Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

palleina

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om palleina

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1951-12-29

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1986
 • Appleprylar
  PowerMac G5, MacBookPro, iMac 21,5", iPhone 5, iPad, Apple TV
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Kandidat till Darwin Awards?? Men han överlevde ju visst....
 2. Synd Alix att du inte har närmare till Järpen! 😉 Eller en annan "riktig" skobutik. Annars hade du säkert hittat en känga som passar dig. Jag har själv råkat ut för detta, inte med kängor men med annat som jag köpt via internetbutik.
 3. Och jag valde Printopia och det fungerar också klanderfritt. Orsaken till att jag valde Printopia är att det är en Systeminställning medan Handyprint är ett program som går i bakgrunden och som måste startas om vid varje omstart. Inget stort problem men ändå.... Jag tackar också för tipsen!
 4. Själv var jag uppe i "iMac (21)" när jag prövade att starta om min Airport för två dagar sedan. Voilá, problemet borta, hoppas jag. Har varit på ruta "blankt" sedan dess.
 5. Ja det är rätt uppfattat. Du får göra en backup av din win-partition med Winclone, ta bort din gamla partition, skapa en ny mindre (eller större ) och sedan återskapa från din Winclone-backup. Allt under förutsättning att allt från din gamla partition får plats i din nya.
 6. Kan nu meddela att det fungerat för mig ett stort (>10) antal gånger. Låt Citrix Receiver starta, växla till Finder, växla tillbaka till Citrix Receiver och viola, tangentbordet fungerar!! Bekräftat stort tack till SirKnasen! PS Var läste du detta??
 7. Verkar fungera för mig. Peppar peppar.... Jag avvaktar med att jubla alltför högt tills jag prövat några gånger till då problemet verkar komma och gå som en glappkontakt. I alla fall: SirKnasen får ett stort tack från mig också då han gett ett hopp i mörkret!
 8. Testade själv nyss och det fungerade precis som innan, dvs inte alls. Kunde redan innan jag prövade inte riktigt förstå vad en uppdatering av Bash skulle göra med Citrix miljön. Väntar fortfarande på supporten.......
 9. Har råkat ut för exakt samma problem. Det är dock lite varierande, ibland funkar det ibland inte. Inget system i galenskapen. Supporten var lika hjälpsam som förväntat, lika med noll. Samma lika på både min iMac 21,5" mid 2010 och MacBookPro 15" mid 2009. Det enda som har hänt på mina båda maskiner är uppdatering till OSX 10.9.5 och Safari till 7.1. Hade Citrix Receiver 11.8.0 och uppdaterade till 11.8.2, ingen skillnad Nått mysko är det. Fler som har samma problem??? Hälsningar Páll
 10. "You know how to whistle, don't you, Steve? You just put your lips together and... blow"
 11. Även i Ungern har man seden att skriva efternamnet/släktnamnet först och förnamnet sist.
 12. Annars fungerar det med formeln: =OM(E3>TIDVÄRDE("19:30");E3-TIDVÄRDE("19:30");0)
 13. Kan bara lägga min röst på Lundhagare. Kan berätta i det närmaste samma historia som iMatte. Köpte mina kängor 1983 (= innan jag fick min första Mac). Fick mina underdelar bytta för ca fem år sedan. Det underlättar att jag åker förbi Lundhags affär i Järpen flera ggr/månad Hälsningar från Jämtland
 14. Och jag kör AppleWorks helt utan problem på min sprillans nya iMac 21,5" med OSX 10.6.6
×
×
 • Skapa nytt...