Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tsatsiki

Medlem
 • Antal inlägg

  340
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Tsatsiki

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Verkar funka OK när man stänger av iCloud. Skräp..
 2. Jag har exakt samma problem. Hade problem i höstas med iOS8 men sen efter någon uppdatering så löste det sig. Nu med 8.2 är det helt omöjligt igen. Har hittat problemet och det är Safari som gör något. Så fort Safari stängs ner helt så funkar det bra. Drar man igång Safari så hänger sig textinmatning mer eller mindre hela tiden. Samma för dig med Safari av/på?
 3. Har gjort backup på rubbet med Time Machine (Lion) på två olika externa diskar. När jag nu blåst rent datorn och installerat om Lion och ska föra över de filer jag vill ha kvar så funkar inte time machines scroll. Man ser högerspalten listar massa datum men det är inte klickbart. Däremot om jag går in på disken så finns alla kopior där. Vad göra?!
 4. Har ljudproblem med min Airport tillsammans med Airfoil. Har 3st AE. När jag nedgraderade en av dom till 7.5.2 så försvann ljudproblemet. Bra tänkte jag. MEN.... i de två andra så finns inga andra versioner tillgängliga mer än 7.6 samt 7.6.1. Jag har manuellt letat upp 7.5.2 till dom men de säger det är fel?! Hur göra?
 5. Aldrig haft problem med iTunes men nu bråkar det. Om jag ska föra över säg 10 plattor manuellt så har jag förr kunnat sitta och dra över plattor och de köas och allt förs över. Nu har det blivit så att om jag börjar föra över platta två innan platta ett är klar så börjar den synka platta två och skiter i om platta ett är klar vilket resulterar i att man inte får med all musik man drar över. Är det fler med detta problem? Nu måste jag sitta och ta skiva för skiva och vänta tills den är klar. Suck.....
 6. När jag googlar runt verkar det som att Apple inte har licens för Active sync på stationära utan enbart via mobilt. Hmm. Får kolla på Microsofts eget paket då. Att de alltid ska leka herre på täppan de där grabbarna
 7. Njaee inte så Alltså jag har undermappar med namn och sen regler som ser till att var persons mail hamnar i den personens låda alltså typ Inkorg >Anders >Bertil >Kalle osv osv. När jag synkar med Mail så plockar den snällt ned alla dessa undermappar med regler och allt MEN den synkar dom inte automatiskt utan man måste klicka på "Bertil" för att Mail ska synka. I outlook så kommer ju allt ner i varje mapp hela tiden. Vet det var samma issue på iPhone förr men idag funkar det bra då man kan ställa in under "Epost" och det kontot vilka undermappar som ska synkas när den gör det. Det är det jag vill åt Får man 200 mail om dagen så kan man omöjligt köra en inkorg för alla så går inte detta blir det att köra windows med parallell desktop eller så men hade gärna sluppit det för en så simpel sak
 8. Har kört in jobbets exchange i Lion/Mail och får med undermappar som jag kör regler på men de uppdateras ju inte automatiskt utan man måste klicka på dom för att den ska söka. Är det 2011 det? Kan man fixa detta? Har liksom 20 undermappar med personal och vill inte kolla en och en var 5:e minut..
 9. Hmm, står du i list läger "albumlista" alltså andra knappen från vänster och markerar en artist och trycker cmd+backspace och då får du upp frågan om du vill behålla eller kasta i papperskorg? Märkligt i så fall. Hur löser man det i så fall..
 10. Jo alltså, det går ju ta bort den vägen men sen när nerprioriterade Apple snabbkommandon? Jag hoppas det är en miss och att det kommer tillbaka.
 11. Det verkar vara i "albumlista" (andra från vänster) som detta kommando inte funkar i längre. Trycker jag bara backspace/delete så hamnar jag längst ner i listan bara. Trycker jag cmd+delete så händer inget och det bara kommer ett ljud. Måste blivit fel hos Apple..?
 12. Alltid tagit bort album och låtar med cmd+delete och sen valt papperskorg men nu med 10.4 och Lion så funkar inte detta helt plötsligt. Samma för andra?
 13. Låter precis som kabeln. Den går att hitta på Ebay för 2-300kr. Orginal kostar också 300kr men vet inte om man kan köpa den från Apple butik dock.. Troligen inte.
 14. Du zoomar ju med två fingrar som på iPhone nu istället eller dubbelklick med två fingrar..
×
×
 • Skapa nytt...