Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sebbri

Medlem
 • Antal inlägg

  615
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om sebbri

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1991-04-09

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.brinkenfeldtit.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Danderyd
 • Intressen
  Amerikansk Fotboll
  Golf
  Datorer<br/><a href="http://brinkenfeldtit.se" title="Jag jobbar som Webbdesigner">Webbdesign</a><br/>Webbprogrammering<br/>Wordpress

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  Macbook Pro 2,66 GHz, 4 GB Ram, 320 GB HDD, iPhone 3GS Svart, Apple TV, Airport Extreme
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Har beställt en åt en kund. 13" 1,86 4GB 128GB. Beställde hos InLife så hoppas den kommer i veckan.
 2. Viktigt att komma ihåg är att aktier går upp och ner. Är så marknaden fungerar. Är man ute efter snabba klipp är ett företag som Apple ingen dunderhit. Däremot, om man är ute efter en långsiktig investering, något Steve Jobs uttryckt man ska vara om man investerar i Apple, då kan det vara rätt att sätta pengar i Apple-aktier. Man ska inte glömma bort att det tillkommer courtage på 99kronor och upp för att handla utanför Sverige.
 3. Varför inte bara skaffa Tvillingkort och klippa till det ena till ett Micro-SIM? Då slipper man hålla på och byta runt.
 4. Ett tips kan vara att köpa i en Apple Specialist då dessa också fått in iPads men få har varit där och köpt. Är värt att kolla.
 5. Här finns ett inlägg med olika frågor och svar: http://bit.ly/cWQHTm
 6. ÄR det någon som testat att aktivera en iPad med utländskt iTunes konto?
 7. Kan meddela att tullavgiften kommer vara 0% på iPaden då det är en dator, momsen är dock 25%!
 8. Tycker att det verkligen är dåligt av flygbolagen att inte erbjuda ström i alla stolar. Virgin America gör det men ingen annan.
 9. Vill minnas att dessa lurar funkar för att styra iTunes. Vet iaf att mina Nocs gör det men det borgar ju inte för att det funkar med Apples egna.
 10. Finns två versioner, en för $69.99 som har digitalt ljud med stöd för 5.1. http://kanexlive.com/products/item.aspx?id=3495
 11. Har inte gjort några tester än men man märker skillnaden med 9600 och 9400 kan jag säga. Kräver dock att man köper 2,66 GHZ MBP eller högre för att få ett riktigt grafikkort, annars får man det inbyggda, även i 15,4".
 12. De nya processorerna kommer troligen komma till 15" och uppåt skulle jag gissa på. Att de skulle ha Quadcore i 13" skulle kräva en prishöjning och det tror jag man vill undvika. Varför skulle Apple gå ifrån Nvidia, de har väl ett tämligen bra förhållande?
 13. Precis, vad är normal användning?? Min räcker 5 timmar och är 1 gen 13".
 14. Jaså! Jag gillar att det kommer lite konkurrenter på marknaden då denna inte verkar särskilt konkurrensutsatt.
 15. Vill bara tipsa alla trevliga läsare på detta forum om en väldigt bra, trevlig och prisvärd webbutik för iPhonetillbehör som verkar ganska nystartad. Den heter KaptenX.se och verkar tämligen nyöppnad. Priserna är verkligen bra och jag har köpt ett extrabatteri med solladdare därifrån för 149 kr som fungerar prima. Batteriet kan laddas via solen och via el och kan sen ladda upp din iPhone, helt utan tillgång till eluttag om du är ute i vildmarken! Här finns ännu mer info och en liten sammanställning om KaptenX. http://brinkenfeldtit.se/dagens-tips-kaptenx-se/ Ta vara på tipset och surfa in.
×
×
 • Skapa nytt...