Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jonaas

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Jonaas

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Någon som beställt via telefon som fått sin? La en beställning vid 12-13 tiden i fredags och blev utlovad leverans den här veckan. Ringde igår för att kolla om den gått iväg, fick då beskedet att det skulle ta 3-4 veckor istället. Segt.
 2. Tycker det är dags att ändra rubriken till "Var finns iPhone 4 i lager?" ! Är inte själv på jakt efter någon då jag flyttar utomlands snart och köper en där istället, men det är säkert någon som undrar var man kan hitta en. Såg på siba.se att dom tydligen skulle ha telenor-låsta iphone 4/16gb för 6090kr i butiken på kungsgatan.
 3. Stjäl tråden lite, hoppas det är ok henrik. Åker till usa om en månad och är lite sugen på att köpa en macbook pro där, självklart blir man ju då utan åäö på tangentbordet, men jag har dock hört att man kan ersätta vissa symboler och alltså ändå kunna skriva dom bokstäverna. Problemet blir ju då, är det helt omöjligt att skriva dom symbolerna man ersätter åäö med? Vore ju tråkigt om man t.ex. tvingas ersätta en tangent man normalt sätt använder mycket, eller kan man helt enkelt hålla in någon annan knapp tillsammans med "å" för att då få fram dom symbolerna man ersatt? Blev lite konstigt skrivet ser jag, hoppas att någon förstår
 4. Funkar inte för mig heller, försökt en timme snart. Jaja, får väl vänta till imorgon
 5. Den som macfeber länkat till är firmware till iphone 3gs, så den kommer inte fungera ändå. Vi får nog vänta några timmar till helt enkelt.
 6. iTunes - appstore - music - midomi borde fungera för det, så här säger beskrivningen "Sing: just sing or hum a few seconds of a song, and midomi will find it!" Har inte testat själv, men låter ju som om det är det programmet du är ute efter. Gratis var det också, så det är ju bara testa! =)
 7. Du menar inte upplands väsby centrum va? trodde inte telia fanns där längre? jag som åkte till täby runt 13.40 och såg att det var kö då också så jag struntade i det. Bor ju 5 minuter med bil från väsby centrum(om du nu menar det) edit: gick in på deras hemsida, står ju att telia finns där. Det var som fan, är där rätt ofta men har aldrig sett en teliabutik där haha.
 8. Bad pappa köpa en iphone åt mig i usa, på onsdag kan jag berätta om det gick eller inte..
 9. Man fick tydligen bara en länk till DVD-jon's aktiverings-grej enligt folk på hackint0sh, lägg inte pengarna på det där med andra ord. (om dvd-jons sida är pqdvd? kanske blandat ihop lite, den sidan iallafall)
×
×
 • Skapa nytt...