Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

falafeln

Medlem
 • Antal inlägg

  1 724
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om falafeln

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1988-02-15

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  internet

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  2009 MBP 15" 2.66GHz, 2007 macbook 13" 2GB RAM, iPod Nano 4GB, iPod Touch 2G
 • Bytt från pc
  Ja
 1. http://wallbase.net/wallpaper/783828/1 och http://elementary-pr...714937#/d2zw78q ursäkta dröjesmålet
 2. Jag la till raden alias pdb='python -m pdb' i min .zshrc nyligen, men av någon anledning vägrar ZSH att komplettera filnamn när jag trycker på tab för detta alias. Vad göra? PS: zsh --version ger zsh 4.3.9 (i386-apple-darwin10.0) Jag kör OS X 10.6.5
 3. Har finjusterat min .vimrc-fil nu och jag har fått allt att fungera ungefär som jag vill i MacVim. Men trots att jag har dessa följande rader i filen får jag endast hårda tabbar i MacVim, när jag kör vim i terminalen får jag mjuka tabbar (mellanslag) ända. set softtabstop=0 set noexpandtab set shiftwidth=4 set tabstop=4 Efter att jag startat vim i terminalen och skriver :set så står expandtab likt förbannat där, endast efter att ha satt noexpandtab manuellt får jag hårda tabbar. Varför läser inte vim .vimrc likadant som MacVim gör?
 4. Hur gör jag för att byta plats på "`"-tangenten ("~") och "§"-tangenten ("±") i Linux (Xubuntu 10.04). Under OS X befinner sig "`"-tangenten till vänster om z i U.S.-layouten, och "§" till vänster om siffrorna, men på min LG X120 som jag kör Xubuntu på är det omvänt så att "`" hamnar vid siffrorna och vice versa. Jag använder US Mac-layouten på X120:n och allt tycks vara samma som i OS X bortsätt från detta, hur gör jag för att ändra detta?
 5. Jag har stött på ett riktigt irriterande problem med Preview.app (Förhandsgranskning.app), programmet har funktionaliteten att komma ihåg var man slutade läsa sista gången i en PDF-fil (ex: om jag läser till sidan 6 i a.pdf, stänger programmet och sen öppnar filen igen kommer Preview.app ta fram sida 6 automatiskt när filen öppnas) men jag har haft en del problem med det på den senaste tiden. Ibland fungerar det som det ska men flera gånger öppnar Preview en sida före den sida jag var på innan jag stängde filen senast, flera gånger har jag bläddrat fram till den sida jag sist var på, bara för att komma tillbaka till fel sida igen när jag öppnar filen nästa gång). Jag har provat att ta bort com.apple.Preview.plist och com.apple.Preview.bookmarks.plist och då tycktes allt fungera som det skulle för ett tag men problemet verkar ha kommit tillbaka nu för en annan pdf-fil.
 6. eller ännu bättre, kör virtualisering-mjukvara så kan du prova hur många distar som helst utan att behöva oroa dig om att bricka en PC eller något liknande
 7. nån som vet om man kan ha unlocks som scopes på vapen som M1 Garanden? Det hade varit kul
 8. MC Lars - Internet Relationships (Are Not Real Relationships) spotifylink
 9. hur tror Warner att betaltjänster som Spotify ska locka kunder till sig utan gratisalternativet att prova innan man börjar betala? speciellt med tanke på hur många illegala alternativ det finns? vill de stänga ner radio också för att förhindra att folk "snyltar" på deras musik. fattar de inte något om marknadsföring? hur har det här företaget inte gått i konkurs…
 10. lite orättvist att jämföra ett mjukvaroföretag med ett mjuk/hårdvaruföretag, hur många av de missnöjda Apple-kunderna är missnöjda med OS X/Mac och inte tex iPhone?
 11. om folk vill förstöra sina liv med alkohol så är det upp till dem… så länge de inte förväntar sig att samhället ska betala för deras destruktiva beteende sen
 12. Är demot bara ute för Xbox då? Trodde de släppte demot för PC, Xbox och PS3 samtidigt… PS: Vet nån om man behåller ranken och de unlocks man fått i demot i det fullständiga spelet?
 13. jag kan börja sammanfatta det jag har tänkt på hittills: (har bara några timmar de senaste dagarna) * kontrollerna verkar influerade av CoD, bland annat med att välja vapen/tillbehör (granatkastare på ARs bla) och lättare åtkomst till melee -attacken (gillar det, det är en av faktorerna till att MW-spelen är så bra i multiplayer). Lite förvirrande att de ändrat mycket sen BF:BC, DICE verkar inte ha kunna bestämma sig för hur de vill ha det riktigt men som det är i BF:BC2 funkar fint för mig. * kontrollerna känns fortfarande lite mindre smidiga i jämförelse med CoD-serien, och sensitiviteten är väldigt låg från början, skruvade upp den en aning och det funkade mycket bättre. Vapenen känns "tyngre" än i många andra FPSer, kanske är det en medveten funktion, kanske inte. * För det mesta känns matcherna väl balanserade, men ibland blir det väldigt ensidigt, speciellt för de som spelar på attacksidan. Att springa/köra en lång väg bara för att dö om och om igen är inte särskillt kul, jag hoppas DICE tweakar banorna lite för att få det mer balanserat. * Grafiken ser verkligen bra ut, speciellt destruktionsanimationerna (ganska skälvklart). Ibland verkar spelet lite för mycket för en 360, trodde de skulle optimiserat grafikmotorn mer (många andra spelutvecklare har lyckats göra spel både snyggare och mer optimerade) * Fordon gör fortfarande en hel del för att liva upp onlinematcher, något som DICE är experter på och som kan vinna över många från MW2. Mer variation av fordon (jfrt med BF:BC) är kul. * Award-systemet tycks låna mycket från CoD:MW-spelen. Att unlocka tillbehör till vapen (red dot, underbarrel shotgun etc) gör det belönande att använda ett visst vapen vilket är kul, fast det finns ju inte i demot.
×
×
 • Skapa nytt...