Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bredberg

Medlem
 • Antal inlägg

  95
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Bredberg

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1973-10-20

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Karlstad
 • Intressen
  Nyfiken på programmering

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1995
 • Appleprylar
  MacBook Pro 15" Retina - iPhone X - Apple TV - Apple Watch
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

330 profilvisningar
 1. Pratade med butiken i Göteborg, och de sa att flera kunder hade dåliga erfarenheter av denna lösningen. Typ att skärmen slocknade ibland, eller inte fyllde ut hela skärmen. Någon av er som någon erfarenhet av detta, koppla apple skärmar men denna adapter till ny macbook pro med usb-c?
 2. Har två apple-skärmar, så skulle behöva två sådana adaptrar som du länkar till, för att sedan koppla dessa till en "aktiv" adapter med tex LAN. Men hittar ingen sådan för några hundralappar, bara den som Telly82 länkar till, och den kostar ju lite mer Du får gärna länka om du vet något billigare alternativ.
 3. Har för mig att jag läst att det bör bara vara en adepter mellan enheterna. Men det kanske bara gällde hdmi. Men fungerar det, så låter ju det som en bra lösning, och jag behöver bara använda ett uttag i datorn
 4. Det var det jag var rädd för, kommer inte klara sig med bara en. Finns ju ett gäng uttag bak på skärmarna, med de har tyvärr lagt av med tiden, även högtalarna på ena skärmen.
 5. Den såg ju kanon ut. Men mina skärmar har ju en äldre Thunderbolt, som inte är vändbar kontakt.
 6. Letar efter nån typ av hub som gör detta möjligt, gärna även ethernet och vanlig usb också. Vet att det säkert går att lösa genom att köpa en hög med separata adaptrar, men skulle helst komma ifrån detta om det är möjligt.
 7. Nej, den satt där, men fungerar som den ska. Blev som vanligt efter omstart, lite synd 😃
 8. Tack för tipset, ska kolla upp detta lite närmare, är helt nytt för mig De dagarna jag sitter på kontoret så funkar det fint, nätverket är snabbt nog, har dubbla Gbit till Mac Pro. Lagget är ibland när jag sitter hemma och tar över skärmen till Mac Pro på kontoret (har 100/100Mbit hemma).
 9. Är inte riktigt med på hur detta hjälper mig, men jag ska läsa lite om det. Ska förklara situationen lite mer, borde jag ha gjort i den ursprungliga inlägget Vi har en filserver på kontoret som vi jobbar emot. Vi använder Esko Automation Engine, en mjukvara för att göra diverse saker med filerna innan det slutligen blir klichéer gjorda för flexo-tryck. Även andra system är kopplade till den filservern så det är helt uteslutet att ha filerna i molnet
 10. Tips på vilket forum man kan vända sig till? Måste väl finnas många där ute som jobbar på distans med mac som kan komma med lite input/ideer
 11. Så här är läget. Har en Mac Pro på kontoret med diverse program installerade, typ Adobe Photoshop, Illustrator och diverse klientprogram. Fungerar hur bra som helst. Jobbar hemifrån ganska ofta, då använder jag operativsystemets inbygda skärmdelning, då jag är uppkopplad till kontoret med VPN på min MacBook Pro. Funkar ganska bra, men ibland blir det långsamt eller kopplar ned. Jag har ingenting sparat lokalt på min laptop, behövs inte, vill fortsätta jobba lokalt på jobbet då det är ganska tunga filer som vi hanterar. Är detta den ultimata lösningen? Eller finns det någon VNC-lösning som är bättre/snabbare? Skulle också vilja ha en smidigare lösning för att ansluta min iPhone till samma dator också. Använder idag Teamviewer, känns långsam och omständig.
 12. För endast Bilder på macen har stöd för smarta album, finns inte i iCloud eller iPhone, tyvärr
 13. Vanliga egenskapta album, ja, men egenskapta smarta album, nej
×
×
 • Skapa nytt...