Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

aaa

Medlem
 • Antal inlägg

  101
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om aaa

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1984-02-11

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  Macbook pro, Mac Mini
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag förstår inte varför vissa får negativ ålder (19410519-00 = -31 år)
 2. Tack och bock. Känner till den tråden och den ger mig nada eftersom jag måste fråga några saker. Bla hur man från personnummer ÅÅÅÅMMDD-0000 till ÅÅÅÅ/MM/DD Har försökt signa upp där några gånger men mer krångligt sätt att göra det på finns inte (skiter sig eftersom man bor utomlands). Jag hatar 99mac. Någon som har ett relevant svar utan att säga sök på google.
 3. Jag skulle behöva hjälp med att få personnummer (ÅÅÅÅMMDD-0000) till ålder. Har slitit mitt hår och inte kommit fram till någon lösning. Förstår att jag måste ta bort de sista fyra och sedan lägga till / mellan årtal, månad och dag, men det är lättare sagt än gjort. Tack på förhand!
 4. Dagen jag köpte min X10 Mini Pro vill jag helst glömma. Kan inte hitta ett enda rätt på den telefonen! Skärmen är helt undermåligt. Touch bordedet inte få heta på denna modell, snarare tur. När man rullar i listor så tror den hela tiden att man trycker och vips ringer man någon man inte vill ringa. Är van med iPhone 2G och redan då kunde man göra bra pek-skärmar. Att det sedan följer med en massa trials i den gör ju att man blir galen. Har man PC och något ballt nickname på nätet så kan man tydligen göra den som Android och SE vill att den ska vara (dvs med det "väsentliga...). Kameraknappen är det dummaste jag vart med om. Det finns en bra tanke bakom att den är i två steg. Dvs att det första aktiverar skärpa och helt nedtryckt tar bilden. Problemet är att man måste trycka ner den så djupt att när man släpper den (precis när bilden tas) så ruckas mobilen. Detta resulterar i att bilderna ser ut som det är alldeles för mycket sprit inblandat (dvs sjuuukt suddiga). Man löser detta genom att hålla i mobilen med båda händerna. Kanske står finstilt att det är så man ska göra. Wifi, 3G och GPS kan jag nog inte klaga på, även om jag absolut inte vill prisa de heller. Jag finner ingen lösning på detta och butiken lär ju inte vilja ha tillbaka telefonen (vem kan klandra dem!). Får helt enkelt äta nudlar en månad och åka till ngt land där de säljer iPhone4 utan ab. eller köpa någon lyckad telefon med Android.
 5. STOPPA PRESSARNA! MACOTEKET HAR SÄNKT PRISET MED 1 KRONA! Bästa dealen på länge...
 6. Jag har haft Comhem sedan stjärntv startade tjänsten med Chello (bredband). Märkte aldrig ngn skillnad när de bytte namn till UPC eller när Comhem köpte UPC. Har idag 50 Mbit/s och betalar 399 kr vilket jag tycker är sjukt dyrt om man jämför med fiber. Dock får jag faktiskt ut 53 mbit vid alla mätningar jag gjort. Jarting! Jag vill gärna ha det där numret du har! För kötiderna är helt otroliga ibland. Däremot fick jag tipset om att ringa precis vid 8 på morgonen och det funkar. Man måste bara ta sig igenom talsvaret och sen får man prata med en, om något lite trött, kundtjänstare. Kan inte vara så kul att sitta på deras kundtjänst med det dåliga rykte de har. Alla är ju inte dumma och kanske inte alltid deras fel om de är det.
 7. Jo här är det bra. Sover med öppen terass-dörr...
 8. Har gjort den själv. Dock i photoshop eftersom jag inte installerat illustrator (man är inte helt rik...)
 9. Nej det jag menade var att hade du bråkat lite så hade säkert fått som du ville. dvs det du tackade ja till från början. Nu gör de rätt i att låta dig avbryta abonnemanget eller få det till, i deras mening, korrekta dealen. De vet att de alltid är bäst att stå för ett misstag som i detta fall är tydligt att de har gjort och inte du. Hade också vart enklare för dem att ge dig rätt för att slippa en lång tråd där man ser att Telia inte tar ansvar för sina misstag utan att det är du som kund som får göra det. Jag skulle garanterat avbryta abonnemanget och välja en annan operatör.
 10. Telia får inte ändra sitt avtal efter att du har accepterat det. Det har de uppenbarligen gjort och du har rätt, att närsomhelst, avbryta det avtalet. ie om de ändrar, höjer priser ect på ofördelaktigt vis kan man som kund avsluta ett avtal. Detta är precis det de har gjort och 14-dagars är därmed irrelevant. Talar du med Telias kontaktpersoner för ARN kommer det förmodligen ge dig rätten att få det originalavtal som du sa ja till. // Från en som vet... (schhh)
 11. Hej Bor i Spanien och har flyttat runt mellan olika operatörer för internet. Det finns inga snabba och det finns inga billiga. Som tur är så tar mitt jobb hand om dessa räkningar. Allt var bra till mitt jobb bestämde att alla skulle ha mobilt internet från motsvarigheten till Telia. Det är ett mobilt bredband med farten av 3 mbit eller 3 Mb som det säger här. Detta internet funkar riktigt dåligt. Det är inte på många ställen i Barcelona som det är 3G täckning. Oftast tuffar det på GPRS. Hur som haver så gör det inte så mycket för att jag kan använda wlan på jobbet. Till problemet hör att det usb-modem som movistar använder sig av så hänger det med ett program. Nu verkar det som detta program tar bort alla inställningar som gäller wlan och ethernet. Det så illa att det faktiskt har tagit bort de anslutningarna helt och hållet och det går inte att lägga till dem igen för har man programmet igång så hoppar de genast bort... Är det någon som vet hur man kommer bort från det där programmet och bara ansluter som på 3's sticka eller så? Kan tilläggas att jag inte är så bra på spanska så jag kan inte fråga deras support vad de pysslar med. Mycket tacksam för hjälp!
 12. Ja, för de bryr sig säkerligen om det. Det är ju ingen nyhet för en web-kodare att folk har mac. Att de fortfarande vill sitta och pilla med sitt system anpassat för den absolut största massa är en ren kostnadssak. Det är helt enkelt en kalkylerad risk de tar. Vet att det är klart OT men en sak till. Jag tycker att det är konstigt att Apple inte fixar så att safari kan se sådana saker. En enkel sak skulle vara att utlysa en tävling/betala att ordna ett interface som är kompatibelt med de tre (eller fler) största webläsarna. Det är ju inte så att microsoft sysslar med raketforskning (har absolut inget belägg för det påståendet ).
 13. Hej Jag använder iWeb för att publicera min blogg på mitt konto på mobileme. iWeb är ett bra program och det går smidigt att publicera med det. Problemet är att det är så rackarns segt att titta på hemsidan efter bara... Så segt att det blir en oanvändbar tjänst. Är det någon mer som har problem med detta?
 14. Verkar bra den där men ngt dyr... Sen vill man nog ha en lite mer kompakt kamera.
×
×
 • Skapa nytt...