Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Luken

Medlem
 • Antal inlägg

  92
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om Luken

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1962-01-07

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Köping
 • Intressen
  Långdistanslöpning och att hålla mig i form. Hållt på sedan 1993 med detta. Dvs ingen modefluga utan en livstil. Jag älskar mina 3 dalmatiner vovar.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac 20" G4 1,25ghz.2gb ram.500gb hdd-iMac 24" 2,8 ghz extreme.iMac G5 2,1ghz. 2,5 gb ram. 500 hdd.iPhone 4 32Gb
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

468 profilvisningar
 1. När jag ska lägga bild på mappar så blir det pixliga bilder på mappen. Är det någon inställning som är galen? Det uppkom när jag uppgraderade till macOS Mojave
 2. Jag blir galen på att jag kan se bilden före jag klickar på dialogrutor, då kommer frågetecknet! Jag skaffade Mac för foto och filmhantering...nu hotas hela mitt bibliotek av sådan här skit!
 3. Nu är iMacen i drift med den nya hårddisken och badbollarna har blåst bort!
 4. Telly du är en guldgruva!!! Tack så väldigt mycket, sådana som du Telly som gör detta forum så bra. Tack ännu en gång
 5. SirKnasen. Jag har en MacMini 2012:a. Hur gör man när man bootar upp OSX från den till min iMac? Men är inte fortfarande problemet att hårddisken är FAT32 eller det andra windows formateringen?
 6. Är det då jag håller in C tangenten? Får jag alternativ till att formatera hårddisken? Som ni märker är jag ute på djupt vatten. Mer hjälp tack.
 7. Den är en iMac från 2007. Jag är rädd för att skivverktyg finns i OSX och inte så jag kan komma åt det i nuläget då hårddisken är ny och förmodligen inte macformaterad
 8. Den lokala datorreparatören har förmodligen monterat en hårddisk i min iMac som inte är macformaterad. Han får ett frågetecken på skärmen. Finns det något sätt att formatera hårddisken utan att demontera den? Ibland blir det dyrt att stödja de lokala förmågorna. Han är dock en fena på att reparera iPhones.
 9. Det verkar svårt att byta hårddisk, jag lämnar nog in datorn. Inget är rört i den sedan den lämnade fabriken.
 10. Alla ni som kör Maverick i en iMac från 2007 upplever ni att det är bara segt i datorn? Jag har en fördröjning på precis allt, t.ex nu när jag skriver denna text dyker badbollen upp ibland. Eller är det min hårddisk som håller på att ge upp? När jag tittar i Skivverktyg så är hårddisken nu rödmarkerad i texten Jag har kört säker uppstart - reparerat behörigheter osv osv. Tacksam för svar från er med "antika iMacs"
 11. Tydligen gäller detta för Macar som är byggda 2007-2008. http://forums.adobe.com/message/6285851#6285851
 12. Det verkar som Flash och Safari inte funkar. Chrome funkar!!! Jag tillhör ju den sällsynta snubben som gillar Safari. Det här suger.
 13. När jag startade iMacen så var det ett meddelande på skärmen om något fel på datorn som hade skickats till Apple. Jag körde en kontroll av skivbehörigheten och fick upp följande meddelande (se skärmdump) Vad är det? Hur ska jag reparera detta?
 14. Jag har också fått problem med klicka på min track pad. Jag måste trycka ned den helt. Funktionen med att nudda plattan som klick har slutat fungera. Samma med att hålla och dra fönster har slutat att fungera. Har det med Maverick att göra?
 15. Jag böt upp mig till iPhone 5S från iPhone 4. Inga av de gamla ringsignalerna följde med vid bytet av iPhone (här funkade inte iCloud), dessa hade jag skapat via iTooner. Jag köpte nya signaler och hade dem som förval. Lik förbaskat så kommer Apples usla ringsignal trots jag har valt köpt ringsignal. Hur får jag bort Apples förvalda? Hälsningar Luken
×
×
 • Skapa nytt...