Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jägermeister

Medlem
 • Antal inlägg

  660
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Jägermeister

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1988-11-09

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  MacBook Pro 15", iPhone 3GS 32GB (vit)
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ska testa nu.. här var lite annan info jag kom över: http://hints.macworld.com/article.php?story=20110422113851848
 2. Okej! Så GUID + FAT dyker upp och fungerar fint med både Windows och Mac? (så som MBR + FAT)
 3. Hej! Jag har ett nyinköpt USB minne á 16 GB och hade tänkt göra en startbar partition (GUID) på 6 GB för Lion, och sedan en Mac/Windows-kompatibel partition på 10 GB i övrigt, dvs. FAT med MBR-tabell. Det går inte att göra detta va? Dvs. 2 olika partitionstabeller... Skivverktyg jobbar emot mig i vilket fall. Tack för svar!
 4. Halloj, Jag råkade på en konstig fil tycker jag, 4 GB stor, enligt OnmiSweeper ligger den i: private/var/vm/sleepimage Vad är detta? Något jag kan ta bort? Se länk (bild). Ps. Jag kör Time Machine backups http://cl.ly/110t1w2c3p2g1I0A331X
 5. Någon som fått Google Sync med iPhone att funka? (kalendern)
 6. Hej! Jag har satt upp ett Exchange-konto i min iPhone i syfte att synka min iPhone/iCal kalender mot Google kalendern (Google Sync, enligt http://www.google.com/mobile/sync/ ). Den ordinarie länken ovan verkar inte funka då man klickar sig vidare till iPhone; därför är här samma sida: http://www.google.co...n&answer=138740 Problemet är nu när kommer till steget längst ner på den sidan "Next choose which calendars to sync, if you'd like to enable multiple calendars. "; leder till denna sida: http://www.google.co...y?answer=139206 Jag följer steg här; men när jag kommer till Google Sync i Safari på min iPhone visas inte mina egna kalendrar (jag har ett tiotal i iCal). Endast gmail-kalendern visas, och endast den synkas mellan Google kalendern och min iPhone (funkar åt båda håll). Se bilden nedan. I detta fält ska enligt uppgift alla mina kalendrar synas, så det bara är för mig att bocka av dom jag vill synka. Jag vill att alla min kalendrar ska synka på detta sätt. Hur fixar jag det? Tack för hjälpen!
 7. Någon som vet? Jag har haft samma problem med min ZyXEL. Har dock beställt en Airport Extreme och vill slippa denna typ av problem. ZyXEL-problemet berodde på överbelastning; dels överhettning: modem stod ovanpå routern. Hjälpte att flytta isär dom. Sedan dess är det dock ofta problem när man kör torrent-program eller belastar routern mycket. Brukar lösa sig med en Reset - vilket jag med ZyXEL får göra dagligen.
 8. Beställde precis en Airport Extreme, upp till bevis!
 9. Airport Extreme och ev. en Airport Express ska dock införskaffas. Är väl lika bra att köpa dom i USA då? Vad är momsen? Vilka tullavgifter/extra avgifter tillkommer rent konkret?
 10. Aj aj, tja - kanske blir det att spara pengarna Sen går det väl inte att få svenskt tangentbord vid köp i USA så klart
 11. Okej, tack! Apple tillåter inte ens 40 MHz i 2.4 GHz bandet såg jag. Finns endast för 5 GHz.
 12. Hallå och god jul! Jag åker till USA till nyår och är barnsligt sugen på att införskaffa någon "ha begär"-pryl från Apple. Men vad? Vad skulle du köpa? Smått sugen på en MacBook Air 11". Även om jag har en mer eller mindre fullt fungerande och tillfredställande MBP 15" (3 år gammal). Den skulle säkerligen gör sitt i 3 år till Hur är det förresten med extra avgifter? Är det bara snack eller är det en viktig aspekt? Säg exempelvis en MBP 17". 21500 kr i Sverige; endast 15500 kr (ca) i USA ...eller? Tack för all input!
 13. Tack för infon! Men vad är skillnaden mellan "[Open Air] 5 GHz Downlink Average Throughput" och "[Open Air] 5 GHz Downlink Average Throughput - 40 MHz B/W" Airport Extreme ligger närmare Netgear WNDR3700 i den senare, enligt nedan: http://www.smallnetbuilder.com/index.php?option=com_wireless&Itemid=167
×
×
 • Skapa nytt...