Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

julian.rocks

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om julian.rocks

  • Medlemstitel
    På gång
  • Födelsedag 1986-03-25

Kontakt

  • Webbsida
    http://martinohlsson.com

Profil

  • Kön
    Male
  • Plats
    Göteborg

Macanvändare

  • Macanvändare sedan
    1997
  • Bytt från pc
    Ja
  1. Nånting är lurt med min TC (1st gen). Den funkar som den ska med önskad hastighet för nedladdning. Både med sladd och över wifi. Men upphastigheten är däremot bedrövlig. Runt 0.2 Mbit/sek. (Har fiber 100 ner/10 upp). När jag pluggar in datorn rakt in i fiberdosan får jag bra resultat (95 ner/12 upp). Men när jag sedan kopplar in TC så dör uppladdningen i princip helt och hållet. Och det spelar ingen roll om jag kopplar upp över wifi eller med sladd. Detta är ett nytt problem. Har haft den som router förut i andra lägenheter och då haft förväntade hastigheter. Finns det någon vänlig själ som har nån aning om vad det är i TC som begränsar min upphastighet? (Har provat att återställa alla inställningar.)
  2. Nu funkar det igen tack vara Onyx. Jag laddade ner det och avaktiverade och sen aktiverade dashboard, då måste det ha nollställts, halvt. För endast väder och miniräknarwidgets var igång, fast det var göteborg som var valt i väderwidgeten. jaja. nu funkar det iaf. tack för dina snabba svar och förslag på lösningar fufluns!
  3. Tyvärr så hände inget, troligtvis eftersom problemet har uppstått på nått annat sätt
  4. Tack. Det lustiga är att jag använder endast ett konto, har aldrig använt snabbt användarbyte och än mindre föräldrarkontroll. Men jag ger denna lösning en chans, resultat postas snart...
  5. Nej, asså. Glöm Onyx. Jag installerade leopard på en helt nyköpt hårddisk som aldrig har varit i närheten av vare sig en tiger eller Onyx. Så det kan vi nog stryka på listan. Men tack ändå för ett bra förslag på lösning!
  6. Jag skulle vilja påstå att jag är en ganksa våldsam användare. Går runt med datorn, har den på högkant osv. Har aldrig märkt nått lurigt av det. Har funkat kanon i ett år hittills. Baksätet av en bil är väl väldigt stilla om man inte åker jeep i skogen typ?
  7. Jag uppgraderade inte. installerade om helt. Plus att dashboard har funkat i leopard, det bara la av en dag... har varit så ett tag, fast jag använder inte dashboard så mkt så jag har inte pallat bry mig.
  8. Asså, det är verkligen som om det vore världens bugg, för om jag laddar hem en widget och försöker installera så hackar det till och docken startas om. skumt!!
  9. Nope, inget onyx sedan jag installerade leopard.
  10. Som titeln säger så fungerar inte dashboard över huvud taget på min dator. Funkar inte att installera widgets, har provat. Jag kör leopard. Någon vänlig själ som har förslag på lösning till detta tråkiga problem? Thanks!
×
×
  • Skapa nytt...