MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

dunst

Medlem
 • Antal inlägg

  62
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om dunst

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1988-03-14

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Östersund

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  Väntar på....MacBook med 10.5
 • Appleprylar
  Ipod Video ;)
 • Bytt från pc
  Ja
 1. dunst

  Streama film från FTP till IPAD2?

  En Mybook är en hårddisk som man stoppar direkt in i routern, dvs en typ "ftp"server. En nätverkshårddisk. Förhoppningen hade varit att slippa undan köra någon dator utöver att ha en extern dator igång. För mig lät problemet inte så stort. Ett program som kan läsa mappar och förstå codecs.
 2. dunst

  Streama film från FTP till IPAD2?

  Hej! Har just införskaffat en IPAD2 samt MYBOOK Live. Det jag önskar göra är att, genom upprätta min Mybook som ftp-server(direktinkopplad till router), kunna mottaga och se på film på min ipad. Helst på både lokala trådlösa nätverket och från andra nätverk. Jag är inte vidare insatt hur jag skall gå till väga men jag brukar kunna lösa det. Fråga, vilka applikationer behövs samt hur går jag till väga att få det att fungera? Om det endast går lösa på lokalt nätverk är jag intresserad av att veta det med! Tack på förhand Sökte men hittade ingen tråd, om det nu råkade finnas en sådan.
 3. dunst

  Köpa Touch i USA

  Star nu inne pa apple store i New York, kopte den for 2700 sek, 16 gig varianten. Bra kop....
 4. Om jag inte har helt fel används mobiler med 3g-modem kontakt till datorn via bluetooth eller usb-kabel. Annars är mobilen bara utrustade med wifi-mottagare eller går det även att "skicka"?
 5. Får jag dra en följdfråga, eftersom jag snart har en Itouch undrar jag i och med att du kommer åt rooten, kan du gå plocka hem mp3 filer och spara ner som fritt, eller går det redan att göra, från tex. meddelanden samt nerladdade ljudfiler från internet?
 6. dunst

  WiFi krångel med iPod Touch

  Läste i annan tråd med liknande problem, just att komma åt sidor, svaret där var också dns-problem. Så lösning kan vara att ta redan på ip-adressen till den där adressen för att ta reda på om det är bara att dns:erna har fallit ur. (Gå in på sidan med hjälp av adressen, som för övrigt skrivs in som vanligt i webbläsarens adressfält. Om du inte känner till det)
 7. tycker det låter som så, standarden kräver bara lösen.....
 8. dunst

  wifiproblem

  ta reda på dns problem: ta redan på ip-adressen försök att ip-surfa. whois på adressen och testa där emellan
 9. dunst

  Köpa Touch i USA

  Köp Usa, skicka kvittot + manual hem, lycka till, så gör jag i övermorgon. edit där, eller tillägg, med adaptern där och watt är det samma usb 2.0 som gäller, tror t.o.m. att mac har samma adapter men med olika plugg, känns som så på mac
 10. dunst

  Köpa Touch i USA

  lånar tråden för att säga tack, hade precis samma funderingar, blir en på Lördag då ha de <3 NY
 11. Japp såg det för någon timma sedan, låter bra det, får tacka för mig då... case close... hejja
 12. Hoj! Säker på att frågan vilar på många läppar, men jag vill även ha ett svar. Nu när datumet är fastställt för lanseringen, hur ser det då ut för oss som just fick vår dator, jag fick personligen min hemskickad den 4:e denna månad, och då lanseringen är den 26:e. Kommer jag får möjlighet att tilldelas ett exemplar? Då det passerat 12 dagar, och det är 14 dagars ångerrätt, kan jag då "hota" med att lämna tillbaka den, och sedan beställa ny, eller finns det någon form av garanti, eller vanligt tillvägagångssätt av Apple? En undrar, flera vill veta. Ha det, tack på förhand.
 13. valde att kryssa bort funktionen, sätt hårddiskarna i vila om möjligt, innebär det även att Internet kommer att förbli aktivt då?
 14. Hej i stugan! Har just nyligen blivit macbook ägare, och för första gången, då jag tidigare knappt rört en mac har jag lite frågor.... 1. Hur öppar jag rar-filer? 2. Hur får jag mitt batteri att fungera bäst, och hur skall jag använda nätadaptern? 3. Det känns som om när datorn vilar, så dör även Internet, jag vill att Internet alltid skall vara tillgängligt, är det möjligt samt hur gör jag? Tack på förhand, har ni något annat bra så nämn gärna det. Tack på förhand
×