Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Goldbeach2

Medlem
 • Antal inlägg

  29
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Goldbeach2

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1973-12-17

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1998
 • Appleprylar
  MacBook Air, iMac, iPad, iPhone
 • Bytt från pc
  Ja
 1. iAlertU är det, tack!
 2. För länge sen fanns ett program till bärbara macar som med hjälp av motion sensorn aktiverade ett larm + tog kort på tjuven + mejlade bilderna på tjuven. Nu hittar jag inte programmet, men det finns kanske nåt nånstans? Det närmaste jag hittat hittills är detta: https://itunes.apple.com/se/app/mybookalarm-ultimate-alarm/id460766296?mt=12 men det saknas recensioner, så jag är lite tveksam. Tips på larm till datorn? I princip skulle en funktion som gör att datorn tjuter om den flyttas/kopplas loss från laddaren räcka. Men gärna även med ovan nämnda features.
 3. Finns det något bra sätt att grafiskt bygga upp hur en websida ser ut, bara för att kunna visa hur det skulle kunna se ut? Med andra ord behöver det inte fungera med länkar etc, resultatet ska bara användas för att visa upp en principlayout för ett webprojekt.
 4. Eh.. det löste sig med en omstart av appen.
 5. Installerade iOS 8.3 idag, men nu kan jag inte hämta mejl. Använder Exchangeserver, två olika mejlkonton. iPhone 5S. Det står bara "Kontrollerar e-post..." men det händer inte ett jota. Mejlen jag hade fram till uppdateringen ligger iallafall kvar i mejl-appen. Nån som har tips på lösning?
 6. Nu har det gått några år sedan denna tråd skapades, är det nån som har tips på bra FM-sändare idag? Prisbild ca 500 spänn eller billigare. Gärna nåt ord om dom fungerar bra också.
 7. Det löste sig: jag fick helt enkelt markera de olika textblocken och placera det jag vill redigera överst. (Format->Ordna->Överst) Därefter placera nästa textblock för redigering överst.
 8. Är det verkligen ingen som har en lösning på detta?
 9. Hej, jag har gjort ett finfint bygge av olika textblock som animeras hit och dit. Men nu skulle jag behöva redigera texten i de olika textrutorna. Hur i hela friden gör man det? I redigeringsläget ligger textblocken på samma plats, så om jag klickar i rutan och redigerar blir det bara textändringar gjort i det översta textblocket.
 10. Det löste sig. Gjorde en ny exakt likadan sida, då funkade det. Måste varit nån slags bugg.
 11. Jag har skapat ett enkelt stapeldiagram, ett interaktivt sådant, som visar olika värdens utveckling över åren. I programmet är det enkelt att stega fram genom åren (med det lilla vågräta reglaget undertill), men i presentationsläget (med projektor), hur får stegar jag fram då? Klickar jag nånstans avslutas presentationsläget. Hittar varken på Apples support eller i programmets egen hjälpfil. Nån som vet hur man spelar upp interaktiva diagram i presentationsläge?
 12. Jag har ett likadant problem med min iPhone 5S. Har testat att återställa telefonen, men det funkar inte. Fick du iordning på din telefon? Jag kan obehindrat prata i telefonen och spela upp ljud, men när när jag spelar upp de videos jag spelat in hörs inga röster eller ljud - annat än ett svagt brus. Vad göra?
 13. Jag hittade en lösning som fungerar: If you go to Settings>Mail, Contacts, Calendars >select the Exchange/Outlook email you have set up > turn Reminders OFF for that email account.
 14. Hej, Jag använde förut "Påminnelser" i iPhone med funktionen att påminna mig när jag anländer till/lämnar en plats. Sedan några veckor har den möjligheten försvunnit helt, det finns inte valbart - man kan bara välja en tid då påminnelsen löser ut. Hur får jag igång GPS-baserad påminnelse igen?
 15. Tack för tipset! Det som beskrevs ovan rockade inte riktigt för mig. Men jag har löst det nu - det visade sig att iCloudsynkning stängts av (av sig självt = bugg), och rensat bland de flesta kontakter i telefonen. När jag loggade in på iCloud och aktiverade det igen hoppade det igång. Det visade sig också gälla vissa av kalendrarna - men nu funkar det alltså igen.
×
×
 • Skapa nytt...