Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iLantz

Medlem
 • Antal inlägg

  15 519
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  3

iLantz vann dagen: 31 augusti 2016

iLantz hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

36 Bra

Om iLantz

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1985-08-29

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  Macbook Air 13" i5 128GB 8GB mid 2013
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Åh! Vilken pärla. Själv kör jag en 9-5 ifrån 01. Den är ju dock tyvärr inte så charmig som din, jag har blivit saabfrälst på senare år och funderar på om man skulle skaffa sig en 9000 eller kanske 900.
 2. Var nyss inne på facebook o snurrade lite, insåg att det är friends födelsdag idag. Spelade https://soundcloud.com/cam-n/01-to-hanna-straight-from-the och blev nostalgisk och glansig i ögonen.
 3. Underbart verkligen. Jo, även om det i vissas ögon är ett "skitjobb". Så är det i mina ögon, nej kanske inte ett drömjobb. Men ett bra jobb, den energin jag får av att hjälpa människor är underbar.
 4. Tack ronny! Hur är läget med dig? Är det fortfarande schack som gäller?
 5. Eftersom jag inte skriver så ofta.. Igår kollade jag och tjejen på Jagten http://www.imdb.com/title/tt2106476/?ref_=fn_al_tt_1 sen åkte hon iväg på dans och jag åkte hem till mig. Och såhär i efterhand så var det ju inte jättebra att vara ensam efter att ha sett den. Mycket bra film, men lite väl ångestframkallande. Idag hade jag ett 7-16 pass som vårdbiträde i hemtjänsten, hade en tung tur. Både psykiskt och fysiskt. Dagen gick i ett, men jag lämnade jobbet med en varm känsla. Jag hade gjort mitt allt i arbetet, jag lyckades motivera en brukare till dusch. Och varför tar jag upp det? Jo, ingen i hemtjänsten hade fått in honom i duschen innan. Så jag red på den vågen hela vägen hem. Mitt nästa arbetspass är på lördag, 16-21:30, om dom inte ringer in mig innan. Men för att återkomma till trådtiteln, överlag så mår jag bra.
 6. Och, ja. Hej på er. Det var ett tag sen (eller möjligtvis år). Sist jag var aktiv jobbade jag i mobiltelefonbutik. Den stängde vid årsskiftet, sen gick jag arbetslös ett par månader och i maj blev jag timvikarie i hemtjänst. Jag fick ett schema över sommaren och jobbade även del extra. Nu jobbar jag kvar som timvikarie, samtidigt som jag stämplar. Och jag trivs väldigt bra, jag har alltid vetat att jag ska jobba med människor. Och nu har jag hittat rätt, att jobba som säljare och att mer eller mindre lura folk är absolut inte min grej. Men nu får jag verkligen göra det jag faktiskt brinner för, att hjälpa folk.
 7. Det är sånt som skrämmer mig med vissa företags generösa öppet köp. Det kommer att drabba någon annan. :/
 8. Samma här! Men jag jobbar bara en timme till och jag orkar inte brygga en omgång till när det bara är jag här. Har jag tur är det en skvätt kvar i botten på kannan.
 9. Ja, snö här också. Funderar på om jag ska ta bilen till jobbet, trots sommardäck.
 10. God morgon! Dags för en kaffe, sen ska jag sätta mig i bilen och hämta upp min syster. Det blir en shoppingresa till Gekås idag.
 11. Den funkar fint. Jag vet faktiskt inte, jag har inte kört iPhone sen iPhone 4. Men snabb är den allt.
 12. Är glad för att jag såg fel på klockan och att jag avverkade nästan 7km innan jag åkte till jobbet. Det känns skönt och jag känner att hela kroppen har vaknat till.
 13. Längtar hem för att uppgradera, men det blir inget av den vara ikväll. Jag köpte nyss ett nytt spel, så det får bli fokus på det ikväll och i helgen.
×
×
 • Skapa nytt...