Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

engelbrekt

Medlem
 • Antal inlägg

  189
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

1 följare

Om engelbrekt

 • Medlemstitel
  Bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://gyllander.info

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac 27"
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

574 profilvisningar
 1. Tack för det svaret och för ditt besvär med att hjälpa mig
 2. Beklagar mitt slarviga språk. Talspråk blev det men trodde att ni kunniga här ändå förstod att jag menar RAM-minne samt att gb stod för GB. Men vad jag förstod så är det bra om jag fyller på med RAM-minne till 32GB.
 3. engelbrekt

  24 eller 32 gb ram

  Hej jag undrar om det kan ha någon synbar förbättring om jag lägger in 4 st 8 gb istället för nu 2x8 + 2x4 gb alltså 24 gb. iMac enligt bifogad dump
 4. Det faller sig lite olika i den här branschen. Timarvode + antal redigerade bilder är en variant.
 5. Jo jag förstår att det man ser kan man spara. Det är ju ett bekymmer då man till kund vill visa ett jobb och vill vara säker på att urvalet som görs betalas. Tack för svar.
 6. Kan man spärra ett USB-minne så att det endast går att titta på innehållet men inte spara det som finns? Om man tex vill leverera bilder och skickar ett USB till påseende är det ju möjligt för mottagaren att spara ner utan att betala. Rekommendera gärna jpeginställning storlek, pixlar, bredd x höjd för att det ska vara möjligt att se bilden någorlunda men inte kunna använda i tryck.
 7. Safari 12.0. OS High Sierra
 8. Tar gärna tips på bästa reklamspärrare. Börjar bli segt och vill man kolla något på tuben så är det minst tre länkade reklamfilmer innan.
 9. Försöker ladda hem PS senaste version och den stannar på 94%. Stått så i 10 minuter säger att den ska ta bort tidigare versioner, men... Tidigare så var det helt omöjligt att öppna Bridge samt CC 19.1.6. Begriper inte vad som har inträffat. De gånger jag fått igån PS samt Bridge har jag blivit tvungen att tvångsavsluta. Kan man hitta något underliggande fel som är orsak till detta? Har OS high Sierra, iMac Retina sent 2014.
 10. Ja det börjar bli lite för mycket. Jag har Telia och är det dom jag ska be om hjälp? Är det så att markering som skräp gör att avsändaren, Elgiganten, Ica, Bitcoinnasare mfle lär sig? Då jag inte är aktiv på nätet förutom kolla nyheter hos Aftonbladet, Expressen DN mfl så begriper jag inte hur mina epostkonton har blivit så attraktiva.
 11. Hur går man till väga för att komma dit? Mail, inställningar o regler men det verkar vara rena luftåtgärder
 12. Hur gör ni för att undvika en massa lurerimail i mailboxen? Det börjar bli jobbigt med alla gratis iPhone och presentkort från Elgiganten mfl.
 13. Tack för svar. Nej stänga programmet är ju inte möjligt men att tillfälligt få bort PS´s bakgrund är en funktion som stoppljuset kan ordna. Nu är dom ju inte tillgängliga på min mac. Jag undrar därför att det tidigare har funkat.
 14. Förmodligen så enkelt att det blir pinigt. Men jag vill få tillbaks den övre rade i PS med de tre prickarna som man använder för att stänga eller gömma programmet. Tack för svar.
×
×
 • Skapa nytt...