Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jimolp

Medlem
 • Antal inlägg

  3 741
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jimolp

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1980-07-29

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Livet är ett stort intresse

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1996
 • Appleprylar
  iMac G5 1,8, Vindtunnel 2 x 867, Performa 6400/180
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

619 profilvisningar
 1. Hej! Har ni samma upplevelse av Apples mus som följer med iMacarna som jag? Den drar så in i helvete mycket batterier. Jag jobbar med grafisk design och spelar wow osv...mycket tid vid datorn. Jag har felsökt kring detta och kommit fram till att det ska vara så här antagligen. Spelar underlaget roll? Jobbar laser olika mycket med olika underlag? Blir nog att köra med sladd igen, för ändå att upplevelsen med trådlös mus är skön så ursäktar det inte detta meningslösa batterislukande som musen ägnar sig åt. Jag har inte hört något från Apples håll om detta...kanske har de fina avtal med ledande batterileverantörer ha ha
 2. Jag kör nu via webmailen imap i mitt mailprogram och det funkar bra. Fick det inte att funka på det vanliga gamla sättet med pop.
 3. Jag har gjort exakt som den guiden. Web-mailen verkar funka utan problem iaf. Kan jag köra med den i mail i osx på samma sätt som med popmail?
 4. Domänen är några dagar gammal så den är igång.
 5. Tack för era snabba svar! Jag har surftown. I deras flik administrera mail så står följande bland annat: E-posttjänst Inkommande POP3-server mail.mindomän.se Utgående (SMTP) server mail.mindomän.se
 6. Hejsan!!! Jag har försökt att få igång min mail till min nya domän idag men lyckas verkligen inte. Antingen är det något enkelt som jag helt enkelt missar eller så har jag fått ebolavirus. Mitt fel meddelande i anslutningsgranskaren är: Försöket att logga in på det här POP-kontot misslyckades. Kontrollera att användarnamnet och lösenordet stämmer. I konto-inställningar ser min kontoinfo ut så här: Kontotyp: POP Beskrivning: Min mail Epostadress: jimmy@mindomän.se Fullständigt namn: Jimmy Server, inkommande e-post: mail.mindomän.se Användarnamn: Jimmy Lösenord: xxxxx Server, utgående e-post (smtp): mail.mindomän.se använd bara den här servern: ej ikryssad TLS-certifikat: Ingen Vore tacksam för hjälp. /cheers
 7. Tackar för svaret:) Jag använder programmet Mail och det är POP. Så om mailet speglas till in, ut och skickat till exempel så kan det stå att det går iväg 3 mail? Det är konstigt att det varierar sig mellan 2 och 7.
 8. Det jag inte förstår är då att det skickas iväg så olika många olika gånger. Ena gången går mitt mail iväg som 2 skickade och en annan gång som 7 skickade. Orolig är jag inte men väldigt nyfiken he he
 9. Hej! Jag skulle lägga till nya "kategorier" i facebook och insåg att det var mer avancerat än jag trodde. Med kategorier menar jag det som syns i vänster frame. Det står ju Anteckningar, Foton, Applikationer, Grupper osv... I den listan vill jag kunna lägga till egna klickbara och länkade knappar med egna namn. Jag har sett att en del företag använder sig av egna namn på egna knappar på sidan. Någon som vet hur jag ska gå till väga?
 10. Ingen som har en aning? Kan det vara så att mailen är "avlyssnad"? Skickar jag ett så står det att jag skickar 2...
 11. Tjena!!! Jag har ett ickeproblem men som ändå är lite oroväckande. När jag skickar mail med programmet Mail så skickas det fler än vad som jag skickar. TIll exempel: Jag skickar till X. X mottager 7 mail (syns i laddningsbaren ner till vänster). Det står bara att så många tas emot eller skickas. Men det är bara ett mail som dyker upp i listan. Som det är tänkt. Men varför står det 7, 5, 3, 2 ibland?
 12. Apple har extremt bra koll på sin målgrupp. Som Steve Jobs själv säger så är det en maskin som är mer "intim" än övriga produkter på marknaden. Apple säljer inte bara fysiska produkter eller mjukvara, de säljer upplevelser inbädda i dessa. Själva upplevelsen går hand i hand med mångas livsstil desutom. Där lyckas Apple extremt bra. kommer skaffa en i sommar om ekonomin tillåter det:) damn va längesen det var jag skrev något här he he
 13. det är bara trendligt med miljötänket... Det ligger i tiden. Om ett par år är även denna flyga bortglömt. Då kommer endast spetsen i denna rörelse vara engagerade medans den gemene mannen inte tänka på det.
 14. Datorerna har fört ihop oss över de stora avstånden men skapat milslånga broar till grannen. Idag är det inte längre självklart att komma över på en fika om man bor i staden.
 15. Spelar ingen roll om folk klipper och klistrar in från experter och hänger upp sig på ord. Jag lever i verkligheten och känner och "ser" därefter. Jag är en väldigt glad och social människa. Jag fungerar bra ihop med folk och får lätt medkänsla för folk som har det sämre än mig även om jag själv haft det tidvis hårt. Det är inte fel att sätta sig själv först. Men det är heller inte fel att sätta andra före sig själv. Jag förstår inte ens hur detta kan ge upphov till en disskusion? Det skadar aldrig att vara omtänksam. Ett samhälle där folk är egoistiska för jämnan vill jag inte leva i. Stackars tant. Finns väl folk här inne som själva sitter fastklämda bakom bloggar och msn som säger: Rätt åt henne, hon hade ett val.
×
×
 • Skapa nytt...