Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Agnes

Medlem
 • Antal inlägg

  1 192
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Agnes vann dagen: 9 oktober 2012

Agnes hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

38 Bra

Om Agnes

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Öster om Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1996
 • Appleprylar
  iMac 21,5", iPhone SE, iPad Mini 1, iPad Mini 4 cellular, iPad Air 3
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Det fungerade! Stort tack! 💐
 2. 😀 Det ska jag absolut prova! Underbart med kreativa människor!
 3. Nu har jag lyckats öppna filen – i vår lilla iMac Blueberry från år 2000 (tror jag) som startade direkt! Filen öppnades i PageMaker 7.0. Självklart med facit i hand. Då återstår att få den läsbar i Mojave 10.14.6. Har tidigare sett att det finns en del skrivet om PageMaker till InDesign men jag har ingen InDesign. Får googla vidare...
 4. Jag kan nu öppna ( med ändelsen.tiff) i Förhandsvisning, GraphicConverter och PsE 6. Kruxet är bara att endast en enda tecknad vinjett, av ett tjugotal monterade i samma bild, visas. Och jag kan inte se några dolda lager. 🤔
 5. Jag har försökt med GraphicConverter och fått fram enstaka delmoment av bilden. Bilden som jag vill få fram är ett montage av många illustrationer och jag börjar luta åt att den möjligen kan vara skapad i Illustrator 9.0. I så fall är det, som Raphael skriver, att den är gjord i OS 9. Jag har redan försökt att lägga till .JPEG eller .TIFF (skrivet på olika sätt) men inget av det har fungerat. Inte lätt att hitta en lösning då jag varken minns hur eller i vilket program som bilden framställts, det var ju 13 år sedan. Jag måste rota vidare i arkivet.... Tack för era svar i alla fall. Jag hoppas få återkomma om det behövs.
 6. Det var en tid sedan, flera år faktiskt, som jag hade anledning att ställa frågor här i forumet. Men nu är det kris: Kan inte öppna några exec-filer! Filerna är från 2006, ligger på en CD och jag har kopierat över dem till hårddisken. De är i tiff- och jpegformat, möjligen skapade i Photoshop Elements 3 i vår gamla iMac Globe som inte går att starta. Har försökt att installera PE3 på vår iMac men det går inte, kanske för att den inte funkar på inteldatorer. Jag har dammsugit nätet men utan resultat. Jag har provat att ändra behörighetsinställningar och jag har försökt öppna med en massa möjliga och omöjliga appar utan framgång. Är det någon som har det minsta lilla tips på vad jag mer kan försöka med (jag vågar mig inte på Terminalen), så är jag ytterst tacksam.
 7. Inte ska du väl behöva vänta tills dess. https://www.lifewire.com/fix-os-x-bluetooth-wireless-problems-2259967
 8. Jag hade samma problem som du tills härom veckan. Fann en beskrivning, som jag nu inte kan hitta länken till, på hur man kunde lösa problemet: Menyn > Gå > Dator > Macintosh HD > Bibliotek > Preferences > com.apple.Bluetooth.plist Ta bort filen com.apple.Bluetooth.plist (dra ut den på skrivbordet så länge). Kolla att Bluetooth är på och att Magic Mouse är aktiv. Men var försiktig, kasta inte filen förrän du är säker på att det fungerar. Den här manövern hjälpte i alla fall mig. Fast jag hade inte glappkontakt.
 9. Grattis på födelsedagen Poca!
 10. Oj, grattis! Då håller vi tummarna den 18:e!
 11. Nej och jag tror inte att jag har haft behov av att skriva ut ett sådant dokument sedan dess. Har nu en Canon iX6850, det kanske skulle fungera med den. Jag måste prova vid tillfälle.
×
×
 • Skapa nytt...