Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Douglas

Medlem
 • Antal inlägg

  5 996
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Douglas vann dagen: 13 oktober 2010

Douglas hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

12 Neutralt

Om Douglas

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. hejsan har du ngr spotify invites kvar så skicka dem gärna till matte9406@hotmail.com hade varit snällt! :D

 2. Jag ser att min fråga försvann av någon anledning. Hursomhelst, min fråga var om du tror att alla poliser är rasister. Jag är fullt medveten om begreppet halmgubbe och dess innebörd, och jag anser att det inte hör hit. Jag har fetmarkerat en mening i mitt första citat, och jag uppfattade det du skrev där som att invandrarnas förväntningar om en rättvis polismakt helt havererar när de inser hur polisen ändå bemöter dem när de kommer till Sverige. Återigen visar du dina åsikter om att andra människor har en lägre kognitiv förmåga än dig själv: "/.../ett klumpigt tankefel som speglar påtagliga brister i replikantens associationsförmåga". Alix, vad är det som gör att du anser dig vara bättre än andra? Ärligt talat, du verkar väl inte vara den mest framgångsrika här på forumet, men bemöter många här nervärderande trots detta. Det känns lite motsägelsefullt... Jag ser för övrigt att du har fått ett plus på två av dina inlägg. Jag antar att det är Pocahontas som återigen ger dig en liten guldstjärna för en "bra" prestation. Som den duktiga eleven brukar få av sin lärare. Oerhört fint. Nästan så att man får en tår i ögat. Som bekant har jag valt att ta pauser från forumet tidigare, men har ändå gett forumet en chans. Efter att ingen av moderatorerna markerade mot ett tydligt förtal i politiktråden och varnade skribenten och raderade inlägget så har jag helt tappat förtroendet för det här forumet. Ni får ha det så skoj, och i bästa fall kanske ni får en liten stjärna i kanten av någon moderator när ni har skrivit ett bra inlägg.
 3. Bitterhet? Haha, du tror att jag bryr mig om dina förtal? Svara på min fråga istället för att komma med ytterligare absurda inlägg.
 4. Jag har haft en AirPort Express sedan hösten 2008, och den knallar på bra. Jag hoppas att den kan hänga med ett tag till!
 5. Jag tror dock inte att alla poliser är rasister, vilket du verkar tro. (Å andra sidan har du ju anklagat mig för att vara islamofob, så det är väl inte något ovanligt för vissa att komma med påhopp.)
 6. Annars kan jag rekommendera dig att installera FStream (ett program som även finns till iPhone).
 7. Haha, jag laddade ner beta-versionen av iTunes för 2 timmar sedan typ... Får väl ta och ladda ner den svenska versionen från deras hemsida då. Och ja, iTunes 10.1 krävs för iOS 4.2 (det var därför jag laddade ner det).
 8. Föresten, hur går det med tidningen iLand? Det skulle ju komma ett nytt nummer 1 gång per månad, men ser att det bara finns ett nummer att ladda ner.
 9. Din beta-version är inte längre giltig. Ladda ner en ny beta, och installera den.
 10. Jag är lite inne på Landbergs spår... Det känns tyvärr som att ditt projekt bara kommer att ta tid från dig. Mitt tips är att du lägger tiden på något annat.
 11. Har han skrivit här på forumet tidigare om fuktskador?
 12. iLife ska finnas installerat på din dator... Men på dina installationsskivor ska i alla fall iLife finnas.
 13. Köpte du en ny Mac och fick inte med iLife? iLife ska finnas på dina installationsskivor.
 14. Så trevligt! Jag visste faktiskt inte att man kunde få ljud till teven så enkelt med de nya MacBookarna. Jag har ju en gammal MacBook Pro med DVI, och då är det ju lite mer omständigt.
×
×
 • Skapa nytt...