gyllander.info

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac 27"
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

394 profilvisningar
 1. engelbrekt

  Låsa USB-minne

  Det faller sig lite olika i den här branschen. Timarvode + antal redigerade bilder är en variant.
 2. engelbrekt

  Låsa USB-minne

  Jo jag förstår att det man ser kan man spara. Det är ju ett bekymmer då man till kund vill visa ett jobb och vill vara säker på att urvalet som görs betalas. Tack för svar.
 3. engelbrekt

  Låsa USB-minne

  Kan man spärra ett USB-minne så att det endast går att titta på innehållet men inte spara det som finns? Om man tex vill leverera bilder och skickar ett USB till påseende är det ju möjligt för mottagaren att spara ner utan att betala. Rekommendera gärna jpeginställning storlek, pixlar, bredd x höjd för att det ska vara möjligt att se bilden någorlunda men inte kunna använda i tryck.
 4. engelbrekt

  Reklamspärr

  Lite sur recension.
 5. engelbrekt

  Reklamspärr

  Safari 12.0. OS High Sierra
 6. engelbrekt

  Reklamspärr

  Tar gärna tips på bästa reklamspärrare. Börjar bli segt och vill man kolla något på tuben så är det minst tre länkade reklamfilmer innan.
 7. Försöker ladda hem PS senaste version och den stannar på 94%. Stått så i 10 minuter säger att den ska ta bort tidigare versioner, men... Tidigare så var det helt omöjligt att öppna Bridge samt CC 19.1.6. Begriper inte vad som har inträffat. De gånger jag fått igån PS samt Bridge har jag blivit tvungen att tvångsavsluta. Kan man hitta något underliggande fel som är orsak till detta? Har OS high Sierra, iMac Retina sent 2014.
 8. engelbrekt

  spam i mailboxen

  Ja det börjar bli lite för mycket. Jag har Telia och är det dom jag ska be om hjälp? Är det så att markering som skräp gör att avsändaren, Elgiganten, Ica, Bitcoinnasare mfle lär sig? Då jag inte är aktiv på nätet förutom kolla nyheter hos Aftonbladet, Expressen DN mfl så begriper jag inte hur mina epostkonton har blivit så attraktiva.
 9. engelbrekt

  spam i mailboxen

  Hur går man till väga för att komma dit? Mail, inställningar o regler men det verkar vara rena luftåtgärder
 10. engelbrekt

  spam i mailboxen

  Hur gör ni för att undvika en massa lurerimail i mailboxen? Det börjar bli jobbigt med alla gratis iPhone och presentkort från Elgiganten mfl.
 11. engelbrekt

  Ändra ramen

  Tack för svar. Nej stänga programmet är ju inte möjligt men att tillfälligt få bort PS´s bakgrund är en funktion som stoppljuset kan ordna. Nu är dom ju inte tillgängliga på min mac. Jag undrar därför att det tidigare har funkat.
 12. engelbrekt

  Ändra ramen

  Förmodligen så enkelt att det blir pinigt. Men jag vill få tillbaks den övre rade i PS med de tre prickarna som man använder för att stänga eller gömma programmet. Tack för svar.
 13. engelbrekt

  High Sierra

  Nu blev jag lite glad. Ser att det finns lösningar och det är bara det att jag är rejält okunnig med såna här operationer. Tack för tipsen, ska försöka använda mig av något. Skulle gärna betala någon i min närhet att hjälpa till med detta.
 14. engelbrekt

  High Sierra

  En fråga. Jag har en iMac 27 Retina ganska ny. Yosemite är vad jag kör. Om jag vill uppgradera till High Sierra så ryker mitt rip-program á 10´ som bara går att köra i högst 10.10.5. Att uppgradera rippen går på ytterligare 6´och det är jag inte sugen på. Ett annat program, Phocus, Hasselblad kräver nyare OS än Yosemite så det är kollision här. Kan jag på något vis behålla rippen i någon "del trots uppgradering till H S ? Luddigt men hoppas att någon kan se genom dimman Bo
 15. engelbrekt

  YouTube

  DSet var tydligen Ublock 0.9.5.2 som ställde till det i mitt fall.
×