Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

theNope

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om theNope

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1981-03-02

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Alingsås

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  MacBook Pro / Trött gammal ipad2 / Apple TV4
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ber om ursäkt att jag uttryckte mig jäkligt dåligt. Det jag försökte göra med pinnen var att försöka lägga in min gamla version av osx (vilket naturligtvis inte funkade då det sättet) Höll iallafall in ALT och det gick inte att reparera hårddisken men jag formaterade om den och håller på att installera Mavricks igen (än så länge funkar det fint) Tack SirKnasen för ett snabbt svar!
 2. Tänkte uppdatera igår kväll och det sket sig. Nu står det att hårddisken är skadad. Har provat att starta "felsäkert", då stängde den av sig själv... Har provat att starta via en pinne med Lion på, det gick inte... Är det kört?
 3. HAHA Mitt jävla fån missade ju att starta om iPhonen. Problem löst!
 4. Eller, det klart man kan byta men man hör likt förbaskat apples klassika "ding ding dong ding ding" ljud när det ringer, hur man än väljer. Nån som har liknande problem ( och helst en lösning )
 5. Har en 4 år gammal MBP där cd/dvd läsaren inte tycker om installationsskivorna längre... Kan man lägga över installationsfilerna (via min nya MBP) till ett usb-minne för att sedan använda detta för att installera om osx på den gamla? och innan nån nu säger PROVA så är det så att det är min hustrus mac nu, tänker inte chansa p.s Alternativet är ju att köra en rengöringsskiva men jag orkar inte åkta bort till MAXI i kväll...
 6. Just jävlar, jag måste ju logga in på det gamla kontot också! Nu pratar vi inte mer om det Tack för hjälpen Raphael!
 7. Hmm... Det gick väl så där tycker jag, fick in hela användaren men jag hittar inga bilder. Sen är det en rad mappar som jag tydligen inte har behörighet att kolla i???
 8. Min gamla macbook pro stendog igår och då gjorde jag naturligtvis det enda rätta... Köpte mig en NY macbook pro! (tror hårddisken är ok, men orkar inte engagera mig i detta nu) Om jag nu importerar "användare" från Timemachine så räknar jag kallt med att få in bilder och itunes men hur mycket annat "skit" får jag på köpet?
 9. Tja Formaterade burken precis och sitter nu och filurar lite med time machine. frågor: 1. om jag "bara" vill ha bilder och musik från min gamla installation, hur går jag till väga? 2. om jag väljer att plocka program från den gamla installationen, "drar" jag bara över dom till den nya? 3. iphone/ipod. tappar jag allt som finns på dom?
 10. Tja Scrollfunktionen (två fingrar på styrplattan) har valt att inte funka längre. Har varit inne på inställningarna och kollat läget men det gav inte mycket. Kan jag ha stängt av funktionen?
 11. theNope

  Bluetooth

  Men... det är ju heeeelt sjukt! hehe... Jobs sitter väl och håller på den funktionen
 12. theNope

  Bluetooth

  Det hela bygger på mitt antagande att blåtanden funkar lika på iphonen som på en tex sony-ericsson. Problemen: - SE hittar iphonen men iphonen hittar inget - MacBooken hittar iphonen, man parkopplar, men sen kan man inte skicka bilder mm Vad göra?
 13. theNope

  Batteri

  Var inne på Batterikungen och kikade runt lite och fattade inte mycket... Har en macbook pro från mars 2008, vad ska jag leta efter?
 14. Hello bojs and giirls! Tänkte fixa ett användarkonto till min sambo men får inte till det så att säga. Vi har båda använt mitt konto (adminkontot) fram till nu och nu kommer då lite frågor. Hur får jag hennes konto synkat med itunes & iphoto på bästa sätt. När jag ändå är igång, ska jag också fixa ett konto och sen bara köra admin vid instalationer och dylikt? Tips och råd mottages med öppna armar!
×
×
 • Skapa nytt...