Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

leenuss

Medlem
 • Antal inlägg

  406
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om leenuss

 • Medlemstitel
  Mycket bra
 • Födelsedag 1980-12-16

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Kalmar

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2002
 • Appleprylar
  MacBook Pro (5,3), MacBook Pro (3,1), iMac 10,1
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Samma problem med 10.6.8. Tog bort iPhone-USB en gång ur nätverksplatsen och har inte kunnat lägga till igen. Har provat att installera iTunes 11 med v2.3.6 av AppleUSBEthernetHost.kext. Avinstallerade iPhone Configuration Utility, kastade AppleUSBEthernetHost, reparerade behörigheter och startade om Installerade om iTunes igen och startade om Har nu kopierat in v2.30 som jag packade upp ur iTunes 10.6.3 men den hittas ändå inte
 2. 450 miljarder borta för Apple Köpläge?
 3. Canon Pixma MG6250 är billig och gör vad du vill. Utskrift på CDR/DVDR/BDR. Mac-drivrutiner. Airprint-stöd för ev. iOS-prylar.
 4. Kommentarsfälten på Febers artikelsidor räknas väl knappast som forum men... Datordiskussioner som kretsar kring musikdatorer skrivs borta hos systertidningen Studios forum. Studio forum
 5. Börja med gratisprogrammet Audacity. Markera delar och exportera till nya ljudfiler.
 6. På Intel Developer Forum delade Intel sina visioner om högupplösta skärmar. Under kategorin Tablets visas en bild av en iPad och upplösningen 2560x1440. Kategorin symboliseras av en iPhone och upplösningen... 1280x800? Vad säger ni? Blir det större skärm på iPhone 5 - och kan den därmed köra appar för iPad 1/iPad 2 i full storlek? Intel Expects Beyond 1080p Notebook Displays in Coming Years.
 7. Mini-DVI eller DVI levererar (till skillnad från HDMI) enbart bild, inte ljud. Så det spelar ingen roll om du kopplar på en HDMI-adapter. Du får bara bild ändå. Vissa TV-apparater har ingångar för PC-bild (t ex VGA eller HDMI) samt PC-ljud (minitelekontakt) och på så sätt kan du få ljudet från datorn att höras i TV:n också.
 8. Ljudkort från E-MU och Mac är ett big-no-no. Mac-drivrutiner görs om/när de har lust. Windows-drivrutiner är det enda de prioriterar. Tyvärr.
 9. Instämmer helt och hållet. Pro 7 är för.... proffs, och 10:an för konsumenter som bara vill titta på filmklipp/hemvideos.
 10. .bin är ingen filändelse för filmfiler. Förmodligen en imagefil av en CD/DVD-skiva som du monterar med Skivverktyg, Toast eller liknande.
 11. Garantin gick ut sista juli och det är inget att reklamera, så visst har försäkringsbolaget med saken att göra.
 12. Gaah! Sleep/wake-knappen på min iPhone 4 verkar ha slutat fungera. Någon/några fler som råkat ut för det här? Vad gjorde ni? Reparerade för självrisk eller behöll ni den som den är? Jag måste invänta att telefonen själv går ner i viloläge innan jag kan stoppa den i fickan, telefonen kan därmed heller inte stängas av/startas om. Eftersom knappen är så låg är det svårt att säga om den fastnat nertryckt eller om något hindrar knappen från att tryckas ner. Det är alltså inga andra fel på telefonen, den går att använda och displayen är hel etc. Skön tajming förresten att något sånt här händer efter en ny modell lanserats. Nu lär jag väl få misstänksamma blickar från försäkringsbolaget bara för det...
 13. Öppna inte datorn själv. Då kan Apple/Appleverkstad m.fl. hävda att felet är orsakat av dig. Även om garantin gick ut så har du, enligt konsumentköpslagen, fortfarande möjligheten att reklamera produkten inom 3 år. Prata med ditt försäkringsbolag om de kan hjälpa dig.
×
×
 • Skapa nytt...