Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Agnes

Medlem
 • Antal inlägg

  1 184
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Agnes vann dagen: 9 oktober 2012

Agnes hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

35 Bra

Om Agnes

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Öster om Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1996
 • Appleprylar
  iMac 21,5", iPhone SE, iPad Mini 1, iPad Mini 4 cellular, iPad Air 3
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Inte ska du väl behöva vänta tills dess. https://www.lifewire.com/fix-os-x-bluetooth-wireless-problems-2259967
 2. Jag hade samma problem som du tills härom veckan. Fann en beskrivning, som jag nu inte kan hitta länken till, på hur man kunde lösa problemet: Menyn > Gå > Dator > Macintosh HD > Bibliotek > Preferences > com.apple.Bluetooth.plist Ta bort filen com.apple.Bluetooth.plist (dra ut den på skrivbordet så länge). Kolla att Bluetooth är på och att Magic Mouse är aktiv. Men var försiktig, kasta inte filen förrän du är säker på att det fungerar. Den här manövern hjälpte i alla fall mig. Fast jag hade inte glappkontakt.
 3. Grattis på födelsedagen Poca!
 4. Oj, grattis! Då håller vi tummarna den 18:e!
 5. Nej och jag tror inte att jag har haft behov av att skriva ut ett sådant dokument sedan dess. Har nu en Canon iX6850, det kanske skulle fungera med den. Jag måste prova vid tillfälle.
 6. Agnes

  IMac 21,5 startar inte

  En snabb eller en stor disk? Det blir inte lätt att välja men nu har jag i alla fall underlag för ett beslut. Tack för att ni engagerar er och delar med er av vad ni kan och vet!
 7. Agnes

  IMac 21,5 startar inte

  Har surfat runt och tittat på diskar. Är det en sån här som du, Axelman, rekommenderar? Ju större desto snabbare har du skrivit i en annan tråd. Vår nuvarande interna är på 1 TB. Rymmer en motsvarande, 1TB SSD exakt lika mycket data? Eller komprimerar den data så att jag skulle kunna nöja mig med 500 GB? Den interna använder nu ca 550 GB. Mycket går att plocka bort men vi är två användare och den fylls antagligen snabbt upp igen.
 8. Agnes

  IMac 21,5 startar inte

  Ska tänka på det! Först måste jag bara sälja in den andra användaren på det här. Tror det ska gå bra.
 9. Agnes

  IMac 21,5 startar inte

  Är det verkligen så enkelt, så ska jag nog investera i en sån. Efter att ha stått oanvänd i ett dygn, så gick datorn igång direkt när jag öppnade den i mening att installera om systemet. Det blev ingen ny installation men nu litar jag inte längre på hårddisken, den är trots allt från sent 2013. Tack för alla tips!
 10. Agnes

  IMac 21,5 startar inte

  Tack, ska kolla upp länken!
 11. Agnes

  IMac 21,5 startar inte

  Jag har länge gått och tänkt på det efter att ha läst tidigare inlägg av dig och flera andra medlemmar. Vad som håller mig tillbaka är att jag inte riktigt vet hur man gör. Datorn har varit seg från första början men jag upplevde den snabbare efter senaste sierrauppdateringen.
 12. Agnes

  IMac 21,5 startar inte

  Tack, ska prova det i helgen. Man bör väl ha gott om ostörd tid att göra detta antar jag.
 13. Agnes

  IMac 21,5 startar inte

  Vår iMac 21,5, sent 2013, går plötsligt inte att få igång. Den startar som vanligt men stannar sedan när det är ca 10 % kvar att ladda. Och där fastnar den. Jag har provat: Säker start men kommer inte fram till inloggningen. Återställa NVRAM. Samma där. Apple Diagnostic. Inga fel upptäcktes. Recovery, Skivkontroll. Volymen felfri. Vad finns det mer man kan göra förutom att lämna in den på serviceverkstad? Jag har en aktuell TM-backup men ingen annan disk med systemet. (Senaste Sierra).
×
×
 • Skapa nytt...