Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Simon Grabiec

Medlem
 • Antal inlägg

  1 439
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om Simon Grabiec

 • Medlemstitel
  Redaktör
 • Födelsedag 1978-08-24

Profil

 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  Ja. Varje dag.
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag pratade med Alexandra en lång stund och försökte förklara, men det verkar ändå vara svårt att förstå skillnaden mellan virus och trojaner. Skadlig kod som skadlig kod, liksom...
 2. Vi håller just nu på med ett stort jämförande test av de olika operatörernas mobila bredbandslösningar. Håll utkik i ett kommande nummer!
 3. Nope, det går inte. Hade själv en Z800i förut, och grejen är att iSync endast stöder synk via blåtand på den modellen (och en mängd andra). Däremot kan du nå mobilens lagringsutrymmen, såväl telefonminnet som kortet, men det har du ju märkt redan.
 4. Det gäller att börja i tid för maximal effekt!
 5. Någon som kommer ihåg demofilmen som BeOS brukade slänga med på sina skivor, där de gick loss på en PC med slägga?
 6. Trist att se att det strular för så många av er. Vi testade tv-kortet på flera ställen i och utanför Stockholm, och det funkade precis som jag skrev i testet: klockrent. Bra mottagning, även med den medföljande miniantennen. Bättre mottagning än med de andra testade tv-kortens miniantenner. Som alltid gäller förstås att ha en stark signal, det verkar som att flera inte har det. Prova att ansluta en fetare antenn, det finns aktiva inomhusantenner för någon hundring på Clas Ohlsson, borde förhoppningsvis göra susen.
 7. Det har jag aldrig påstått. Du klagade på överdriven bas, och den går ju att dra ner med EQ:n. Bose:n har vi testat, och den spelar ju okej så länge du inte drar upp volymen för mycket. De andra systemen du listar är säkert bra, men inte ett enda av dem är ju bärbart, och det var ju det saken gällde. För övrigt vill jag påstå att du ändå för samma pris troligen får ett bättre ljud genom att koppla in din iPod via line-in till en hyfsad stärkare.
 8. Det går ju att justera med EQ:n i podden. Men jag håller med, ljudet är inte hundra. Grejen är bara att de andra lösningar vi testat är ännu sämre. Enda sättet att få riktigt bra ljud verkar vara via en riktig förstärkare och riktiga högtalare, men då blir det ju inte så bärbart...
 9. Fördelen med att skriva på forum jämfört med att skrika ut sin ilska är att man faktiskt kan läsa igenom det man skrivit innan man trycker på "Skicka". Att du är arg för att du missat att jämföra priser innan köp motiverar inte ditt onyanserade rubrikval och tonen i övrigt.
 10. Teoretiskt ja, om boxen kan skicka ut en digital signal i antennkabeln. Vet inte om det finns boxar som kan det. Och även om det gör det, så måste du ju ändå byta kanal på boxen. Det enda du vinner är att du kan spela in kanalerna på Macen.
 11. 375 kronor. Missade du faktarutan högst upp till höger? Den funkar så att du stoppar in den i usb-korten, ansluter en antenn (det medföljer en), kör en kanalsökning och rattar in Simpsons.
 12. RYKTE: Forummedlem vill ha nyare Macbook Pro Balooba, framstående medlem på MacWorlds Forum, önskar sig en smäckrare bärbar Mac. Enligt ryktet vore en 12-tumsmodell med en massa anslutningar och stor hårddisk något i hästväg. Blir det bra så här?
 13. Problemet är att Apple i Sverige är, ur ett ryktesmässigt perspektiv, ett rätt tråkigt företag. Apple USA håller hårt på informationen, och de lokala avdelningarna briefas ofta först när lansering av en produkt är väldigt nära förestående. Detta innebär att vi inte har så mycket info att mjölka/muta/hota fram ur svenska Apple... De amerikanska ryktessajterna har egna, lokala källor och en fysisk närhet till Apple och anställda på företaget som pratar bredvid mun på lunchen, budbilschaufförer som råkar se prylar etc som vi inte har en chans att uppnå på distans.
×
×
 • Skapa nytt...