Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

t_k

Medlem
 • Antal inlägg

  56
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om t_k

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Östergötland

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2000
 • Appleprylar
  Macbook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej, Plockade fram en gammal PS2 under julhelgen och spelade BUZZ! . Är det någon som vet om det finns något liknande spel till iOS? Spelet ska vara utformat så att de som spelar har var sin iOS enhet de svarar ifrån, och själva spelplanen visas sedan på en Apple TV via airplay. mvh Tobias
 2. t_k

  4G-problem 5s, Tre

  Enligt Tres täckningskarta ska det vara 4G täckning även i Mjölby där jag bor. Jag har dock upplevt att det endast är på ett fåtal platser i centrala stan där jag verkligen kopplas upp på LTE. Tyvärr får man nog ta täckningskartorna med en nypa salt..
 3. Tack för tipset, men tyvärr är ditt förslag lite över min nivå :-( . Det jag helst skulle vilja ha är en webtjänst som regelbundet loggar in på en FTP och kollar om nya filer har tillkommit sedan senaste kontroll, och i så fall skickar ett e-mail med fillista.
 4. Nu visas inte iTunes Radio hos mig heller längre. Det kanske, som några redan har nämnt, dröjer ytterligare ett tag innan tjänsten finns i Sverige...
 5. För att inte behöva logga in manuellt på en FTP-server för att se om nya filer har tillkommit söker jag ett program eller webservice som kan: - Logga in t.ex. dagligen och skicka en lista över nya filer med e-mail - Logga in regelbundet och maila samtliga filer i en lista. Tänker mig något liknande ITTT men inte hittat rätt. Någon som har en smart ide?
 6. Fick upp bifogat när jag idag öppnade musikappen på min nyinköpta iPad Air. Nära nu....
 7. Tack för er input. Det är nog som ni säger; för att få ekonomi i det krävs det att man gör arbetet själv. Har kollat en del instruktionsfilmer på nätet, men har inte riktigt greppat om det behövs något mer än själva SSD'n. Det pratas om en 2,5" -> 3,5" adapter ibland. Räcker det med att inhandla denna för att installera SSD'n ?
 8. Hej, Har en iMac Early 2009 24" som börjar kännas lite seg. Har uppgraderat den till 8Gb RAM och funderar nu på om det är värt att byta ut HDD till en SSD. Pris för byte hos Digital Inn är 1150:- inkl moms, och till det kommer själva disken och en 2,5" till 3,5" konverterade. Totalt ca 3000:- . Alternativen som jag ser det är: 1) Lämna den till Digital Inn 2) Genomföra byte av HDD själv 3) Köpa ny Mac; iMac alternativt en Mini. Vad har ni gamla rävar för synpunkter? Är det värt att investera i iMacen eller kommer man snart att känna att processorn (C2D 2,66Mhz) är flaskhals istället. Alla synpunkter/tips mottages tacksamt
 9. Tack Pocahontas för snabbt svar och tips om bilagor! Jag raderade samtliga 49 filer och håller tummarna :-) Är dock fortfarande nyfiken på varför de skapades?
 10. Hej, När jag startade datorn från viloläge idag var Finder öppet och visade min hemkatalog. Där fanns ett antal "skumma" filer som är skapade vid samma klockslag och som jag inte har en aning om var de kommer ifrån. Jag antar att jag bör kunna slänga dem, men vill ändå kolla med er Mac-gurus på forumet innan. Varför tror ni att filerna har skapats? Tror ni att det är riskfritt att radera dem? (jag kör Time-machine..) Skärmdump.tiff
 11. Jag vågade inte JAVA :-) , utan installerade Yummy FTP Lite istället. Riktigt smidig FTP-klient för enklare behov. Rekommenderas (15:- i Mac App Store).
 12. Har precis installerat OS X Mountain Lion. Har sedan tidigare använt CyberDuck för FTP överföringar och när jag skulle starta det för första gången under OSX ML ville det att jag skulle installera JAVA SE 6 Runtime. Någon som har koll på detta? Säkerhetsrisker, eller bara tuta och köra. Tar gärna även emot tips på alternativa likvärdiga FTP klienter.
 13. Japp, jag har också problem med samtliga vår i-enheter. "Internal error" när enheten ska verifieras (har aldrig jailbreakat eller liknande).
 14. t_k

  iOS 5 ute!

  Jag har också samma bekymmer med min 3GS
 15. Japp, körde senaste uppdateringen av iLife idag (iMovie & GarageBand), men även iPhoto ska vara up-to-date 9.1.1 .
×
×
 • Skapa nytt...