Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rickard1234

Medlem
 • Antal inlägg

  31 952
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  11

Allt postat av rickard1234

 1. Tittar in.. läser lite i denna tråden (inget annat) o inser att under min paus att forumsledningen än mer negligerat ordningen. Att t o m vi moderatorer tröttnar på det hela är väl ett ganska tydligt tecken på att nåt måste hända?
 2. Dags för en forumpaus. Hasta la vista..
 3. Efter jobbet idag så lämnade jag en kasse med ätbara julklappar till de hemlösa på Gatljuset Stadsmissionen Göteborg.
 4. Får se vad jag hittar. Tack för tipset.
 5. Ok.. over-the-air.. men det kräver WiFi-nätverk o det har jag inte.
 6. OTA? Edit. Jag vill alltså inte uppdatera iTunes. Jag är nöjd som det är, men iPhonen börjar strula. Jag tänker att det kanske är uppdateringen som verkligen vill in.
 7. Zeb ligger oftast i sitt iHouse. Ollie ligger gärna ist på sängen brevid husse.
 8. Två katter har varsitt iHouse att välja på.
 9. Vad ska man annars göra på en lördag om man är katt?
 10. Vaknade nyss.. i obäddad säng.. skulle bara lägga mig o klappa katten förut innan jag bäddade rent, men somnade tydligen.
 11. Som jag o surströmming då.. minst tre ggr per år blir det av. Länge sen jag åt lutfisk men jag ska testa nu i jul när jag hälsar på gamla mor. Lagom fräckt att de som ringer o bluffar svär åt en. En försäljare ringde mig en fredagskväll för ett tag sen. När han ganska snart (efter ca 3 sek) märkte att jag var på väg att säga nej så la han bara på luren! --- Nu är det tre dagars ledigt från jobb.
 12. Hemma nu från väldigt trevlig firmafest på Universeum. Har klappat på fjärilar, fåglar, rockor o ormar. Har oxå ätit o druckit mkt o gott samt träffat trevliga jobbarkompisar fast på ett privat sätt. Kortfattat en mycket bra lördagskväll!
 13. Blev inget middagssov.. fastnade i Ghost..
 14. Jobbat sexdagarsvecka.. nu tar jag mig en kall öl o sover middag en timma innan det är dags att åka på firmafest.
 15. Yes!! Mitt NFL-lag, New England Patriots lag låg under med 24-0 i veckans match.. kom igen till 31-31, o sen vann i övertid!!
 16. Antar att konceptet "the love of beard" inte är aktuellt?
 17. Haft en jobbig vecka o en än värre fredag, men nu är iaf bilen på verkstad. Hoppas de hittar felet. Nu är det läggdags.. ska jobba i morrn.. upp kl 4.15.
 18. Kanske det.. har ingen aning. Får inte heller (än) några svar på Volvo-forumet. Testade ett tips nyss.. satte på tändningen, lossade minuspolen på batteriet o väntade 30 min för att "tömma" styrboxen. Det hjälpte inte. Tvärtemot. Startmotorn hade innan varit snabb o pigg men nu var den mkt segare.
×
×
 • Skapa nytt...