Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

achrya

Medlem
 • Antal inlägg

  888
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om achrya

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1989-06-02

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  MacBook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. prr! så fint att se att min tråd flyter på, med eller utan mig. fina mods har ni också!
 2. oh, man tackar *buga och bocka för fullt* det är mitt allra första bygge någonsin. hade planer på att få den att stå upp faktiskt. men huvudet blev på tok för tungt, det där med jämn fördelning av cigarettpaket och lim är inte min grej;) men man ser ju att det är en robot iaf!
 3. oh, det ser jag fram emot att se. mja det tog lite rökning att få honom klar. 150 paket john silver 2 kartonger till propavan. ett marlboro LE, ett lucky strike. och en limpistol;)
 4. achrya

  TV-spel

  det var inte meningen att dissa din tråd. jag såg den inte bara. jag har faktiskt inte ens varit i den här delen av forumet förut. tråden startades ju i papperskorgen trots allt. jag tror jag mest sökte på xbox. och hittade mest trådar med bråk om vilken konsol som var bäst. inget illa menat:)
 5. achrya

  TV-spel

  oh, hur gick det för dig? insane är för tidigt för mig. bara spelat xbox en månad. men det går framåt vågar jag påstå. när jag klarat det på insane ska jag gadda in en lancer.
 6. achrya

  TV-spel

  ja en konsol är en bra start. Jag kan inte annat än rekomendera GoW både ettan och tvåan. inget man tröttnar på inte. 2an är lite snyggare och lite bättre såklart. f.e.a.r verkar vara godkänt från min sida, trots att jag inte hunnit spela det så mycket ännu. lite stelt men de har jobbat mycket på att inge obehagskänslan och lyckats helt okej trots allt.
 7. achrya

  TV-spel

  (Jag hittade ingen vettig tråd om detta, rätta mig om jag har fel.) Jag vill väldigt gärna ha era tips om spel, i mitt fall till xbox, då jag är lite insöad, nåja, mitt tips till er är så klart Gears of War 1 och 2. Min diss går till jericho. tipsa mig! tipsa varandra! tipsa om sidor, trailers etc. jag vill ha allt jag kan få.
 8. achryaa AOL. har inte en käft på min lista, prrr tråkigt
 9. jag vill inte gå OT, men jag måste ju visa upp min robot också ..
 10. oh min bil har inget sådant häftigt tyvärr. bara snurra på stödet eller dra fram stolen så långt det går. ;c
 11. Jag har bara skummat igenom det som skrivits här. jag tycker det är roligt att det har skapats en diskussion kring ämnet:) Jag själv finner det ju allt som oftast mycket attraktivt med tatueringar, givetvis så finns det motiv jag bara kräks av att se, och aldrig kommer begripa hur folk kan vilja ha på sin kropp. däribland opersonliga motiv, som tribals och stjärnor, kinatecken, taggtrådar och indianfjädrar. men samtidigt anser jag det vara upp till varje individ att välja sitt motiv och det finns nog säkert många som ångrar sig. jag har svårt att tro att jag kommer ångra mig dock, då jag alltid varit av den estetiska typen och älskar mönster och bilder,färger ja ni förstår. jag har valt mina tatueringar med omsorg. blommor och växtlighet för att det aldrig "går ur tiden" och det är någonting jag finner vackert. mitt citat har jag speciellt lagt eftertanke på och valet att göra en ljus och en mörk sida på vardera arm. som får symbolisera ljust/mörkt, positivt/negativt etc. jag är ju även piercad och har töjningar. jag kan även förstå att folk kan tycka att det ser förjävligt ut att jag kan stoppa igenom ett finger örsnibben etc. men jag gör det ju för att jag själv tycker det är snyggt och ser det som ett mission för mig själv liksom. det kräver tid och tålamod att nå sitt mål (i mitt fall 12mm där det blivit som störst) Det jag faktiskt börjat ledsnat på är att behöva försvara mig när folk kommer fram på stan och säger "varför förstör du din kropp så mycket! det där kommer du ångra när du blir äldre!" jag går väl inte fram till folk på stan och kommenterar hurvida de röker eller inte. eller dricker coca cola för det är ju skadligt? dock visste jag i den sekund jag satte nålen mot armen att det krävs ett psyke att vara tatuerad, för folk kommer väl alltid att klanka ner på mig men det är synd och tråkigt...
 12. Då väntar jag med spänning på länken jag är väldigt nyfiken nämligen.
 13. Nu ska jag vara fräck och säga, vad skönt att höra. jag fick för mig att jag var ensam om problemet. men då är det väl bara vänta ut blev rädd för att det var något seriöst problem med min uppkoppling. då väntar jag och fixar de inte det så ska jag skicka mjältbrand med posten. (tack Rickard, känns lite mer begripligt med rubriken nu)
×
×
 • Skapa nytt...