Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

amphy

Medlem
 • Antal inlägg

  77
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om amphy

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1992-11-21

Kontakt

 • Webbsida
  http://myspace.com/amphyy

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  24" iMac
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ska antagligen välja bumpern, den skyddar väl baksidan om man lägger ner telefonen på en platt yta va? Det känner jag är den största anledningen till repig bak.
 2. Det är lugnt skulle jag tro, sitter själv på söder och det är fortfarande bara 3 pers... Kommer nog fler runt 7-8 skulle jag gissa.
 3. Vet inte om det är av intresse men just nu är det 3 i kön på Telia i Skanstull, Stockholm...
 4. Ok... Fick lite smått panik när 4 satt och köade i Karlstad redan så jag gick till min Teliabutik i Skanstull, Stockholm och är ensam i kön haha. Dåligt bedömt men aja, hoppas det kommer fler snart...
 5. Undrar hur kön ser ut på Kungsgatan i Stockholm, kan inte vara särskilt kul då det verkligen öser ner här just nu.
 6. Bor i Stockholm och tänkte gå dit typ 6.00, 4 timmar innan öppning. Det borde väl räcka? När jag köpte min 3G kom jag 3 timmar innan och då var jag #2 i kön, men nu kanske fler vet hur stor efterfrågan är... Börjar bli nervös!
 7. Definitivt 32GB, är så himla trött på att konstant behöva rensa ut min musik hela tiden.
 8. Jo, det är till stor hjälp faktiskt! Får jag fråga hur du tar reda på hur mycket du kommer upp i varje månad?
 9. amphy

  Telia

  När jag köpte min 3G för 2 år sedan öppnade min Teliabutik (i Skanstull, Stockholm) kl 10.00. Hoppas det blir så i år med? Orkar inte köa så himla tidigt...
 10. Ska köra på Telia men är jätte osäker på vilket Mobilsurf man ska ha - om man kollar på Iphonenens andvändning i inställningar, vad innebär 'Mobil nätverksdata' där, dvs från när räknar den? Hos Telia går det tydligen inte att se hur mycket data man använt i månaden, tyvärr.
 11. Jag har också poblem med CandyBar, fast på min är det en gul banner längst upp som säger att jag måste uppdatera för att ändra ikoner, fastän när jag klickar på 'update' står det att ingen uppdatering finns för tillfället... Jag har redan den senaste versionen (3.2). Var kan felet ligga? :s
 12. Jag vill gärna ha SL på fredag och gick till D-Store i Skrapan (Stockholm) för att fråga när de skulle få in denna, och de svarade att de börjar sälja den på fredag till samma pris som på apple.se. Jag kanske skulle fråga dem själva om detta, men tror ni det går att köpa den för 319 kr då? Som jag förstår det genom denna tråd behöver man alltså inte ta med sig något 'bevis' på att man redan har Leopard installerat, eftersom det där med gamla iLife och iWork gäller som jonkanon quotat här ovan, eller?
 13. Hej, letar efter ett 4GB (2x2) ram till min 1.5 år gamla iMac och vill ha något bra men ändå billigt. Köpte förut som ni kan se här uppe detta minne som ej fungerade: http://www.webhallen.com/prod.php?id=93919 Min dators specifikationer är: Modellnamn: iMac Modellidentifierare: iMac7,1 Processornamn: Intel Core 2 Duo Processorhastighet: 2.4 GHz Antal processorer: 1 Totalt antal kärnor: 2 L2-cache: 4 MB Minne: 1 GB Busshastighet: 800 MHz Boot ROM-version: IM71.007A.B03 SMC-version (system): 1.21f4 Kan någon föreslå ett minne, gärna runt 600kr som det förra, som fungerar? Det kan gärna finnas på webhallen så att jag kan hämta det snabbt, vill gärna fixa detta innan Snow Leopard kommer. Frågar från scratch denna gång så att det blir rätt haha. (: Tack
 14. Tack för svaret! Jag testade precis minnena och får dock endast en svart skärm när jag sätter på datorn igen. Dom satt i precis som de ska men det funkade fortfarande inte, testade med endast ett minne, funkade inte det heller. Så jag sitte i originalet igen och det funkade precis som vanligt. Vad har jag gjort fel?
 15. Hej, jag köpte nyligen detta 4GB minne från Kingston som rekommenderades längre upp i den här tråden, och kom sedan ihåg att min iMac är av 2007-modellen, inte 2008. Eftersom minnet är 800 MHz antar jag att det inte kommer att fungera och tänkte byta till detta 4GB minne som verkar vara likadant, fast med 667 MHz som jag förstår ska fungera till 2007-iMacs. Kan någon bekräfta att det kommer att fungera? Mina specifikationer är: Modellnamn: iMac Modellidentifierare: iMac7,1 Processornamn: Intel Core 2 Duo Processorhastighet: 2.4 GHz Antal processorer: 1 Totalt antal kärnor: 2 L2-cache: 4 MB Minne: 1 GB Busshastighet: 800 MHz Boot ROM-version: IM71.007A.B03 SMC-version (system): 1.21f4 Fast nu ser jag att det står busshastighet: 800 MHz. Blir förvirrad. Kan någon föreslå ett bra, relativt billigt minne som fungerar med min dators specifikationer? Tack.
×
×
 • Skapa nytt...